Mamele celebre şi copiii lor se îmbracă la fel

Raluca Dumitrică
se-imbraca-la-fel-totul-despre-mame

Două rochii aproape identice purtate de o mamă celebră şi de fiica sa au readus în discuţie trendul asortării vestimentare dintre părinţi şi copiii lor. Acest trend are câţiva ani buni vechime şi cunoaşte periodic câte o revigorare, datorită unor vedete din lumea showbiz-ului care se îmbracă la fel cu fiii sau fiicele lor.

Kim Kardashian si North West sunt campioanele asortării

Una dintre cele mai mediatizate, comentate şi controversate celebrităţi ale momentului, Kim Kardashian, a fost recent în atenţia fotografilor şi a lumii întregi prin prisma unei rochii argintii din paiete, aproape identică cu cea purtată de fetiţa sa, micuţa North. Tandemul mamă-fiică a apărut la începutul acestei săptămâni la concertul din New York susţinut de Kanye West, tatăl lui North şi soţul lui Kim, îmbrăcat în ţinute Vetements similare, asortate diferit, în schimb.

Aceasta nu ar fi prima dată când Kim Kardashian se îmbracă în acelaşi stil cu fetiţa sa, cele două fiind zărite şi cu alte ocazii purtând haine destul de asemănătoare. Ok, să fim sinceri, Kim şi North au fost imortalizate de foaaaaarte multe ori îmbrăcate aproape identic. În aeroport, prin zăpada din oraş, la plimbare, în drum spre slujba de la biserica, alaturi de tatăl Kanye, care era şi el îmbrăcat la fel în situația cu pricina. Aşadar, nu exagerăm deloc când spunem că acest duo celebru este în pole position la capitolul consens vestimentar familial. Mai mult, ele preferă să fie într-un gând şi la categoria coafat, iar drept mărturie stau împletiturile identice pe care le poartă cele două.

Cine se îmbracă la fel? Beyoncé şi Blue Ivy!

În coasta familiei Kardashian – West se află Beyoncé şi fiica sa, Blue Ivy. Acestea, cel puţin din fotografiile care circulă online, sunt mari iubitoare de ţinute asemănătoare. Colorate sau nu, florale, dantelate sau sclipicioase, ţinutele îmbrăcate de superstarul american şi de fetiţa sa şi a cântăreţului Jay Z nu sunt deloc întâmplătoare. Până și în pictorialele din reviste apar la fel îmbrăcate.

Sincronizarea vestimentară e chiar populară!

Kim şi Beyoncé nu sunt, însă, singurele staruri care s-au îmbrăcat măcar o dată la fel ca micuţele lor. Li se adaugă actriţele Kate Beckinsale, Selma Blair, Jernnifer Garner şi Katie Holmes, dar şi cântăreaţa Ciara, Tamara Ecclestone şi chiar şi actorul Matthew McConaughey. Toţi ne-au surprins în urmă cu ceva vreme cu outfit-urile lor perfect sincronizate cu cele ale copiilor. Remarcăm, totusi, că cele mai îndrăgite ţinute au fost cele alb-negru, ceea ce poate fi considerat un alt trend 🙂

Voi ce spuneți, ați purta astfel de ținute sincronizate? Sau ați îmbrăcat, deja, haine similare cu puștiulicii voștri, în același timp?

Dacă ți s-a părut util acest articol despre vedetele care se îmbracă la fel precum copiii lor, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Foto: Celebritybabyscoop, People.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa