Organizare imperfectă la Oscaruri: niciun spaţiu special pentru mamele care alăptează

Raluca Dumitrică
alapteaza-totul-despre-mame
Charlotte Riley și Tom Hardy

Soţia lui Tom Hardy, care alăptează, a fost nevoită să se mulgă la baie

În urmă cu doar câteva zile, multe dintre privirile doamnelor şi domnişoarelor de pe mapamond au fost aţintite la Premiile Oscar către unul dintre nominalizaţii ediţiei din acest an, Tom Hardy. Considerat un adevărat sex-simbol al generaţiei sale, Hardy, în vârstă de 38 de ani, a venit la ceremonie împreună cu soţia lui, frumoasa actriţă Charlotte Riley, care a strălucit îmbrăcată într-o rochie neagră din dantelă şi tafta, cu decolteu amplu.

Puţină lume a ştiut, însă, că jumătatea lui Tom Hardy îşi lăsase acasă bebeluşul, pe care îl alăptează, şi că a venit la ceremonie cu pompa de muls în geantă.

Citește și: Top 15 mame cu stil la Premiile Oscar 2016

Soţia lui Tom Hardy, Charlotte Riley, mama unui băieţel în vârstă de patru luni, a fost nevoită să folosească baia de la Dolby Theatre din Los Angeles, sala care găzduieşte an de an acest fastuos eveniment, pentru a se mulge. Păţania a fost dezvăluită de un jurnalist de la publicaţia Los Angeles Times care, în timpul ceremoniei, l-a surprins pe actorul Tom Hardy în holul de la Dolby Theatre. Deoarece actorul părea uşor nervos, jurnalistul s-a apropiat de el şi l-a întrebat dacă nu cumva starea de nervozitate se datorează faptului că e pe lista nominalizaţilor, datorită rolului personajului negativ din „The Revenant”, dar actorul a răspuns că nu. „O aştept pe soţia mea să termine să se mulgă în baie, trebuie să facă lucrul asta la interval de o oră”, i-a mai mărturisit vedeta ziaristului.

Mamele care alăptează, ignorate de organizatori

Pentru că ne întregul Mapamond își poate imagina, deja, toată logistica necesară folosirii pompei de muls în condiţiile în care eşti soţia unui nominalizat la Oscaruri, ai o rochie splendidă de seară şi te afli, efectiv, alături de talentatul tău soţ la premiile anului, organizatorii evenimentelor de acest calibru ar trebui să ia în calcul şi astfel de situaţii. Mamele care au folosit cel puțin o dată o pompă de muls știu că baia este cu greu considerată un loc în care o mamă s-ar putea simţi ok.

Există un precedent!

Actriţa Claire Danes a defilat în urmă cu trei ani pe covorul roşu de la Globurile de Aur, la o lună de la naşterea copilului său, uimind pe toată lumea cu silueta sa, dar declarând îngrijorată pentru presă că speră să nu i se păteze rochia de la lapte. Bebelușul se afla în acele clipe împreună cu părinţii lui Claire, într-o cameră a unui hotel aflat în imediata apropiere.

Tot în acelaşi an, cântăreața Adele a declarat într-un amplu interviu publicat de The Guardian că a trebuit să facă ture între sălile în care aveau loc ceremoniile de premiere şi baie, în perioada Premiilor Grammy, ca să se mulgă, observând că în interiorul camerelor respective se aflau şi alte mame celebre care alăptau şi care stăteau la rând să poată face acest lucru.

Poate că păţania lui Charlotte va reuşi, de data asta, să-i facă pe organizatorii acestui tip de evenimente să fie mai atenţi data viitoare şi să aibă mereu în vedere şi mamele care alăptează, la fel de importante ca toţi participanții la eveniment.

Foto: zimbio.com.

Dacă te întrebi de ce se ambiționează aceste mame celebre să folosească pompa de muls chiar și la astfel de evenimente, citește mai multe despre cât de extraordinar este laptele matern.

Și dă-ne un like pe Facebook să-ți mai povestim și alte lucruri interesante!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa