Laura Cosoi a născut a doua fetiță. A ales să aibă parte de ora magică

Cristina Călin, redactor
laura cosoi
Laura Cosoi a anunțat pe rețelele de socializare nașterea celui de-al doilea copil. Sursă foto: Facebook Laura Cosoi

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. Mezina familiei s-a născut pe 15 august, pe cale naturală, la un spital privat din București.

Actrița în vârstă de 38 de ani a anunțat că a devenit mămică pe contul ei de Instagram printr-un mesaj emoționant: „Pe 15 august, în zi Sfântă, a venit pe lume, pe cale naturală, minunea noastră, Vera Suntem binecuvântați de Dumnezeu și iubiți! Mulțumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă și urmează întâlnirea cu tati cu cu Rita bună. Ah, câte emoții! ”

A împărtășit secretele dietei din sarcină pe blog

Pe toată perioada sarcinii actrița a afișat o siluetă de invidiat motiv pentru care multe mămici au întrebat-o cum a reușit. Laura Cosoi a explicat pe blogul ei cum a reușit: ”„În niciun caz nu mi-a fost gândul la altă dietă decât cea de sănătate. Am mai spus și cu altă ocazie: kilogramele luate în sarcină n-ar trebui să ne preocupe atât de tare, pentru că oricum se duc urgent, în perioada solicitantă următoare nașterii bebelușului. Iar dacă avem un comportament alimentar echilibrat – nici nu rupem frigiderul, dar nici nu-l zăvorâm – lucrurile nu au cum să meargă altfel decât bine. În această perioadă, dieta trebuie să fie îndreptată mai ales spre satisfacerea nevoilor nutritive ale mamei și copilului.

Tot pe blog, Laura a descris cum vedea ea nașterea perfectă.

Pun mult accent pe firescul acestei experiențe, iar „ora magică” – pentru care am optat și de data aceasta – este chiar magică! Apoi, îți lasă copilul cu tine de la început până când pleci acasă (dacă optezi pentru această variantă) și nu voi uita niciodată ce am trăit în primele clipe după ce am născut-o pe Rita: contactul piele pe piele, cu efect atât de puternic asupra sănătății fizice și emoționale a copilului și mamei, modul cum se cățăra spre sân, pentru primul supt. Bebelușii sunt atât de mici și vulnerabili imediat ce se nasc și cu toate astea știu exact ce au de făcut dacă lăsăm să se întâmple lucrurile în firescul lor.

Laura Cosoi

Vrea neapărat și un băiat

Laura Cosoi spune că la nașterea celui de-al doilea copil soțul său n-a putut fi prezent așa cum s-a întâmplat la venirea pe lume a primei fete. „Cu pandemia asta trăim o situație specială și trebuie să respectăm regulile de siguranță ale maternității”, a spus ea mărturisind că nu au vrut să riște nimic.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean cu care mai are o fetiță, Rita, care are doi ani. Într-un interviu dat la începutul acestui an, vedeta a declarat că nu se oprește până nu va avea și un băiețel. Cei doi sunt împreună de aproape 8 ani și s-au căsătorit în 2015.

Originar din Târgu-Mureş, Cosmin Curticăpean şi-a extins afacerile în multe oraşe din ţară şi din străinătate, în ţări cum ar fi Germania şi Austria. Printre alte patru firme pe care le deţine, Cosmin Curticăpean este şi patronul unui salon de înfrumuseţare care îşi desfăşoară activitatea în oraşul Braşov şi în care a investit în urmă cu aproape opt ani nu mai puţin de 30.000 de euro. Afacerea este condusă de o fostă iubită a afaceristului.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa