Ghici cine a născut acasă?

TOTUL DESPRE MAME
O poză care a făcut înconjurul lumii: Miranda Kerr și Flynn
Miranda Kerr și Flynn

Da, da, la Hollywood se naște acasă!

Au lumea la picioare, sunt celebre, frumoase, majoritatea au corpuri de invidiat şi conturi cu multe zerouri. Dar iată că atunci când își aduc copilul pe lume nu aleg o maternitate luxoasă și modernă, ci optează să nască acasă, așa cum nășteau și străbunicile lor. Cine sunt ele? Vom descoperi imediat!

 

Protagoniste surpriză

Soția lui Orlando Bloom, supermodelul australian Miranda Kerr, a ales să-l nască pe băiețelul lor, Flynn, acasă, fără niciun medicament împotriva durerii. „Niciodată nu am simțit o durere mai mare, dar mă concentram pe respirație și meditam. Mă întrebam cum reușesc femeile să reziste unei asemenea dureri și îmi spuneam că, dacă și alte mame au reușit, voi reuși și eu.” Da, Miranda a reușit și a adus pe lume un băiețel de 4420 gr, după 27 de ore de travaliu și, după cum a spus chiar ea, acesta a fost cel mai frumos moment din viața ei.

Unul dintre cele mai suprinzătoare personaje de la Hollywood, sex-simbolul Pamela Anderson, a frapat o lume întreagă prin decizia de a-şi aduce pe lume copiii în intimitatea propriului cămin. Pamela cea cu vino-ncoace, protagonista pictorialelor incendiare din revistele pentru adulţi, a lăsat deoparte rolul de starletă provocatoare când a fost vorba de naşterea celor doi băieţi ai săi, Brandon Thomas şi Dylan Jagger. Aceştia au fost născuţi în apă, acasă, alături de o moaşă şi fără că mama lor să apeleze la vreun fel de medicaţie.

Cindy Crawford cu cei doi copii ai săi, Presley Walker Gerber și Kaya Jordan Gerber, ambii născuți acasă

Alte două mămici care au născut acasă sunt supermodelele Cindy Crawford şi Gisele Bundchen. Cindy, iniţial hotărâtă să meargă pe traseul clasic al naşterii la spital, aşa cum făcuseră şi surorile ei, a participat la jumătatea primei sarcini la o şedinţă de yoga pentru gravide, care i-a schimbat optica în ceea ce priveşte naşterea propriu-zisă. Teama de reacţiile negative ale celor apropiaţi a făcut-o, însă, să ţină pentru ea şi soţul său (neîncrezător în acest scenariu, iniţial) planurile de a naşte acasă, păstrând ca variantă oficială pentru cunoscuţii care o întrebau unde va naşte numele unui spital. Supermodelul a fost însoţit în călătoria travaliului şi a naşterii de o moaşă, care a supravegheat-o cu delicateţe, fără a-i invada travaliul şi fără a prelua controlul asupra nașterii, aşa cum însăşi Cindy a declarat. Cindy a repetat experiența nașterii acasă și la al doilea copil. Fosta soţie a lui Richard Gere s-a simţit mult mai sigură pe ea după ce a devenit mamă şi a afirmat că a a fost fericită că protagonista nașterilor a fost ea însăși, nu un medic sau o moașă.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa