Ediţia braziliană a revistei Vogue celebrează alăptarea

Raluca Dumitrică
celebreaza-alaptarea-totul-despre-mame

  Într-o perioadă în care presa glossy pare să fie din ce în ce mai preocupată de imagine cât mai şlefuită şi de Photoshop la superlativ, ediţia braziliană a celebrei publicaţii Vogue, cea mai apreciată revistă dedicată modei şi femeii moderne din lume, celebrează alăptarea în ultimul său număr.

  Revista o are pe copertă pe Carol Trentini, îmbrăcată într-un trench Louis Vuitton şi imortalizată de fotograful Zee Nunes în timp ce îşi alăptează bebeluşul, un băieţel pe nume Benoah Jacob, ce avea în momentul pozelor doar 2 luni. Supermodelul brazilian, aflat la cel de-al doilea copil, figurează şi în pictorialul amplu din interiorul numărului de septembrie al publicaţiei, imaginile înfăţişând-o pe Caroline încă însărcinată, fiind îmbrăcată în piese couture şi stand alături de primul său copil.

  Un pictorial emoționant

  Una dintre imagini o şi arată pe Caroline când îl ţine în braţe pe primul său născut, părul roşcat al micuţului făcând un contrast foarte suav cu detaliile elaborate ale jachetei Miu Miu pe care o poartă mama sa. De altfel, revista mai are o a doua copertă, în care Caroline apare însărcinată în luna a şaptea, îmbrăcată într-o rochie din voal brodat, care îi lasă la vedere rotunjimile de mamă.

  Trentini a fost foarte încântată de rezultatul final, declarând că fotograful Zee Nunes împreună cu stilistul Pedro Salles au creat atmosfera perfectă pentru fotografia superbă redată pe copertă. „A fost un moment intim și delicat. Am fost de acord cu publicarea fotografiei pentru că m-am simțit alături de echipa Vogue ca și când as fi fost alături de familie”, a declarat starul pentru The Dapifer.

  Spusele modelului sunt demonstrate de videoclipul de la şedinţa foto postată de revistă pe canalul său de YouTube. În imagini se află nu numai Caroline şi cei doi copilaşi ai săi, ci şi un decor minunat, în care portocali plini de fructe se combină perfect cu naturaleţea şi delicateţea protagoniştilor.

  Și în alte părți ale globului se celebrează alăptarea!

  Imaginile cu mame care alăptează, un subiect până nu de mult tabu pentru revistele de modă, au devenit din ce în ce mai dese pe coperţile celor mai importante publicaţii glossy din lume. Ediţia olandeză a revistei Vogue a avut un număr cu modelul Doutzen Kroes care îşi alăpta băieţelul, actriţa Olivia Wilde a fost aleasă pentru numărul de septembrie 2014 al revistei Glamour, ediția americana, acolo fiind fotografiată în timp ce îşi hrănea bebeluşul la sân, iar anul trecut modelul Nicole Trunfio a apărut pe coperta de iunie a ediţiei australiene a revistei Elle, alăptând.

  Dacă ți s-a părut util acest articol despre revistele care celebrează alăptarea, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

  Foto: Vogue Brasil

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa