Părinţii celebri nu renunţă la nume neobişnuite pentru copiii lor

Raluca Dumitrică
nume-neobisnuite-totul-despre-mame
Kim Kardashian și Saint

De vreo câteva decenii încoace, acele nume neobișnuite de copii sunt la mare căutare printre părinţii celebri. Apple, Bear, Faith, Seven, Sunday sau Audio Science au făcut furori la vremea lor printre vedetele de la Hollywood și se pare ca moda nu s-a estompat deloc. Și starurile din ziua de azi, care devin părinţi, aleg pentru micuţii lor tot nişte prenume mai puţin întâlnite care le vor asigura unicitate copiilor lor, măcar din acest punct de vedere. Haideţi să vedem care au fost alegerile mamelor şi taţilor celebri la capitolul nume de copii!

Nume de păsări, pietre semipreţioase sau fenomene ale naturii

Un nume mai puţin întâlnit pentru băieţelul său a ales recent modelul sud-african Candice Swanepoel, care tocmai a devenit mamă pentru prima dată. Îngerul Victoria’s Secret, logodită cu modelul brazilian Hermann Nicoli, i-a pus copilaşului său numele de Anacã, care este denumirea portugheză a unei specii de papagali.

Christina Aguilera și fetiţa sa
Christina Aguilera și fetiţa sa
Christina Aguilera și fetiţa sa
Christina Aguilera și fetiţa sa

Pe de altă parte, cântăreaţa Alanis Morissette a ales pentru fetiţa sa născută în luna iunie a acestui an numele de Onyx Solace (Solace însemnând alinare). Un nume poetic a ales şi Holly Madison, fostul iepuraş Playboy, care le-a pus copiilor săi, un băiat şi o fetiţă, numele de Forest (pădure) Leonardo, respectiv Rainbow (curcubeu) Aurora. Nu s-a depărtat prea mult de pluton nici cântăreaţa Christina Aguilera, care se înscrie și ea în categoria părinților celebri ce le-au pus nume neobișnuite copiilor lor. Ea a ales pentru cel de-al doilea copil al ei, o fetiţă, numele de Summer Rain (ploaie de vară).

De ce nu şi nume neobișnuite cu conotaţie spirituală?

Mare rumoare în online a stârnit anul trecut numele de Saint (sfânt) ales de cuplul Kim Kardashian – Kanye West pentru băieţelul lor. Asta după ce tot aceleaşi vedete au fost subiectul unor ample discuţii virtuale când şi-au botezat prima fetiţă North (nord). Adăugăm la aceasta încă doi „sfinţi”, Saint Laszlo, băieţelul lui Pete Wentz, născut cu un an înaintea faimosului Saint West, dar şi Ophelia Saint, fetiţa unuia dintre membrii formaţiei The Foo Fighters, Dave Grohl.

Ape, pământuri şi puteri

Ciara si Future
Ciara si Future

Tot pe lista numelor neobişnuite se numără Alaska, pe care l-a pus modelul Anne Vyalitsyna fetiţei sale, sau Charlie Ocean, numele pus de actorul Jeff Goldblum băieţelului său (Ocean find şi numele ales pentru copilul lui de un alt actor, Forest Whitaker, în 1990). Nu putem să nu îl menţionăm pe Future (viitor) Zahir, nume pe care l-a pus Ciara copilaşului său, numele de Hero (erou), dat celui de-al cincilea copil al actorului american Terrence Howard, sau Royal Reign (domnie regală), care a ajuns la copilul flamboaiantei cântărețe de rap, Lil Kim.

Care vi se pare cel mai reușit dintre toate?

Dacă ți s-a părut util acest articol despre nume neobișnuite, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Foto: People

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa