Cum arată acum cei 8 copii din Jon and Kate plus 8

Cristina Călin, redactor-șef
Kate plus 8

O mai ții minte pe Kate Gosselin, vedeta show-lui de televiziune Jon & Kate plus 8? Cei doi soți aveau 8 copii din doar două nașteri. Prima dată au avut două fete gemene, ca mai apoi să mai vină pe lume încă 6 bebeluși.

Timp de mai bine de un deceniu viața lor a fost urmărită de milioane de oameni prin intermediul reality-show-lui Jon&Kate + 8, care după divorțul celor doi și-a tot schimbat numele.

Emisiunea care a făcut celebră familia de americani cu 8 copii se numește acum Kate+8. Schimbarea a fost prilejuită de separarea oficială dintre cei doi soți. Fanii au observat în postările de pe rețelele de socializare că, de fapt, familia are probleme și mai mari. Kate apare alături de doar 6 dintre copii.

Kate, în vârstă de 44 de ani, a plecat împreună cu gemenele Madelyn și Cara (18 ani) și 4 dintre sextupleți – Leah, Aaden, Alexis și Joel (15 ani) să viziteze niște colegii, dar și să se distreze. Hannah și Collin au lipsit din această excursie și fanii au observat imediat.

Kate a explicat faptul că Hannah a ales singură să își petreacă timpul cu tatăl ei: ”Este trist pentru noi, ceilalți. Dar cresc și fac alegeri și lucruri diferite față de noi. Ea a dorit să stea cu Jon. Este alegerea ei. În fine. Nu este prea plăcut pentru o mamă, dar trebuie să fac față. Ne adaptăm și mergem mai departe”.

Kate plus 8 minus 2

Atât Hannah, cât și Collin locuiesc cu tatăl lor. Băiatul a fost internat, din 2016, la Fairmont Behavioral Health Institute, cu diagnostic de ADHD. În 2018, tatăl său l-a luat de acolo, în ciuda faptului că nu fusese vindecat. Pe Hannah a hotărât să o ia de la mama ei, pentru că, a susținut Jon la momentul respectiv, fata s-ar simți nefericită în compania lui Kate.

Jon și Kate au divorțat în decembrie 2009, după ce bărbatul a recunoscut că a avut o relație extraconjugală cu o tânără de 23 de ani. Kate a susținut și ea că nu mai era fericită alături de soțul ei, așa că în doar 6 luni de la luarea deciziei erau separați oficial. Kate a primit custodia a 7 dintre copii, iar Jon pe a lui Collin.

Serialul Jon and Kate plus 8 a fost difuzat pentru prima dată în 2007, iar viața familiei Gosselin a fost urmărită de milioane de oameni. În 2009, când Jon și Kate au divorțat după o căsătorie de 10 ani, numele show-ului s-a schimbat în Kate plus 8 și a avut în prim plan viața de mamă divorțată. Jon a continuat să apară episodic în serial, însă a refuzat să mai facă acest lucru după ultimul episod al seriei 5, difuzat în noiembrie 2009. Apoi, s-au mai filmat câteva serii în 2011, 2014 și 2015. În anul 2016, Jon și Kate au început să se lupte pentru custodia a doi dintre copii, Hannah și Collin, și emisiunea a fost suspendată. Totuși, Kate are din 2019 propriul show, Kate plus date.

Mai jos, fotografii cu cei 8 copii de-a lungul timpului, inclusiv cum arată astăzi. 

Kate plus 8
Kate împreună cu gemenele Maddy și Cara

 

Jon împreună cu Hannah și Collin

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa