Kate Middleton, dezvăluiri haioase despre prințesa Charlotte

Anca Vlad

Ducesa de Cambridge i-a povestit soției unui ofițer din cadrul Marinei Regale cum se poartă, în realitate, prințesa Charlotte acasă.

În 9 martie, Kate Middleton (35 de ani) a participat la inaugurarea unui memorial dedicat celor care au reprezentat Marea Britanie în conflictele din Golf, Irak și Afganistan. Volubilă și sociabilă ca de fiecare dată, ducesa a stat de vorbă cu Samantha Burge, soția comandantului Chris Burge. Conform netmums.com, în timpul discuției „ca între mămici”, ducesa dezvăluit amuzată faptul că în casa lor prințesa Charlotte deține frâiele.

7 fotografii în care mame celebre demonstrează că parentingul poate fi minunat

„Kate mi-a spus că micuța Charlotte crește cu repeziciune și preia controlul în casă și în relația cu părinții și cu fratele ei”, le-a spus Samantha Burge reporterilor. „Pentru că și eu, și ea, avem copii de doi ani, care au personalități puternice, am discutat ca între mămici”. Kate i-a mai spus Samanthei și că George și Charlotte devin pe zi ce trece „cei mai buni prieteni, chiar dacă ea se impune”.

La inaugurarea monumentului comemorativ și-au prezentat omagiile Forțelor Armate și civililor care și-au reprezentat țara cu mândrie Regina Elisabeta, Prințul William, Prințul Harry și Theresa May, prim-ministrul Marii Britaniei.

Adele, mărturie emoționantă despre rolul de mamă, la Gala Grammy

În timpul ceremoniei, Prințul Harry a citit un pasaj din Biblie: „Pentru toate există o vreme, și orice lucru de sub Ceruri îşi are timpul său: un timp pentru a iubi şi un timp pentru a urî; un timp pentru război şi un timp pentru pace”.

După emoționanta slujbă religioasă desfășurată pe Horse Guard Parade, spațiul tradițional destinat paradelor și ceremoniilor, în centrul Londrei, Regina a dezvelit monumentul dedicat eroilor.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa