Patru fotografii care le fac pe mămici să o iubească pe ducesa Kate

TOTUL DESPRE MAME

Ducesa Kate i-a cucerit pe britanici cu mult înainte de a deveni mămica a doi copii superbi. Naturalețea și decența sunt, indiscutabil, două dintre marile ei calități. 

Fără să fie neaparat o femeie superbă, Kate are o eleganță demnă de familiile regale și un zâmbet cald, care înmoaie ușor inimile britanicilor și nu numai.

După venirea pe lume a copiilor ei, ducesei i-a crescut faima și a câștigat și admirația mămicilor și a viitoarelor mămici. În 22 iulie 2013, s-a născut George Alexander Louis, la ora locală 16:24, și a cântărit 3,79 kg la naștere. Ducele de Cambridge a asistat la naștere. Este primul nepot al Prințului Charles și al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma bunicului și a tatălui său.

Sora mai mică a lui George, Charlotte Elizabeth Diana, s-a născut în data de 2 mai 2015 și a cântărit, la naștere, 3,7 kg.

Kate și William sunt destul de discreți în ceea ce privește viața copiilor lor. Săptămâna trecută, spre exemplu, a fost pentru prima dată când au permis realizarea unor fotografii cu cei doi la joacă, în timpul unei petreceri pentru copii în Canada, unde familia regală se afla în vizită.

copiii-regali

Când copiii erau mai mici, a organizat singură o sesiune foto cu ei, pentru a-i scuti de prezența fotografilor și a luminilor speciale.

printesa-charlotte-totul-despre-mame

Când însuși președintele Obama le-a fost oaspete, ducesa s-a ocupat nu doar de importantul musafir, ci și de micuțul George, care și-a amânat ora de culcare tocmai pentru a-l întâlni pe președintele american.

king-george-si-obamaLa ieșirea din spital, după naștere, ducesa nu a făcut nicio încercare de a-și ascunde burtica rămasă. Dimpotrivă, a ales o rochiță care a făcut-o să arate exact ca orice proaspăt mămică.

Kate si William la iesirea din Spitalul St. Mary

Sursa fotografiilor: contul Twitter al Palatului Kensington

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa