Extravaganţă şi distracţie la baby shower-uri celebre

TOTUL DESPRE MAME
Jessica Simpson și logodnicul ei, Eric Johnson, în timpul baby-shower-ului
Jessica Simpson și logodnicul ei, Eric Johnson, în timpul baby-shower-ului

Nici nu apucă să scoată nasul în lume, că bebeluşul norocos al unei familii în care cel puţin unul dintre părinţi este celebru beneficiază de un tratament regal. Asta înseamnă nu numai că mama sa îşi duce burtica la şedinţe de meloterapie, aqua gym şi masaje prenatale, ci şi că îi organizează micuţului care stă încă la căldurică o primă petrecere ce anticipează venirea sa pe lume. Împrumutat recent şi de români, baby shower-ul, această sindrofie simpatică la care sunt invitate rude şi prieteni ai viitorilor părinţi, ce vin cu nenumărate cadouri pentru copilaşul mult aşteptat, este una dintre petrecerile obligatorii în lumea vedetelor şi un bun prilej de a îţi arăta talentul de organizator. O condiție pentru desfăşurare este ca mama să se afle în ultima perioadă a sarcinii şi să fie pregătită să se scalde la propriu în cadouri (to shower = a face duş), pentru că vor fi cu adevărat multe.

Una dintre aceste petreceri bebeluşeşti care au stârnit valuri de invidie în rândul altor viitoare mame vedete a fost cea a cântăreţei Jessica Simpson. Aceasta, pentru a demonstra că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, iar o înregistrare video mai mult decât zece mii de cuvinte, a postat un filmuleţ elocvent, în care toată suflarea mapamondului a putut vedea rezumatul baby shower-ului său.

Giuliana și Bill Rancic dezvăluie sexul viitorului lor copil

Cu tentă vintage şi presărată cu fel de fel de cadouri îmbietoare, de tipul faimoasei păturici Bella Blanket de la firma Little Giraffe, pe care o au mai toate starurile, deşi costă numai 72 de dolari, un pătuţ de lemn în valoare de 400 de dolari, o suzetă cu cristale Swarovski de 40 de dolari şi un coş rustic din răchită cu căptuşeală brodată, petrecerea a fost declarată un veritabil succes. La pièce de résistence în pleiada cadourilor a fost costumul de baie din două piese Jean Paul Gaultier şi perechea de sandale semnate de acelaşi designer, menite să-i prefigureze micuţei Maxwell, fetiţa Jessicăi, o carieră în domeniul modei sau măcar un loc pe listele celor mai bine îmbrăcaţi bebeluşi. Alte ingrediente ale reuşitei petrecerii au fost mâncarea organică, decoraţiunile luminoase retro şi bunicuţele chic care tricotau, spre deliciul invitaţilor.

La fel de impresionantă a fost petrecerea organizată de prezentatoarea E! News Giuliana Rancic şi de soţul său, Bill Rancic. După ani buni în care cei doi s-au luptat crâncen cu problema infertilităţii, iar Giuliana şi cu un cancer la sân, bebeluşul mult dorit a devenit realitate în familia celor doi cu ajutorul unei mame surogat, iar fericirea a fost enormă. Drept urmare, viitorii părinţi au organizat o petrecere fabuloasă în Beverly Hills, alături de 100 de prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, prilej cu care au şi anunţat sexul copilului: băieţel!

Dacă va imaginaţi, însă, că aceste petreceri sunt nişte simple întâlniri, la care gazda oferă delicatese culinare, iar invitaţii aduc cadouri, lucrurile sunt un pic mai complexe de-atât. Asta pentru că la Hollywood s-a creat o adevărată industrie în ceea ce priveşte organizarea unui baby shower şi există o sumedenie de stilişti specializaţi pe această nişă.

Guru-ul petrecerilor de copii Jayneoni Moore, în mijlocul clientelor sale

Unul dintre ei este Jayneoni Moore, care se ocupă exclusiv de petrecerile destinate copiilor de celebrităţi, fie că vorbim despre un astfel de baby shower, o aniversare sau orice alt eveniment care are legătură cu un copilaş.

Stilistul are grijă de toate detaliile: de la alegerea unei teme pentru eveniment (Alyssa Milano şi-a ales că tema baseball-ul, Uma Thurman a optat pentru elefanţi roz, în timp ce Snooki, vedeta din Jersey Shore, şi Christie Lynn Smith, star al serialului General Hospital, şi-au dorit că petrecerile lor să fie safari), întocmirea listei invitaţilor, decorarea locului în care va avea loc petrecerea şi angajarea personalului care să se ocupe de servire şi de distracţie.

Jessica Alba la un baby-shower DIY

Partea bună a acestor petreceri este că bucuria şi starea de bine pot depăşi graniţa musafirilor prezenţi. Christie Lynn Smith, de exemplu, a făcut un gest foarte frumos, organizând o acţiune caritabilă cu ocazia baby shower-ului său şi donând toate articolele primite unei fundaţii non-profit care se ocupă de copiii cadrelor militare.

Cupe de brioşe semnate de celebrul designer de accesorii Judith Leiber, manichiuri spa oferite musafirilor de către gazdă, tort în formă unei genţi gigantice Chanel şi cadouri exclusiviste pentru fiecare invitat, toate s-au regăsit la cele mai hip petreceri pentru copilaşii din burticile celebre din cetatea filmului. Surprinzător, la fel ca şi cadourile şi decoraţiunile pentru petrecere de tip Do It Yourself, realizate din materiale reciclabile, aşa cum s-a întâmplat la petrecerea Jessicăi Alba. Asta e bine de ştiut, pentru că toate extravaganţele de mai sus n-am vrea să ne taie din elanul de a organiza şi noi, aici, un baby shower românesc.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa