Johnny Depp, un pirat bun şi foarte iubibil

Raluca Dumitrică
johnny-depp-totul-despre-mame

O vizită la spitalul de copii l-a făcut pe Johnny Depp şi mai iubibil

Pe vremea mea, un „monstru sacru” al cinematografiei era adorat de întreaga suflare feminină a planetei: Johnny Depp. Protagonist în filme unul şi unul, care spărgeau box-office-urile din toată lumea şi inimile doamnelor şi domnişoarelor, acest megatalentat actor american era reţeta sigură către succes.

Johhny Depp, actorul şi tatăl cu inima mare

Partea bună din toată povestea asta de succes e că Johnny a reuşit să rămână sus de tot în preferinţele publicului şi să fie în continuare, chiar dacă nu mai e demult un puşti, unul dintre cei mai iubiţi actori ai momentului. Partea şi mai bună este că în spatele calităţilor sale actoriceşti se află un tată (vedetă are o fată şi un băiat cu actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis) cu suflet mare, pus pe șotii şi pe fapte bune. Una dintre faptele bune cele mai recente şi emoţionante până în cel mai ascuns colţişor al inimii a fost făcută în această săptămână, la Spitalul de Copii Lady Cilento din oraşul australian Brisbane, unde vedeta a aterizat la propriu (aceasta a venit cu elicopterul), apărând pe holurile spitalului sub forma inegalabilului căpitan Jack Sparrow. Faimosul personaj din Piraţii din Caraibe nu a fost singur în periplul său, ci a venit împreună cu un alt partener de călătorii pe mare şi pământ, respectiv cu piratul Scrum, interpretat de actorul Stephen Graham. Cei doi se află chiar în această perioadă pe tărâm australian, unde au loc filmările pentru o altă parte a seriei Piraţilor din Caraibe, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

O surpriză de proporţii

Surpriza a fost atât de mare, încât copiii care au dat nas în nas cu temutul pirat nu şi-au putut stăpâni emoţia şi şocul. Una dintre pacientele spitalului, o fetiţă în vârstă de 12 ani diagnosticată cu osteosarcom (o tumoră malignă care, cu tratament adecvat are toate şansele să fie înfrântă), a fost de-a dreptul bulversată de întâlnirea cu megastarul şi nu şi-a putut stăpâni lacrimile de îndată ce a dat cu ochii de Jack Sparrow, simpaticul pirat care îşi mişcă cizmele unsuroase pe holurile curate ale unui spital pentru copii, dă mâna cu ei şi îi îmbrăţişează, ba chiar înţelege şi cum stă treaba cu cele mai noi tehnologii şi e capabil să facă un selfie.

Toată lumea râde, se emoţionează şi lăcrimează

Întâlnirea dintre staruri, copiii bolnăviori, părinţii lor şi personalul spitalului a fost o reuşită deplină şi a putut aduce un zâmbet mare cât un balon colorat pe chipurile celor mici. Imperturbabil, Johnny Depp şi-a jucat rolul de pirat până la capăt şi n-a lăsat nicio clipă să se vadă că e şi el emoţionat. Iar dacă vreţi să urmăriţi şi voi întreaga punere în scenă demnă de un film de la Hollywood, aruncaţi o privire aici, pregătiți-vă pentru orice eventualitate o batistă şi nu uitaţi că faptele bune vin în orice fel de ambalaj!

Foto: childrens.org.au.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa