Meghan va naște cu o doula. Ce alte noutăți mai aduce la Casa Regală

Cristina Călin, redactor
meghan
Meghan Markle nu vrea să nască la spital/ Sursa: Facebook The Royal Family

Meghan, Ducesa de Sussex, a anunțat că va naște cu o doula, o femeie care să îi ofere gravidei sprijinul necesar pentru a naște mai ușor.  

Numele celei care va fi alături de soția Prințului Harry nu a fost dezvăluit, dar surse ale publicației Us Weekly spun că aceasta merge la reședința ducesei din Oxfordshire și  la Palatul Kensington Palace în mod regulat.

Meghan este o practicantă de yoga și nu este de mirare că a ales ca la naștere să fie asistată de o doula. ”Se concentrează pe păstrarea calmului și a energiei pozitive în timpul nașterii deoarece crede foarte mult în aceste lucruri”, a spus sursa citată.

Pregătirile pentru marele moment al întâlnirii cu bebelușul regal includ și ședințe de acupunctură cu unul dintre cei mai renumiți medici de profil din Marea Britanie, Ross Barr, și învățarea unor tehnici de hipnoză care să o ajute pe ducesă să nască mai ușor.

După naștere, tinerii părinți vor fi ajutați de mama Ducesei de Sussex, Doria Ragland, ceea ce nu este prea obișnuit la Casa Regală Britanică.

Meghan va crește bebelușul într-o casă nouă

Prințul Harry își încurajează soția să facă tot ce poate pentru a se simți confortabil și a fi fericită în timpul sarcinii. De aceea, face tot posibilul să termine renovările începute la Frogmore Cottage, noua lor locuință, înainte de nașterea copilului. Planul cuplului este de a avea o casă unde urbanul să întâlnească ruralul.

În Marea Britanie au început să se facă speculații cu privire la spitalul unde se va naște bebelușul regal. Cea mai probabilă variantă este Frimley Park Hospital, care se află la doar 30 de minute de mers cu mașina de noua lor locuință, unde s-au născut și alți membri din familia regală.

Copilul pe care Meghan, Ducesa de Sussex, îl va naște la sfârșitul lunii aprilie va fi al șaptelea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după tatăl său, Harry.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa