Părinţi celebri şi curajoşi

Raluca Dumitrică
parinti-celebri-curajosi-tdm
Heidi Klum salvând-o pe bona fiului ei

Părinți celebri și curajoși care se poartă în viața reală ca în filme!

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa americană Carrie Underwood a recurs la un act de curaj într-o situație în care era implicat băieţelul său, accidental închis în maşină de căţeluşii familiei.

Cu ajutorul cumnatului ei, Carrie a reuşit să-şi scoată bebeluşul de numai patru luni din maşină, spărgând geamul şi extrăgându-l pe micuţ din interiorul acesteia. Păţania a fost făcută public pe contul personal de Twitter al vedetei, care a menţionat că patrupezii săi s-au închis nu numai pe ei în maşină, ci şi pe bebeluş. Momentul de acţiune rapidă al lui Carrie, prin care a reuşit să evite un dezastru, nu este, însă, singular în lumea de la Hollywood. O serie de alţi părinţi celebri s-au aflat în locuri uneori nepotrivite, dar la momentul potrivit, viteza lor de reacţie salvând cu adevărat vieţile altor oameni.

Niciun pericol nu-i sperie pe părinţii celebri

Obişnuiţi, poate, cu lumea plină de curaj a filmelor în care au fost protagonişti, părinţii celebri au transpus actele de curaj de pe ecran în viaţa reală, dovedindu-se adevăraţi eroi în situaţiile neobişnuite cu are s-au confruntat. Astfel, Tom Cruise a reuşit să-i salveze viaţa unei femei implicată într-un accident de circulaţie, chemând ambulanţa, stand lângă ea până la sosirea echipajului de urgenţă şi însoţind-o până la spital. Mai mult de-atât, Cruise a scos din buzunarul său 7000 de dolari necesari chletuielilor de spitalizare, când auzit că pacienta nu era asigurată. Câţiva ani mai târziu, aflat în vacanţă pe un iaht în Italia, a salvat de la înec mai mulţi oameni ce se găseau pe o ambarcaţiune din apropiere care s-a scufundat.

Focul, o grozăvie cu care se poate lupta

Nici Kate Winslet nu s-a speriat în faţa unui incendiu provocat de un trăsnet şi care a afectat o casă de vacanţă în care se afla împreună cu copiii săi în urmă cu patru ani. După ce s-a asigurat că cei mici sunt în siguranţă, actriţa a intrat în casă şi a scos-o teafără de-acolo pe mama nonagenară a gazdei. Casa a ars complet, iar intervenţia actriţei a fost cea care i-a salvat viaţa bătrânei.

Tot cu un incendiu s-a confruntat cântăreţul de muzică country Garth Brooks, care a salvat din ghearele focului doi copii, aflaţi singuri într-o casă ce se găsea în apropierea unui teren ce luase foc. La fel de curajos a fost şi actorul Vin Diesel, care, la o plimbare cu motocicleta prin Los Angeles, a fost martorul unui accident auto. Maşina din faţa sa a ieşit de pe şosea, s-a rostogolit şi a luat foc, iar printr-o decizie rapidă şi foarte inspirată de moment, actorul s-a năpustit asupra acesteia, a deschis uşile şi i-a scos de-acolo pe cei doi copii care se aflau pe bancheta din spate, salvându-l şi pe şofer.

Arnold sau Terminatorul apelor

La fel de viteaz ca Tom Cruise a fost şi actorul Arnold Schwarzenegger, care a observat în timp ce era cu familia sa în vacanţă în Hawaii un bărbat care părea să se înece în apa oceanului. Arnold a sărit în apă, a ajuns la bărbatul epuizat, care a apucat să-i spună că nu mai putea înota din pricina unui cărcel la picior. Cu ajutorul unei plăci de surfing, actorul american, pe atunci chiar guvernator al Californiei, l-a dus pe individ la mal, rămânând alături de el până când acesta şi-a revenit şi şi-a recăpătat puterile.

Heidi Klum, în aceeaşi barcă cu Arnold

Într-o situaţie hawaiiană şi tot cu probleme legate de apă, dar cu protagonişti mult mai aproape de sufletul său s-a aflat şi supermodelul Heidi Klum. În urmă cu doi ani a salvat viaţa unuia dintre copiii săi şi a bonelor care îi însoțeau în vacanță, care fuseseră prinşi de un val uriaş şi târâți în adâncul apei. Împreună cu prietenul său, Heidi a reuşit să-i scoată la suprafaţă pe toţi trei şi să-i ducă, ulterior, în siguranţă la mal.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa