Kate Middleton, dezvăluiri haioase despre prințesa Charlotte

Anca Vlad

Ducesa de Cambridge i-a povestit soției unui ofițer din cadrul Marinei Regale cum se poartă, în realitate, prințesa Charlotte acasă.

În 9 martie, Kate Middleton (35 de ani) a participat la inaugurarea unui memorial dedicat celor care au reprezentat Marea Britanie în conflictele din Golf, Irak și Afganistan. Volubilă și sociabilă ca de fiecare dată, ducesa a stat de vorbă cu Samantha Burge, soția comandantului Chris Burge. Conform netmums.com, în timpul discuției „ca între mămici”, ducesa dezvăluit amuzată faptul că în casa lor prințesa Charlotte deține frâiele.

7 fotografii în care mame celebre demonstrează că parentingul poate fi minunat

„Kate mi-a spus că micuța Charlotte crește cu repeziciune și preia controlul în casă și în relația cu părinții și cu fratele ei”, le-a spus Samantha Burge reporterilor. „Pentru că și eu, și ea, avem copii de doi ani, care au personalități puternice, am discutat ca între mămici”. Kate i-a mai spus Samanthei și că George și Charlotte devin pe zi ce trece „cei mai buni prieteni, chiar dacă ea se impune”.

La inaugurarea monumentului comemorativ și-au prezentat omagiile Forțelor Armate și civililor care și-au reprezentat țara cu mândrie Regina Elisabeta, Prințul William, Prințul Harry și Theresa May, prim-ministrul Marii Britaniei.

Adele, mărturie emoționantă despre rolul de mamă, la Gala Grammy

În timpul ceremoniei, Prințul Harry a citit un pasaj din Biblie: „Pentru toate există o vreme, și orice lucru de sub Ceruri îşi are timpul său: un timp pentru a iubi şi un timp pentru a urî; un timp pentru război şi un timp pentru pace”.

După emoționanta slujbă religioasă desfășurată pe Horse Guard Parade, spațiul tradițional destinat paradelor și ceremoniilor, în centrul Londrei, Regina a dezvelit monumentul dedicat eroilor.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa