Familia Jolie – Pitt se extinde!

Raluca Dumitrică
jolie-pitt-totul-despre-mame

Cei şase copii ai cuplului Jolie – Pitt vor avea un frăţior!

O veste mare care a apărut pentru prima dată la urechile presei în primăvara acestui an pare să fie cât se poate de adevărată: Angelina Jolie şi Brad Pitt au demarat procedura de adopţie a unui copil din Siria!

Un copilaş orfan din Siria se va alătura cât de curând numeroasei familii a Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt, superstaruri cunoscute pe întreg mapamondul datorită carierei cinematografice de excepţie şi familiei lor mari şi frumoase. Potrivit RadarOnline.com, cele două vedete vor fi în cel mai scurt timp posibil părinţii oficiali ai unui copilaş orfan din Siria, care se va adăuga celor şase copii ai cuplului. Micuţul orfan, rămas în urma bombardamentelor nu doar fără părinţi, ci şi fără casă, s-ar fi întâlnit cu Angelina Jolie chiar în Siria, în momentul în care actriţa efectua o călătorie cu scop umanitar.

O poveste tristă cu final fericit

Vestea cea mare legată de începerea procedurii oficiale de adopţie a familiei Jolie – Pitt, recent adusă în faţa fanilor cuplului de publicaţia americană, a circulat încă din primăvara anului acesta. Atunci, surse din apropierea cuplului au anunţat că cei doi actori vor să înfieze un băieţel în vârstă de doi ani, pe nume Moussa, ce provenea dintr-o parte distrusă de bombardamente a Siriei. Copilaşul fusese găsit într-o tabără de refugiaţi din Turcia, acolo unde Angelina Jolie efectua o vizită în calitate de emisar special din partea Înaltului Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi (UNHCR). Povestea tristă a băieţelului i-a fost prezentată actriţei de un translator, iar vedeta a izbucnit în plâns la aflarea detaliilor dramatice. Ca prin minune, copilaşul s-a apropiat de actriţă, văzând-o cu lacrimi la ochi, şi a îmbrăţişat-o instinctiv. La rândul său, Angelina Jolie l-a strâns în braţe şi l-a sărutat cu gentileţe, fiind nedespărţită de micuţ până la finalul vizitei.

Povestea redată de translator a fost atent verificată de Angelina, pentru a vedea dacă este adevărată, iar demersurile pentru adopţie au fost pornite. Iar aşa, printr-o întâmplare fericită, micul Moussa se va alătura familiei compuse din cei trei copii biologici, Shiloh, Vivienne şi Knox, şi trei copii adoptaţi, Maddox, Pax, Zahara, care au ajuns în sânul familiei din Cambodgia, Vietnam, respectiv Etiopia.

Familia Jolie – Pitt, o familie împlinită

Angelina Jolie, care s-a căsătorit cu Brad Pitt anul trecut, într-o ceremonie nepereche, a declarat adesea că şi-ar mai dori copii biologici, dar, din păcate, situaţia medicală actuală nu îi mai permite să aibă copii pe cale naturală. În urmă cu un an a trecut printr-o intervenţie chirurgicală de extirpare a ovarelor şi uterului, iar în 2013 a ales să facă o mastectomie preventivă, fiind purtătoare a genei care provoacă cancer, boală fatală pentru mama, bunica şi mătuşa ei. Pentru că nu se ştie dacă şi-a congelat, cumva, mai multe ovule, în eventualitatea unei sarcini cu mamă surogat, o nouă adopţie pare să fie cea mai frumoasă variantă de mărire a familiei lor deosebite. Totodată, gestul său plin de iubire şi altruism reprezintă un imbold real şi pentru alte familii de pe glob să înfieze copilaşii rămaşi fără părinţi şi care au atâta nevoie de dragostea, grija şi îndrumarea lor.

Foto: unhcr.org.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa