Ținutele de gravidă ale Ducesei de Sussex, Meghan Merkle

Cristina Călin, redactor
meghan merkle

Meghan Merkle, Ducesa de Sussex, a fost în centrul atenției de când a devenit iubita Prințului Harry. Sarcina a adus-o și mai mult în lumina reflectoarelor, iar presa a vrut să afle de la ce mănâncă până la detalii intime din viața ei și-a proaspătului ei soț. Dacă unele lucruri le-a putut ține departe de ochii curioșilor, când vine vorba de ținute au fost alese cu grijă fiind intens comentate de presa de lifestyle.

Meghan Merkle în Oscar de la Renta

meghan merkle

Meghan a purtat o rochie creată de Oscar de la Renta atunci când a vizitat orașul Bristol împreună cu Prințul Harry, pe 1 februarie 2019. Ducesa și-a completat ținuta cu cizme și plic culoarea oliv de la Sarah Flint.

Meghan Merkle în Givenchy

Meghan Merkle

Meghan a ales să se îmbrace în negru atunci când a fost invitată să viziteze Asociația Universităților din Commonwealth, pe 31 ianuarie 2019. Ducesa a purtat un palton Givenchy peste o combinație de fustă și bluză negre.

Meghan Merkle în Roland Mouret

Meghan Merkle

La spectacolul caritabil oferit de Cirque du Soleil la Royal Albert Hall, pe 16 ianuarie 2019, Ducesa de Sussex a purtat o rochie creată de Roland Mouret. Pantofii aleși sunt de la Stuart Weitzman, iar brățara de aur i-a aparținut Prințesei Diana.

Meghan Merkle în H&M

Meghan Merkle

Ducesa de Meghan a arătat în perioada sarcinii că poate alege și haine de la firmele de masă. Pentru vizita de la Mayhew, unul dintre locurile pe care le patronează, a purtat o rochie H&M, de doar 35 de dolari.

Meghan Merkle în Barbaton for Aritzia

Meghan Merkle

Pentru vizta făcută împreună cu Prințul Harry, în data de 14 ianuarie 2019, la Birkenhead, Meghan a ales o rochie mov, creație Barbaton for Aritzia, căreia i-a asortat un palton Sentaler și pantofi Stuart Weitzman.

Meghan Merkle în Victoria Beckham

Meghan Merkle

În ziua de Crăciun, Ducesa de Sussex a ales un palton și o rochie Victoria Beckham și o pălărie Philip Treacy. În această ținută a fost la biserică împreună cu întreaga familie regală britanică.

Meghan Merkle în Brock Collection

Meghan Merkle

Meghan a vizitat pe 18 decembrie 2018 una dintre casele caritabile aflate sub patronajul casei regale. Pentru această întâlnire a ales o rochie cu imprimeu floral creată de Brock Collection și un palton gri de la Soia and Kyo. Rochia a costat 1.480 de euro.

Meghan Merkle în Safiyaa

Meghan Merkle

La spectacolul dat pentru strângerea de fonduri pentru Royal Variety Charity, pe 19 noiembrie 2019, Ducesa de Sussex, a purtat o rochie de la Safiyaa. A fost pentru a doua oară când a ales o creație de la această casă de modă.

Meghan Merkle într-o ținută navy

Meghan Merkle

Ceremonia cu ocazia Zilei Armistițiului, de la Westminster Abbey, din 11 noimebrie 2011, a fost ocazia perfectă pentru ca Meghan să poarte o fustă și un top navy.

Meghan Merkle în Givenchy

Meghan Merkle

În ultima zi a vizitei în Noua Zeelandă, în 31 octombrie 2018, Ducesa de Sussex a purtat o ținută Givenchy, făcută pe comandă special pentru ea. Pantofii sunt de la Manolo Blahnik.

Meghan Merkle în ZImmermann

ZImmermann

Pentru prima zi a vizitei în Fiji, în 23 octombrie 2018, Meghan a ales o ținută de la brandul australian ZImmermann, căreia i-a asortat un clutch de la Kayu și pantofi Tabitha Simmons.

Meghan Merkle în Hugo Boss

meghan merkle

Înainte de confirma zvonurile că ar fi însărcinată, Ducesa de Sussex a mers împreună cu Prințul Harry în Sussex într-un turneu inaugural. A purtat o fustă de piele Hugo Boss și o bluză & Other Stories.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa