La 50 de ani, Janet Jackson este însărcinată pentru prima dată

Raluca Dumitrică
Janet-jackson-totul-despre-mame

Janet Jackson se pregătește să devina mamă

În urmă cu câteva săptămâni, Janet Jackson îşi amâna turneul mondial din pricina dorinţei de a-şi întemeia o familie împreună cu soţul său, Wissam Al Mana. Superstarul, care este sora mai mică a legendarului Michael Jackson, efectua în perioada respectivă un turneu mondial, intitulat Unbreakable, la care fanii îşi cumpăraseră deja bilete. Ieri, vestea sarcinii lui Janet Jackson, care va împlini 50 de ani peste 10 zile, a făcut ocolul pământului!

Când în luna aprilie Janet Jackson şi-a anunţat fanii prin intermediul unui filmuleţ pus pe Twitter că e nevoită, la sfaturile medicilor, să-şi întrerupă pe termen nedefinit turneul pe care îl susţinea, deoarece ea şi soţul său doresc să-şi întemeieze o familie, speculaţiile privind sarcina vedetei nu au întârziat să apară. Sarcină posibilă sau deja existentă? Un singur bebeluş sau mai mulţi? Cam acestea au fost întrebările pe care fanii şi le-au pus în acele zile pe internet.

Întemeierea unei familii, prioritatea lui Janet

Vestea a venit că un trăsnet pentru cei care de-abia aşteptau să o vadă pe Janet în acţiune, mai ales că la finalul anului trecut vedeta mai făcuse un anunţ îngrijorător pentru fani. Atunci, Janet a anunţat că trebuie să decaleze nişte date din turneul său pe care îl susţinea pe continentul nord-american, iar motivul acestei decalări era faptul că urma să treacă printr-o intervenţie chirurgicală urgentă. Niciun alt detaliu nu a mai fost dat referitor la operaţia cu pricina, dar temerile şi suspiciunile fanilor s-au înteţit după anunţul de pe Twitter legat de noua amânare şi de planurile familiale ale starului.

„Suntem în cea de-a doua parte a turneului şi a intervenit o schimbare bruscă. Cred că e important ca voi să aflaţi primii vestea: soţul meu şi cu mine dorim să avem o familie, aşa că mă văd nevoită să amân acest turneu. Vă rog să înţelegeţi că este important că acest lucru să aibă loc acum”, a spus Janet în clipul video postat pe Twitter.

Janet Jackson, la primul bebeluş

Deşi Janet Jackson se află la a treia căsătorie, aceasta fiind căsătorită pentru o scurtă perioadă, în anii 80, cu interpretul James de Barge, iar mai apoi, în perioada 1991 – 2000 cu artistul şi compozitorul mexican René Elizondo, Jr., vedeta nu are, încă, niciun copil. Căsătoria sa cu omul de afaceri Wissam Al Mana, alături de care locuieşte în Qatar, a avut loc în 2012 şi a fost un eveniment foarte restrâns, desfășurat aproape în secret şi despre care presa nu a ştiut decât un mai târziu.

Cum şansele ca la 49 de ani o femeie să rămână însărcinată pe cale naturală sunt extrem de mici, este foarte posibil ca sarcina vedetei să fie obţinută în urma unor proceduri precum inseminarea artificială sau fertilizarea in vitro. Iar Janet nu ar fi prima persoană din showbiz care este însărcinată, chiar şi pentru prima dată, la această vârstă, multe mame celebre de la Hollywood aducând pe lume copilaşi aproape de vârstă de 50 de ani, ba chiar şi imediat după acest prag.

Despre aceste celebrități puteți citi mai multe aici:

Mame la vârsta bunicilor, un nou trend la Hollywood

Mame celebre care nu se uită în buletin

Nu uitați să ne dați un like pe Facebook pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Foto: zimbio.com

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa