Gravide stylish și celebre

TOTUL DESPRE MAME
Jessica Alba
Jessica Alba

Când la unele dintre cele mai bine îmbrăcate vedete din lumea muzicii şi a filmului vine barza, toate privirile se îndreaptă imediat către viitoarea mămică, de la care fanii aşteaptă să ţină steagul sus în acest domeniu vestimentar şi în timpul sarcinii. Imediat companiile încep să le înghesuie şi ele pe proaspetele posesoare de burtici, imbiindu-le să le poate hainele şi accesoriile. Cu puţin simț estetic personal şi ajutor din partea consilierilor de imagine, majoritatea dintre fericitele mămici reuşesc să facă faţă cu brio şi acestei încercări, mult mai dificile decât cea prestată by default până atunci.

Camila, soția lui Matthew McConaughey, și copiii lor

Considerată una dintre cele mai stylish staruri de la Hollywood, actriţa Jessica Albaa demonstrat că poate fi la fel de plină de stil şi în perioada sarcinii. Ea şi-a diversificat la maxim stilul vestimentar în cele nouă luni în care a avut-o în burtică pe Haven, cea de-a doua fetiţă, făcând complet dezirabile hainele de gravidă. Conştientă că cea mai simplă croială posibilă pentru o femeie însărcinată este cea baby-doll, care permite multă comoditate şi mobilitate, Jessica Alba a optat în mod special pentru haine confecţionate după acest tipar, dar a ales şi piese din material elastic, care s-au mulat pe corp şi au accentuat această zonă aflată în permanentă expansiune. Chic au fost şi accesoriile folosite de Jessica, eşarfele, genţile de designer, brăţările supradimensionate şi sandalele cu talpă ortopedică fiind preferatele ei.

Uber-sexy a fost şi este soţia actorului Matthew McConaughey, Camila.Cu o siluetă de invidiat, deşi se află în prezent însărcinată cu cel de-al treilea bebeluş al familiei, fostul model a transformat stilul vestimentar din perioada sarcinii într-o apariţie de-a dreptul senzaţională. Demonstrandu-ne că o rochie mulată arătă la fel de bine dacă eşti însărcinată în luna a patra sau a şaptea, focoasa braziliancă a îmbrăcat încă de la începutul sarcinii apoape numai rochii strâmte şi destul de scurte, în care burtica, dar şi picioarele ei au fost arătate în toată splendoarea lor. Nici rochiile lungi, hippie, nu au fost neglijate de soţia actorului american, în timp ce încălţămintea aleasă a fost la extreme: fie cu talpă plată, fie cu toc de 10 centimetri. Cum Camila nu pare să fi pus pe ea alte kilograme decât cele din jurul burticii, aplaudăm decizia sa de a fi atrăgătoare şi în aceste minunate nouă luni. Până la urmă, o putem imita şi noi, dacă ne permite silueta, de ce nu?

Victoria Beckham

O altă fostă gravidă aflată în permanenţă în clasamentul celor mai bine îmbrăcate vedete însărcinate este celebra Victoria Beckham. La câţiva ani după naşterea celui de-al treilea copil, Victoria şi-a lansat propriul brand vestimentar care a devenit instant un hit mondial. Cu toţi ochii aţintiţi asupra ei, în timpul sarcinii numărul patru cu Harper, ultima venită în familia Beckham, a fost un lucru cât se poate de firesc ca Victoria să menţină acelaşi aer cool şi avangardist ca în perioada pre-bebe. N-au lipsit din garderoba ei tocurile înalte până la cer, blugii strâmţi şi ochelarii de soare retro, care sunt, de altfel, accesoriul său caracteristic.

Kourtney Kardashian

Deşi are doar 1,52 cm, cea mai stilată membră a renumitei familii Kardashian, Kourtney, a fost la înălţime anul acesta din punct de vedere al ţinutelor de gravidă, pe care le-a îmbrăcat fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta a purtat extrem de mulţi colanţi în combinaţie cu cămăşi oversized de tip tunică şi rochii lungi din bumbac răcoros, perfect potrivite pentru vremea caniculară din Los Angeles. Pentru apariţiile publice a ales încălţămintea cu platformă şi toc de 10-12 cm, în timp ce balerinii şi sandalele cu talpă plată au fost preferaţi pentru timpul liber.

Cate Blanchett

 

Foarte admirată pentru ţinutele alese în perioada în care a fost însărcinata cu cei trei copii ai săi a fost şi actriţa australiancă Cate Blanchett. Faimoasa câştigătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din The Aviator a dărâmat prejudecăţi şi tabuuri vestimentare, aducand pe covorul roşu ţinute de o îndrăzneală fenomenală, de cele mai multe ori couture, care ne-au făcut să privim cu alţi ochi femeia însărcinată. Cate a fost cumva răspunzătoare pentru influxul de feminitate pe care l-au dobândit urmaşele ei şi ne-a făcut să înţelegem că putem fi strălucitoare şi sigure pe noi chiar dacă ne îmbrăcăm pentru doi.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa