Fotografii de la nunta Pippei Middleton care sunt identice cu cele de la nunta surorii sale, Kate

Anca Vlad
Fotografii de la nunta Pippei Middleton

Considerată de presă nunta anului în Marea Britanie, căsătoria Pippei Middleton, sora mai mica a ducesei de Cambridge, cu milionarul James Stewart a adunat, pe lângă invitați celebri, o mulțime de curioși și fotoreporteri.

Invitați regali

Printre invitați au fost membri ai familiei regale – prințesa Kate, prințul William și prințul Harry simpaticii George și Charlotte – dar și celebrătiți din lumea mondenă.

  • Ducesa Kate Middleton: „Ca mamă, de multe ori te simți singură și izolată”

Pippa, un model de eleganță

Nutriționist și colaborator al revistei Vanity Fair, Pippa Middleton (33 de ani) a intrat în atenția presei după apariția elegantă la nunta surorii ei mai mare. Acum, la nunta ei cu milionarul James Stewart (41 de ani), eveniment apropiat de o nuntă regală, fotoreporterii au „prins” câteva imagini interesante.

O cununie de suflet

Ceremonia religioasă a avut loc la biserica St. Mark din Berkshire, în apropierea satului Bucklebury, unde mireasa și-a petrecut copilăria alături de sora și de fratele ei, iar micuții George și Charlotte au avut roluri importante – el a fost paj, iar ea una dintre fetițele cu flori. Bineînțeles că și-au făcut datoria supravegheață îndeaproape de mama lor, ducesa de Cambridge.

Nu e rău să imiți

Încă de când Pippa s-a îndreptat către altarul unde o aștepta logodnicul ei, James Matthews, s-au observat câteva asemănări cu nunta surorii ei, Kate, cu prințul William. De fapt, ce contează, și imitarea e o formă de flatare, nu-i așa, scrie cosmopolitan.com.

Nuntă la indigo?

  1. Voalul de mireasă
  2. Fiecare sora i-a ținut trena rochiei de mireasă celeilalte
  3. Au venit la biserică însoțite de mândrul lor tată, Michael Middleton
  4. Michael Middleton le-a condus la altar
  5. Mirii s-au privit gales
  6. Până și sărutul a fost asemănător
  7. …adică, identic
  8. În cele din urmă, plecarea proaspeților căsătoriți

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa