Actrița Jessica Biel – (ne)mituri despre femei și mame

Cristina Călin, redactor

Jessica Biel este una dintre cele mai în vogă actrițe în acest moment și este cunoscută publicului de la noi mai ales pentru rolul din 7th Heaven. Din 2012 este căsătorită cu Justin Timberlake cu care are un băiețel. Jessica este nu numai o artistă talentată, dar și o persoană foarte jovială și prietenoasă în viața de zi cu zi. Plină de umor, Jessica Biel a acceptat să acorde un interviu pentru parents.com despre miturile legate de sarcină.

Actriţa Jessica Biel a deschis un restaurant child friendly

Întrebările au fost concepute de Saundra Pelletier CEO la WomanCare Global, iar alături de ea au mai participat comendianta Whitney Cummings și actrița Joy Bryant. Interviul face parte dintr-un serial care a fost inspirat de experiența pe care Jessica Biel a avut-o încercând pentru o perioadă mai lungă de timp să rămână însărcinată cu soțul ei, Justin Timberlake.

Cine este adevărata vedetă din familia Biel – Timberlake?

Atunci actriței i s-a născut în cap întrebarea: ”Cât de greu îmi va fi să am un copil dacă am luat pastile anticoncepționale atâția ani?!” Și nu doar atât. Avea în cap o mulțime de alte dileme. Show-ul nu a fost doar unul de divertisment, ci a avut drept scop și informarea femeilor cu privire la sănătatea lor. De fapt, ideea seriei ”Neînțelegeri” a fost transmiterea sentimentului de siguranță, ca atunci când stai la o cafea cu prietenele și discutați despre problemele voastre. Doar că, în acest caz una dintre prietene este foarte celebră, bogată și frumoasă și, unde mai pui, că este și măritată cu Justin Timberlake.

Jessica Biel răspunde la întrebări personale

Deși Jessica Biel preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, a ales să împărtășească pe Instagram o fotografie cu fiul ei Silas pentru a promova acest serial. De asemenea a răspuns și la câteva întrebări privind rutina familiei dimineața:

La ce oră te trezești? 

Depinde de multe, dar de obicei cu două ore mai devreme decât aș vrea.

Mai picotești dimineața?

Nu, nu e genul meu și nu a fost niciodată. Dacă aș face asta nu aș mai reuși să mă dau jos din pat. Dar mai ațipesc pe parcursul zilei, mai ales dacă am parte de conversații plictisitoare.

Numește trei lucruri fără de care nu poți trăi dimineața.

Yoga. Mic dejun cu băiețelul meu. Erykah Badu în timp ce mănânc. O ador.

Ce obișnuiești să bei dimineața?

Bullet Proof Decaf Coffee.

7 fotografii în care mame celebre demonstrează că parentingul poate fi minunat

Potrivit producătorilor, serialul face parte dintr-o campanie care își propune să încurajeze fetele să caute surse de informare de încredere în legătură cu corpul lor. De aceea, încearcă să răspundă la întrebări care în esență par simple, dar ale căror răspunsuri corecte puțini le știu. De exemplu, una dintre discuții este în jurul sarcinii care poate să apară sau nu dacă aveți contact sexual în timpul menstruației. Majoritatea crede că nu, însă acest lucru este fals.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa