Gwyneth Paltrow, o mamă strictă

Raluca Dumitrică
gwyneth-paltrow-totul-despre-mame

Ai spune că dacă ai o mamă super celebră, aşa cum este Gwyneth Paltrow, e minunat. Dar şi că şansele ca ea să fie implicată în viaţa copiilor să fie mai mici decât în cazul unor părinţi obişnuiţi. Gwyneth nu este o mamă mai neglijentă, dimpotrivă! Relaţia ei cu copiii este una foarte apropiată şi constantă.

Nu ai crede, însă, că tocmai mama cool care este Gwyneth să poată să nu-şi lase copiii ei să aibă telefoane mobile. Sau să se îmbrace la fel ca toţi copiii şi adolescenţii. Ambele sunt o banalitate a zilelor noastre, nu-i aşa? Ei bine, vedeta se pare că este destul de strictă în aceea ce priveşte aceste lucruri. Apple, fiica cea mare a actriţei, în vârstă de 12 ani, este cea în legătură cu care Gwyneth are cele mai multe reţineri.

Apple, ultima persoană din grupul său de prieteni care a avut un telefon mobil

„Apple tocmai a împlinit 12 ani şi nu-mi vine să cred. E atât de înaltă şi are propria viaţă!” Aşa a declarat Gwyneth pentru publicaţia People, la un eveniment modern derulat recent la Country Club din Los Angeles. Dar aceste două detalii, vârsta şi înălţimea, nu au împiedicat-o pe vedetă să fie foarte strictă cu fiica sa. Stricteţea s-a manifestat în ceea ce priveşte accesul acesteia la reţelele de social media şi la propriul telefon mobil. „E nebunie cu telefonul ei şi cu mesajele trimise, plus conturile ei de social media. Dar acestea sunt private”, a mai adăugat actriţa. „În ceea ce priveşte telefonul mobil, am amânat cât am putut de mult că ea să aibă un telefon. A fost chiar ultima persoană din grupul ei de prieteni care a avut un mobil”, a mai declarat Gwyneth.

Machiajul şi fustele scurte, alte două subiecte care o fac pe Gwyneth Paltrow să fie reticentă

În afara reticenţei faţă de tehnologie, reţelele de social media şi telefoanele mobile, Gwyneth Paltrow şi-a mai manifestat reţinerea şi faţă de machiaj şi fustele scurte. Acestea două se numără printre preferatele tinerelor din ziua de azi, dar nu şi printre preferatele actriţei. Starul a declarat că are dificultăţi în a păstra un echilibru. Echilibru între dorinţa de a-şi lăsa fiica în vârstă de 12 ani să se exprime liber şi îngrijorările cu privire la faptul că puştoaica ar putea purta machiaj şi fuste scurte.

Vedeta a mai afirmat că este preocupată şi de altceva. De faptul că tinerelor fete din ziua de azi li se inoculează ideea că trebuie să adopte o imagine provocatoare că să fie impunătoare. „Mă îngrijorează, deoarece cred că femeile sunt atât de puternice şi de capabile. Să le înoculezi ideea că trebuie să arăţi într-un anume fel că să fii plăcută de cei din jur este odios. În ceea ce o priveşte pe fiica mea, încerc să găsesc un echilibru şi să fiu un exemplu pentru ea. Adică să fiu o femeie care munceşte şi care încearcă să nu apară dezbrăcată în public”, a mai declarat Gwyneth la un eveniment londonez. „E ceva să fii în ziua de azi mama unei adolescente, pentru că sunt multe mesaje contradictorii în cultura noastră azi”, a conchis vedetă.

Gwyneth Paltrow este şi mama lui Moses, în vârstă de 10 ani. Ambii copii sunt rodul poveştii de iubire dintre ea şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Cei doi au fost căsătoriţi timp de zece ani, dar s-au despărţit amiabil în 2014. Ei au păstrat o relaţie apropiată de dragul copiilor lor.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Foto: Instagram

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa