Leonardo DiCaprio a fost însoțit la Oscaruri de mama sa

Raluca Dumitrică
leonardo-dicaprio-totul-despre-mame
Indenbirke și Leo

Fanele lui Leonardo DiCaprio au putut răsufla uşurate, mai sunt speranţe!

L-am văzut la una dintre ediţiile trecute ale Premiilor Oscar la braţul uneia dintre cele mai frumoase femei din lume, suprmodelul Giselle Bundchen, dar de data această, eternul burlac Leonardo DiCaprio a ales să vină la eveniment cu cea mai importantă persoană din viaţă lui.

Da, a fost însoțit de mama sa, Irmelin Indenbirke. Aceasta, în vârstă de 73 de ani, a stat alături de el pe parcursul întregii ceremonii, însoţindu-l şi în culise, fiind prezentă la Oscaruri împreună cu fostul său soţ, tatăl lui Leo, George DiCaprio, amândoi venind împreună cu actualii parteneri de viaţă la fastuoasele premii.

Deşi tot mapamondul spera să-l vadă pe şarmantul Leo alături de cea mai nouă cucerire a sa, proaspătul câştigator al Oscarului a venit la eveniment împreună cu cea care i-a dat viaţă şi care i-a fost alături pe acest drum artistic încă de la început. Nu ar fi, însă, prima apariţie a doamnei Irmelin Indenbirken pe covorul roşu de la Oscaruri, aceasta fiind alături de Leo şi în urmă cu 12 ani, mai precis în 1994, cu ocazia primei sale nominalizări, dar şi mai târziu, în anul 2007 şi în 2014.

O mamă cu capul pe umeri

Leo şi părinții săi
Leo şi părinții săi, acum patru decenii

Irmelin, de profesie secretară, şi George, un artist grafic specializat în desenul pentru revistele de benzi desenate, s-au cunoscut în anul 1965 în New York, pe când se aflau la studii acolo. Povestea lor de iubire i-a purtat în Los Angeles, oraş în care s-au şi stabilit, dar din pricina unor probleme financiare cei doi s-au despărţit la câţiva ani de la naşterea lui Leonardo.

Potrivit nextshark.com, pentru a fi, însă, aproape de copilul lor, cei doi părinţi au închiriat două apartamente diferite într-unul dintre cele mai rău famate cartiere ale Los Angeles-ului, apartamente unite de o curte comună, astfel încât cel mic să nu fie privat de afecţiunea şi implicarea niciunuia dintre ei. Ulterior, aceştia s-au mutat prin diferite zone ale oraşului, iar mama sa a avut mai multe joburi, pentru a putea să susţină familia. Deşi despărţiţi, părinţii s-au implicat în egală măsură în educarea lui Leo, acesta având cuvinte frumoase pentru fiecare dintre ei şi profitând de diferite ocazii pentru a le mulţumi pentru traiectoria artistică pe care i-au creat-o.

Mama, cea mai importantă din viaţa lui Leo

Dar legătura dintre Leo şi mama sa este mult mai importantă decât credem, iar lucrul acesta a fost accentuat chiar de star, în urmă cu câteva săptămâni, la Londra, în cadrul ceremoniei de acordare a Premiilor BAFTA. Câştigător al premiului pentru cel mai bun actor într-un rol principal, Leo a inclus-o şi pe mama să în discursul pe care l-a rostit de pe scenă, din postura de învingător. „În cele din urmă, mai este o persoană căreia aş vrea să îi mulţumesc: nu m-aş afla aici, dacă nu ar fi fost această persoană. N-am crescut într-o lume plină de privilegii, am crescut într-un cartier foarte amărât din partea de est a Los Angelesului, iar această femeie conducea trei ore în fiecare zi ca să mă ducă la o altfel de şcoală şi ca să-mi ofere șanse. Este chiar ziua ei azi! La mulţi ani, mamă, te iubesc foarte mult!”

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 41 de ani, a câștigat în acest an premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal pentru partitura din filmul „The Revenant”, regizat de Alejandro González Iñárritu, aceasta fiind cea de-a şasea nominalizare la celebrele premii acordate de Academia Americană de Film. Celelalte nominalizări din trecut au fost pentru filmele „What’s Eating Gilbert Grape,” „The Aviator,” „Blood Diamond,” şi „The Wolf of Wall Street” (unde a primit două nominalizări).

Foto: people.com, huffingtonpost.com.

Despre mamele celebre și stylish de la Premiile Oscar 2016 am vorbit în acest articol. Ție ce rochie ți-a plăcut cel mai tare?

Dă-ne un like pe Facebook și te vom ține la curent cu cele mai interesante și amuzante articole pe care le publicăm zi de zi.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa