Noile imagini cu Prinţesa Charlotte topesc inimile publicului

Raluca Dumitrică
printesa-charlotte-totul-despre-mame

Ducesa de Cambridge a postat recent noi imagini cu Prinţesa Charlotte

Nu demult, pe contul de Twitter al Palatului Kensington au fost publicate primele fotografii oficiale cu Prinţesa Charlotte şi fratele său, prinţul George. Acelaşi cont de Twitter a fost folosit din nou ieri drept mijloc de transmitere a noutăţilor pentru o nouă rundă de imagini cu drăgălaşa mezină a familiei Ducesei şi Ducelui de Cambridge.

Două fotografii teribil de reuşite în care apare micuţa Prinţesă Charlotte, ajunsă la venerabila vârstă de 6 luni, au fost publicate ieri online de echipa de comunicare a lui Catherine, Ducesa de Cambridge, şi a Prinţului William, soţul său. La fel ca primele imagini cu bebeluşa, şi aceste două poze au fost realizate de însăşi fosta Kate Middleton, care dă dovadă nu doar de interes pentru fotografie, ci de real talent în acest domeniu. Pe de altă parte, acestea demonstrează că familia regală a înţeles foarte bine cum stă treaba cu domeniul social media şi, deşi nu postează cu frecvenţa surorilor Kardashian-Jenner, nu vrea să bată pasul pe loc în acest domeniu indispensabil pentru comunicarea de azi.

Casă, dulce casă

Fotografiile au fost făcute la începutul acestei luni în Anmer Hall, casa din Norfolk în care locuiesc cei patru şi locul în care familia se semite în siguranţă, ferită de intruziunea paparazzilor şi a potenţialilor fani. Şi ce poate fi mai dulce pentru un cămin fericit decât o bebeluşă cu ochii mari şi albaştri, pulovăraş din caşmir, rochiţă cu aer vintage şi guleraş croşetat şi ciorapei roz deschis, stand pe un frumos fotoliu retro cu tapiţerie cadrilată şi râzând cu gura până la urechi la vederea unui căţeluş de plus cu blăniţă că de oaie creată şi pufoasă. Totodată, se pare că pentru realizarea lor s-a folosit acelaşi aparat foto utilizat şi în prima rundă de testare a abilităţilor fotografice ale ducesei din urmă cu câteva luni. Se mai îndoia cineva că britanicii n-ar fi conservatori?

Liber la cumpărături după poze

Fotografiile au mai dat tonul şi la altceva, nu numai la suspine de încântare. Cum era de aşteptat, fanii cei mai înfocaţi ai cuplului n-au ratat niciun prilej de a afla de unde se pot achiziţiona piesele de îmbrăcăminte şi accesorii pe care le-au văzut la familia regală şi s-au pus pe scotocit. În urma investigaţiei lor, dar şi a presei, a reieşit că acel căţeluş de pluş la care râdea bebeluşa se numeşte Fuddlewuddle Puppy, este produs de firma britanică Jellycat şi costă 26.5 lire sterline, iar ciorapeii roz cu striaţii sunt produşi de firma Amaia şi costă 11 lire sterline.

Bucurie porționată

Spre dezamgirea fanilor casei regale britanice, însă, din imagini lipseşte fratele mai mare, blondul Prinţ George, care este aşteptat să apară în fotografia amplă de familie ce va fi cel mai probabil făcută cu prilejul apropiatelor sărbătorilor de iarnă. Şi, pentru că tot am menţionat faptul că George e blond, avem acum ocazia de a vedea că în familia Catherine – William se joacă pe perechi, pentru că băieţelul seamănă clar cu tatăl şi rudele sale, în timp ce micuţa Charlotte pare să fie o mini-Catherine, împrumutând mai multe trăsături din această latură a familiei. Dar până la o nouă rundă de imagini dulci foc care să ne infirme sau confirme această teorie, să ne delectăm cu acestea!

Citește și:
Botezul regal al Prinţesei Charlotte
Wonder Woman trăieşte în Marea Britanie?
Kate Middleton și povestea regală a celui mai așteptat bebeluș din lume
În așteptarea bebelușului regal

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa