Frați celebri născuți la diferențe extreme de vârstă

Raluca Dumitrică
Tori Spelling
Tori Spelling şi copilaşii săi
Donald Trump si copiii sai
Donald Trump, alături de cel mai mare copil al său, dar şi de mezin

Barza nu se teme de diferenţele extreme de vârstă dintre copiii aceleiaşi familii!

Mai ţineţi minte simpaticul film Tatăl miresei, apărut în varianta originală în anul 1950 şi repus pe peliculă 41 de ani mai târziu, cu amuzantul Steve Martin în rolul tatălui? Povestea emoţionantă a filmului redă nu doar relaţia dintre tată şi fiica sa, ci şi bucuria unei familii în care părinţii trec din postura de socri din nou în cea de părinţi, cu diferenţa de douăzeci şi ceva de ani între copii. Cum de multe ori realitatea bate filmul, iată că o serie de vedete de la Hollywood au trăit pe propria lor piele experienţe speciale, având copii la diferenţă foarte mică sau foarte mare de vârstă.

Barza vine din nou şi după 29 de ani

În timp ce repeta abitir rolul de socru mare, pe care urma să îl joace pentru prima dată, actualul presedinte al SUA, Donald Trump a devenit tată de bebeluş. A treia sa soţie, modelul Melania Knauss, i-a dăruit un băieţel, Barron, în primăvara anului 2006. Doar câteva luni mai târziu, Donald Trump urma să îmbrace cel mai bun frac din imensul său dressing pentru a merge la nunta fiului cel mare, Donald. Jr., născut în 1977. Donald nu este singurul frate mai mare al lui Barron, Trump senior având din cele două căsătorii cu Ivana şi Marla încă trei copii. Donald Jr. a continuat seria surprizelor plăcute pentru tatăl său şi, la un an de la naşterea lui Barron, l-a făcut şi bunic pe Donald Trump, dăruindu-i o nepoţică.

Mamă din nou la 18 ani de la prima naştere

Familia vedetelor John Travolta – Kelly Preston a simţit din nou bucuria unui nou bebeluş la aproape 18 ani de la naşterea primului lor copil, Jett, care a murit la vârsta de 16 ani. Micul Benjamin, născut în 2010 când Kelly avea 47 de ani, iar John, 56, mai are o soră cu zece ani mai mare decât el, Ella.

Aproape zece ani este şi diferenţa dintre prima şi a doua sarcină a superstarului Céline Dion. După o luptă aprigă cu infertilitatea, Céline a reuşit să devină mamă numai cu ajutorul fertilizării in vitro. Aceasta a adus pe lume în ianuarie 2001 un băieţel, al cărui nume, René-Charles, a fost inspirat de cel al soţului şi impresarului său, René Angélil, în timp ce în octombrie 2011 i-a născut pe gemenii Eddy şi Nelson. Venirea pe lume a gemenilor a fost îndelung comentată de fani, care au fost surprinşi de veştile vehiculate de presă, conform cărora embrionii lui Céline au petrecut nouă ani în congelator, până la momentul implantării.

Frati celebri nascuti la diferente extreme de varsta / Totul despre mame
Céline Dion şi familia sa

Numărul părinţilor grăbiţi, în creştere la Hollywood

La polul opus se numără vedetele care au fost atât de fermecate de experienţa maternităţii, încât au dorit să o repete în timp record. Printre acestea se numără Britney Spears, ai cărei doi băieţi, Sean şi Jayden, sunt născuţi la o diferenţă de un an, sau Heidi Klum, care, în urma mariajului său cu Seal, are trei copii, născuţi astfel: Henry, la distanţă de 16 luni faţă de primul copil al lui Heidi, Leni, dintr-o relaţie anterioară cu magnatul Flavio Briatore, Johan, la 14 luni după Henry, şi Lou, la aproape 13 luni după Johan.

Peaches Geldof, fiica celebrului Bob Geldof, a devenit o mămică tânără când l-a născut pe primul său copil, Astala Dylan Willow, având 23 de ani la vremea aceea. La fix un an după asta, Peaches a adăugat un băieţel familiei formată cu soţul său, cântăreţul Thomas Cohen, pe Phaedra Bloom Forever, asigurându-se că duce mai departe tradiţia numelor inegalabile de copii.

O gaşcă numeroasă la diferenţa mică de vârstă

Tori Spelling
Tori Spelling şi copilaşii săi

Nici actorul Mark Wahlberg nu s-a dat în lături de la a gusta fericirea de a avea copii la diferenţă mică de ani, aşa că a reuşit cu ajutorul soţiei sale, Rhea, să aibă o distanţă de doi ani şi jumătate între cel mai mare copil, Ella, şi fratele său, Michael, dar şi între Michael şi cel de-al treilea copil, Brendan. Bebe numărul patru s-a născut la 16 luni de la sosirea pe lume a fratelui său mai mare.

Cu un an şi o lună diferenţă între copii se poate lăuda cântăreaţa Jessica Simpson, care a născut-o pe fiica sa Maxwell în mai 2012, urmând ca în iunie 2013 să îl aducă pe lume pe fiul său Ace.

Aproape la fel de grăbită a fost şi starul din serialul Beverly Hills 90210, Tori Spelling, mamă a patru copii, născuţi la interval mic de timp. 15 luni le despart pe primele două odrasle ale cuplului Tori Spelling – Dean McDermott, Liam şi Stella, în timp ce între Stella  şi Hattie, bebe trei, sunt 3 ani şi 4 luni, iar între Hattie şi Finn, mezinul familiei, 1 an şi 10 luni.

Voi care credeţi că este diferenţa ideală de vârstă între copii?

Foto: celebritybabyscoop.com, hollywood.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa