Cele mai frumoase ținute de vară purtate de Kate Middleton

Cristina Călin, redactor-șef
kate middleton

Kate Middleton este una dintre cele mai apreciate femei din lume pentru ținutele pe care le afișează, mereu în ton cu evenimentul la care se află. Rochiile sau pantofii pe care le poartă sunt căutate apoi prin magazine de unde dispar imediat. Femeile pasionate de modă din întreaga lume vor să fie și ele la fel cum este Ducesa de Cambridge.

Experții în vestimentație sunt de părere că ținutele de vară cu care se afișează Kate Middleton sunt cele mai frumoase. O fac mereu să arate relaxată, fericită și sigură pe ea. Iată câteva dintre cele mai apreciate ținute pe care le-a avut de-a lungul timpului în aparițiile ei de pe perioada verii.

Kate Middleton la clubul de pollo

Fotografia de mai jos este realizată la scurt timp după ce Ducesa de Cambridge l-a născut pe Prințul Louis. Kate era împreună cu ceilalți doi copii ai săi, George și Charlotte, la Beaufort Pollo Club, unde participau la un picnic.

kate middleton

Kate Middleton pe ploaie

Chiar și atunci când vremea pare potrivnică, Ducesa reușește să adopte ținuta potrivită și să fie radioasă. Până și umbrela o face să fie ca un personaj simpatic din filmul Marry Poppins.

kate middleton

Kate în alb

În timpul vizitei pe care cei doi duci au făcut-o în 2017 în Belgia, Kate a ales să poarte o ținută albă cu care a cucerit audiența.

ținute kate middleton

Kate și culoarea lavandei

Nu oricine poate să poarte o ținută doar din această nunță de mov. Ducesa de Cambridge a reușit să transforme această rochie creată de Emilia Wickstead într-un model căutat de pasionatele de modă din întreaga lume.

kate middleton in mov

Kate Middleton poartă roșu

Uneori prințesele adevărate pot arăta precum prințesele imaginate de Walt Disney. Este și cazul Ducesei de Cambridge care cu această rochie roșie seamănă cu Elena din Avalor.

Kate Middleton in roșu

Ducesa de Cambridge într-o rochie cu imprimeu floral

Galben este una dintre culorile care o fac pe Kate să radieze. Rochia galbenă cu imprimeu floral pe care a purtat-o în timpul unei vizite în Germania rămâne una dintre cele mai frumoase ținute ale sale.

kate și impremeul floral

Kate în alb și negru

Kate Middleton se distinge prin eleganță, iar această rochie este unde dintre cele mai elegante ținute ale sale.

Kate Middleton și bulinele

Ducesa de Cambridge a purtat această rochie cu buline la vizionarea unui meci de tenis din cadrul turneului de la Wimbledon.

Kate într-o ținută casual

Kate a apărut de multe ori îmbrăcată în pantaloni și de fiecare dată ținuta a fost apreciată de toată lumea.

Kate și rochia de seară

Toate aparițiile Ducesei de Cambridge la evenimente oficiale au fost așteptate de toată lumea pentru că de fiecare dată ținutele ei au fost extraordinare. Nu face excepție nici această rochie.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa