Gemenii lui Clooney și-au cunoscut bunicii: „Unul dintre ei seamănă cu George”

TOTUL DESPRE MAME

La doar două ore după ce George si Amal Clooney au urat bun venit gemenilor Alexander si Ella, ei i-au prezentat bunicilor paterni, Nick Clooney si Nina Warren, prin Skype.

„Sunt superbi. Amandoi au parul negru, iar unul dintre ei seamană cu George. Nu amandoi, doar băiețelul are nasul lui Geroge,” a declarat Nick Clooney pentru Cincinnati TV. Tatăl lui George Clooney a numit-o pe Amal „super femeie” după ce a putut aranja discuția prin videochat la scurt timp după ce a născut.

„Săptămâna trecută ne spunea că se simte mare cât o casă. Este o femeie grozavă”, a mai declarat proaspătul bunic.

George Clooney, în vârstă de 56 de ani, și Amal, în vârstă de 39 de ani, avocat pentru apărarea drepturilor omului, s-au căsătorit în 2014, după ce zeci de ani George a fost burlac. Clooney a mai fost căsătorit între 1989 și 1993 cu actrița Talia Balsam, însă nu a mai avut copii.

Gemenii lui Clooney au venit pe lume in data de 5 iunie. „În această dimineaţă, Amal şi George i-au întâmpinat pe Ella şi pe Alexander Clooney în viaţa lor. Ella, Alexander şi Amal sunt sănătoşi, fericiţi şi bine, iar George este sedat şi se va recupera în câteva zile”, se arată în declarația publicată de USA Today.

 

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa