Familii recompuse. Și celebre!

TOTUL DESPRE MAME
Antonio, Melanie, Stella și Dakota

Dacă dragostea păleşte uşor, uşor într-unele dintre cuplurile vestite de la Hollywood, vestea bună este că ea începe să fie înlocuită cu şi mai multă dragoste. Asta pentru că, de cele mai multe ori, părinţii care se despart îşi găsesc împlinirea alături de altcineva, care se întâmplă să aibă la rândul său copii şi aşa formează noi familii, creând un lanţ nebănuit de sentimente şi afecţiune.

Antonio, Melanie, Stella și Dakota

Despărţiţi, dar fericiţi în continuare

Deşi mai toată lumea ştie că actriţa Melanie Griffith a avut o lungă şi tumultoasă relaţie cu şarmantul actor american Don Johnson, nu multă lume are habar că cei doi, care au devenit iubiţi în adolescenţă, au fost căsătoriţi de două ori. După un prim mariaj eşuat, care s-a încheiat la şase luni de la semnarea actelor în La Vegas, Griffith şi protagonistul serialului Miami Vice s-au recăsătorit 13 ani mai târziu, în 1989, urmând ca în 1995 să se termine definitiv saga amoroasă dintre cei doi. Iubirea lor a dat roade, însă, şi în 1989 a apărut pe lume Dakota Johnson, o fetiţă drăgălaşă ce a moştenit tot ce era mai bun de la părinţii ei şi care le-a călcat acestora pe urme în domeniul actoriei. Povestea nu se opreşte aici, căci Melanie s-a căsătorit din nou în 1996 cu un alt personaj carismatic din lumea filmului, actorul Antonio Banderas, cu care are o fiică, Stella del Carmen. Toţi cei metionati se înţeleg extrem de bine şi ca dovadă stă acceptul lui Johnson de a-şi lăsa fiica să apară pe afişul peliculei Crazy în Alabama, din 1999, care a reprezentat nu numai debutul regizoral al lui Antonio Banderas, ci şi o afacere oarecum de familie, căci şi Melanie, dar şi cealaltă fiică a sa, Stella del Carmen, au fost incluse în distribuţia peliculei.

O familie maaare și fericită

Actorii Ryan Phillippe şi Reese Whiterspoon sunt şi ei one big happy family. În pofida faptului că povestea lor de iubire s-a consumat de ceva vreme, aceştia sunt foarte buni prieteni şi se ocupă în egală măsură de cei doi copii ai lor, Ava şi Deacon, chiar dacă în peisaj, să zicem aşa, au mai apărut alţi parteneri pentru fiecare în parte şi câte un copilaş în fiecare dintre cele două familii nou create. Astfel, în gaşcă se merge în excursie la Disneyland, tot în formulă completă se duc la meciurile de fotbal ale lui Deacon, iar cei mai fericiţi de toate aranjamentele lor sunt, bineînţeles, cei mici, care nu pot decât se se bucure că îi au pe ambii părinţi aproape.

It’s complicated

O familie a cărei poveste complicată necesită un pix, o foaie şi multă răbdare pentru a-i descâlci toate iţele este familia Kardashian – Jenner. Fostul campion olimpic la atletism Bruce Jenner, medaliat cu aur la proba de decatlon la Jocurile Olimplice de Vară din Montreal 1976 (da, da, ediţia fenomenală la care Nadia Comăneci a obţinut prima notă de zece din istoria gimnasticii, zăpăcind calculatorul) s-a căsătorit în 1991 cu Kris Kardashian, fosta soţie a celebrului avocat american Robert Kardashian, cel care l-a aparat pe OJ Simpson în procesul care a făcut înconjurul lumii începând cu 1994.

Familii recompuse Totul despre mame
Nu ne cereti detalii despre toti cei care apar in aceasta poza!

Din mariajul cu Robert, Kris a adus pe lume un băiat, Rob, şi trei fete, Kourtney, Kim şi Khloe, arhicunoscute în ziua de azi datorită reality-show-ului în care sunt protagoniste. Kris i-a mai dăruit şi lui Bruce încă două fete, Kendall şi Kylie, ce au dus mai departe tradiţia prenumelui care începe cu litera K. Până aici nimic (prea complicat), doar că în ecuaţie intră şi copiii lui Bruce din prima căsătorie, băiatul Burt şi fata Cassandra, dar şi băieţii Brandon şi Brody, din a doua căsătorie a sportivului. Iar, dacă ultimii doi sunt ei înşişi personaje de reality show şi poveştile tuturor se întrepătrund pe micul ecran, atunci e nevoie clară de un top întreg de coli!

Famile-recompusa-Gisele-Tom-Brady
Cu băieții la plimbare

Bridget și Gisele

Dupe câteva eforturi remarcabile, actriţa Bridget Moynahan şi supermodelul Gisele Bundchen au reuşit să ajungă la un numitor comun în ceea ce-l priveşte pe John Edward, fiul lui Bridget şi al lui Tom Brady, actualul soţ a lui Gisele. Deoarece, încă de dinainte de a avea şi ei copii, Gisele şi Tom au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a-l face pe micul John să se simtă binevenit în familie alături de ei, Bridget a reuşit să treacă peste dezamăgirea de a se fi despărţit de tatăl copilului său cu multe luni înainte de naştere şi de a accepta că acesta a luat-o pe un drum diferit. În prezent, John își petrece timpul în egală măsură cu Bridget, dar și cu Tom și Gisele, aceștia din urmă dăruindu-i un frățior și o surioară: Benjamin și Vivian Lake.

„Separați, dar împreună”

„Separaţi, dar împreună” pare să fie dictonul după care se călăuzesc multe dintre vedetele din showbiz. Deşi această alegere este în mod evident dată de copii, pe care părinţii îi ocrotesc şi cărora doresc să le arate aceeaşi iubire în continuare, gurile rele spun că la mijloc ar mai fi şi ceva sentimente păstrate fără voie într-un colţişor al inimii pentru foştii parteneri. Şi multă înţelepciune, mai spun alţii, ceea ce este perfect adevărat.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa