Mame celebre care nu se uită în buletin

TOTUL DESPRE MAME
Gwyneth Paltrow și Chris Martin
Gwyneth Paltrow și Chris Martin
Gwyneth Paltrow și Chris Martin
Gwyneth Paltrow și Chris Martin

În cuplurile vestite de la Hollywood dragostea nu ține cont de diferenţa de ani. Dacă în multe dintre familiile de celebrități tatăl este mai în vârstă (sau mult mai în vârstă) decât mama, veţi fi surprinşi să aflaţi că există și destule cupluri în care mama este decană şi, surprinzător, diferenţa dintre ea şi partener este uneori… măricică. Dar asta nu le împiedică pe doamne să devină mame şi să se bucure din plin de ceea ce le oferă clipa prezentă, lucru care nu poate decât să ne inspire și să ne bucure.

 

Doar o idee mai în vârstă

Cu o diferenţă de vârstă puţin importantă, solidul cuplu alcătuit din Gwyneth Paltrow şi Chris Martin este la fel de sudat ca în prima zi. Cei 5 ani care o despart pe protagonista peliculei Shakespeare in Love de celebrul său soţ, solist al trupei britanice Coldplay, sunt practic insesizabili. Trupul extrem de atletic al lui Gwyneth, de invidiat după cele două sarcini prin care a trecut, dar şi trăsăturile ei ferme nu lasă o clipă să se vadă că stă „mai bine” la capitolul buletin.

Cam în aceeaşi barcă se află regizoarea Sofia Coppola, căsătorită cu Thomas Mars, solistul trupei Phoenix, mai mic decât ea cu 6 ani şi tatăl celor doi copii ai regizoarei, fetiţele Romy şi Cosima, dar şi starul din serialul Friends, Courtney Cox, care a format timp de aproape 13 ani o familie cu actorul David Arquette, de care o despart 7 ani. Aceştia din urmă au împreună o fetiţă, pe nume Coco, de care se ocupă amândoi părinţii, chiar dacă nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş.

8? 9? 10 să fie!

Mai curajoase decât doamnele de mai sus şi poate mult mai nonşalante sunt alte câteva vedete importante din lumea showbiz-ului, pentru care vârsta chiar n-a avut niciun cuvânt de spus în momentul în care inima a început să bată foarte tare pentru the one. Carismaticul actor James McAvoy, care a cucerit definitiv personajul interpretat de Keira Knightley în mult premiata peliculă Atonement, este căsătorit cu o colegă de breaslă, actriţa Anne-Marie Duff, care este mai mare decât el cu 9 ani şi pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei Shameless. Pe când James avea 27 de ani, iar Anne-Marie 36, cei doi s-au căsătorit, iar patru ani mai târziu, în 2010, Anne a dat naştere unui băieţel, Brendan.

Sofia Coppola si Thomas Mars
Sofia Coppola și Thomas Mars la plimbare cu Cosima și Romy

Tot 9 ani se regăsesc şi între actriţa Halle Berry şi fostul model Gabriel Aubry, părinţii Nahlei, sau între talentata şi roşcata actriţă Julianne Moore şi soţul său, regizorul Bart Freundl. Aceasta avea 35 de ani în momentul în care a început relaţia cu cel care a regizat pelicula The Myth of Fingerprints şi, la numai un an de la împărtăşirea sentimentelor, în 1997, ea a adus pe lume primul copil al cuplului, Caleb, urmând ca în 2002, pe când Julianne avea 41 de ani și Bart 32, Julianne să o nască acasă pe Liv, fetiţa lor.

Gabriel Aubry și Halle Berry
Gabriel Aubry și Halle Berry

Cunoscută pentru apetenţa pentru bărbaţi mai „proaspeţi” decât ea, Madonna n-a surprins pe nimeni când s-a cuplat cu regizorul britanic Guy Ritchie, cu 10 ani mai tânăr decât ea şi cu care s-a şi căsătorit în decembrie 2000, la câteva luni de la naşterea băieţelului lor, Rocco. Cei doi mai au un băieţel adoptat, David, primind custodia comună a copiilor după finalizarea divorţului din 2008.

Age ain’t nothing but a number 

Controverse a stârnit în 2003 şi relaţia actriţei Mira Sorvino cu actorul Christopher Backus, mai tânăr decât ea cu 14 ani, dar care i-a dăruit nevestei sale în opt ani de zile (din 2004 până în 2012) nu mai puţin de patru copilaşi frumoşi. Soţia celebrului actor Hugh Jackman, actriţa şi producătoarea Deborra-Lee Furness, este cu 13 ani mai mare ca soţul său, iar 12 pare să fie cifra magică în cazul cuplurilor Mariah Carey – Nick Cannon, părinţii gemenilor Moroccan şi Monroe, şi Susan Sarandon – Tim Robbins, care au fost împreună din 1988 până în anul 2009 şi care au împreună doi băieţi, Jack Henry şi Miles Guthrie.

O relaţie extrem de surprinzătoare şi pe care toată lumea o credea din start sortită eşecului este cea dintre cineasta Sam Taylor-Wood şi actorul Aaron Johnson, pe care îi despart 23 de ani. Aceştia s-au întâlnit în 2009 pe platourile de filmare ale peliculei Nowhere Boy, regizată de Sam şi avându-l pe tânărul de numai 18 ani Aaron ca protagonist.

Mira Sorvino și Christopher Backus
Mira Sorvino și Christopher Backus, cu doi dintre cei patru copii ai lor

În acelaşi an, la câteva luni de la întâlnire, cei doi şi-au anunţat logodna, chiar la premiera filmului, şi, până să ajungă la altar în 2012 şi până să ia amândoi numele de familie Taylor-Johnson, au devenit părinţii a două fetiţe, Wylda Rae, născută în 2010, şi Romy Hero, născută în 2012. La reuşita relaţiei lor contribuie personalităţile celor doi şi sistemul comun de valori, dar şi faptul că Aaron a declarat că el este un suflet matur, iar soţia sa opusul, iar ceea ce văd ei când se privesc nu este diferenţa de vârsta, ci fix pe ei înşişi, aşa cum sunt. Ceea ce, daca vrem să fim obiectivi, este tot ce contează, până la urmă.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa