Like mother, like daughter

TOTUL DESPRE MAME
Cindy Crawford și Rande Gerber

Sau cum a reușit Hollywood-ul să cloneze natural talentul

Când s-o-mpărţit norocu’ în lumea asta largă, unii l-au primit cu carul, iar alții cu paharul. Printre cei aflați în prima categorie se număra o serie de vedete de la Hollywood, care nu numai că au fost înzestrate de mama-natură cu nişte calități fizice de excepție, dar și cu talent cu toptanul. Iar când odraslele VIP-urilor de peste Ocean s-au dovedit a fi la fel de arătoase și la fel de talentate ca părinții lor, atunci putem concluziona că a fost cu adevărat o chestiune de noroc. OK, recunoaștem, și de potriviri meșteșugite de gene, dar tot norocul îți scoate în cale jumătatea compatibilă, până la urmă, nu?

 

Kaia Gerber Crawford în campania Young Versace

Kaia Gerber, puștoaica de numai zece ani a unuia dintre cele mai cunoscute modele din lume, Cindy Crawford, model care a demonstrat că o aluniță poate contribui din plin la frumusețea chipului (și care, între noi fie vorba, a reușit să pună mâna doar pentru o scurtă perioadă de timp, din păcate, pe eternul gigolo american, Richard Gere), a moștenit de la mama sa aceeași perfecțiune a chipului și zveltețe a trupului. Cu aceste calități incontestabile, de care se face parțial vinovat și tatăl, Rande Gerber, drumul gloriei în segmentul modellingului este deja binișor pietruit pentru micuța Kaia și nu necesită prea multe scrisori de recomandare care să-l netezească. Drept dovadă stă debutul cu brio al Kaiei într-o campanie Young Versace la începutul acestui an, ce i-a adus numai laude din partea specialiștilor din lumea modei și a fanilor lui Cindy, care așteaptă cu nerăbdare viitoarele proiecte ale tinerei.

 

Ava Sambora cu părinții ei

Cu toții ne-o amintim pe temperamentala Amanda din serialul Melrose Place, interpretată cu pasiune de actrița Heather Locklear. Ei bine, dă-te la o parte, Heather, e rândul fiicei tale, Ava Sambora, să fie în lumina reflectoarelor. Deși Ava are doar 15 ani, această Heather în miniatură se poate lăuda cu experiența de model și cu debutul în cinematografie, în calitate de actriță în pelicula This is 40, cel mai recent film al lui Judd Apatow. Iar când tatăl Avei nu este nimeni altul decât Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi, ne putem aștepta în curând ca Ava să-și încerce norocul și în muzică, fie pe partea vocală, fie pe cea instrumentală, pentru că, nu-i așa, Keep the Faith, girl!

 

Lourdes Ciccone Leon. Nu-i așa că aveți un déjà-vu?

 

 

Așchia n-a sărit departe de trunchi nici în cazul rebelei Madonna, care a adus pe lume în urmă cu 15 ani o fetiță după chipul și asemănarea sa. Mă rog, și după asemănarea partenerului sau de atunci, Carlos Leon, un apetisant antrenor de fitness. Dar, dacă te uiți la Lourdes Ciccone Leon, o vezi clar pe Madonna în anii tinereții, așa că să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Lourdes a primit de la mama sa nu numai pronunţatele și frumoasele caracteristici fizice care au făcut-o celebră în anii ’80, ci și pasiunea pentru modă, care s-a concretizat în lansarea în familie a unei linii vestimentare dedicată adolescenților și intitulată, cum altfel, „Material Girl”. Colecția și-a făcut loc pe rafturile celebrului magazin american Macy’s în urmă cu doi ani și a combinat piese cheie din perioadă Madonnei anilor ’80, reinterpretate, cât și articole de inspirație contenporană, pretabile la combinații îndrăznețe.

 

Reese Witherspoon și copiii

 

 

O copie fidelă a mamei sale este și Ava Phillippe, fiica actorilor Reese Witherspoon și Ryan Phillippe, care a împlinit de curând 13 ani. Încă ținută departe de lumea tumultoasă a showbiz-ului, Ava și-a dedicat timpul studiului. Dar acest lucru nu a împiedicat-o să devină un model pentru adolescentele de vârsta ei din punct de vedere vestimentar. Stilul sau cu accente retro, din componența căruia nu lipesc accesoriile cât mai diverse și în mod special ochelarii, suscită extrem de mult interes în rândul puștoaicelor ușor trecute de zece ani, care se ghidează la cumpărături după alegerile mai experimentatei Ava.

 

 

Cu cine seamănă Willow Smith mai tare?

 

 

 

Dacă trăsăturile lui Willow Smith au fost clar „împrumutate” de la tatăl sau, Will Smith, calitățile muzicale și cele actoricești au fost cu siguranță confiscate de la ambii părinți, mama Jada Pinkett Smith fiind în egală măsură răspunzătoare pentru talentul prodigios al micuței în vârstă de 11 ani. Cu așa părinți celebri, nu e de mirare că Willow a reușit să pășească cu dreptul în lumea filmului și în clasamentele muzicale din America și de pe bătrânul continent, fiind considerată de critici un artist promițător.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa