Dueturi vestimentare la top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică
top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

5 mame cu câte două ţinute fiecare

Un grup de cinci mame talentate şi cu un numitor comun – toate lucrează în branşa actorilor – a luat parte recent la tot soiul de evenimente cinematografice, mondene sau de promovare a muncii lor, îmbrăcând, cum altfel, cele mai frumoase ţinute. Cu părul coafat extrem de simplu (ura, înseamnă că într-adevăr nu se mai poartă cocurile complicate şi buclele ţepene!), bijuterii fine şi machiaj deloc extravagant, mamele celebre au apărut pe covorul roşu şi în faţa fotografilor cu naturaleţe, eleganţă şi stil, aşa cum îi şade bine unei vedete normale şi cu picioarele pe pământ.

Iată cele mai frumoase rochii din această săptămână de la top 10 mame cu stil!

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

1. La premiera filmului Youth din cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Toronto, actriţa Rachel Weisz a îmbrăcat o rochie Valentino brodată cu flori colorate, la care a accesorizat un plic Jimmy Choo.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

2. Prezentă la premiera filmului A Tale Of Love And Darkness de la acelaşi festival canadian, actriţa Natalie Portman a îmbrăcat o rochie Lanvin din dantelă nude, cu un singur umăr şi cu o broşă în această parte a corpului şi cu o alta pe talie. Ca accesorii, vedeta a ales o pereche de sandale negre şi un plic tip casetă, nişte cercei cu diamante şi un ruj într-o nuanţă puternică.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

3. Regizoarea, actriţa şi modelul francez Elisa Sednaoui a ales pentru ultima seară a Festivalului de Film de la Veneţia să poarte o rochie Fendi custom-made, dintr-un material plisat şi cu imprimeu colour-block. Nişte bijuterii Buccellati şi o pereche de sandale argintii au întregit look-ul vedetei.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

4. Prezenţa la premieră din New York a filmului Sicario, actriţa Emily Blunt a îmbrăcat o rochie Ulyana Sergeenko Couture de culoare albastră, cu buzunare şi cu o serie de aplicaţii ingenioase în partea de jos, aidoma unor solzi coloraţi. La capitolul accesorii, vedeta a ales nişte sandale roşii şi o pereche delicată de cercei cu diamante.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

5. Actriţa Jaime King a luat parte la un eveniment organizat de designerul american Michael Kors îmbrăcată într-o rochie semnată de gazda evenimentului. O pereche de sandale argintii şi nişte bijuterii cu pietre, care au completat frumos detaliile strălucitoare ale rochiei, au fost accesoriile alese de vedeta.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

6. La premiera documentarului De Palma din cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, Elisa Sednaoui a îmbrăcat o rochie Armani Privé, brand care a fost preferat şi la debutul evenimentului. Nişte cercei spectaculoşi cu diamante şi o coafură lejeră au fost accesoriile alese de aceasta.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

7. Schimbând puţin macazul vestimentar, Rachel Weisz a optat la premiera din Toronto a filmului The Lobster pentru o ţinută Louis Vuitton alcătuită dintr-o fustă cu un frumos imprimeu sub formă de frunză şi un tricou verde închis. Ţinuta a fost asortată cu un plic verde din piele de şarpe şi o curea lată în aceeaşi culoare.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

8. O ţinută compusă dintr-o fustă şi un top Erdem, confecţionate în partea din faţă dintr-un material paietat alb şi brodat cu flori multicolore, iar în spate dintr-un material complet negru, a fost alegerea actriţei Emily Blunt pentru participarea în New York la emisiunea de televiziune The Late Show With Stephen Colbert. Look-ul vesel a fost accentuat de o pereche de pantofi Nicholas Kirkwood din piele de şarpe, dar şi de un machiaj şi o coafură minimaliste.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

9. O rochie Christian Dior Couture a fost alegerea actriţei Natalie Portman pentru un eveniment inclus în programul Festivalului de Film din Toronto. În ceea ce priveşte accesoriile, vedeta a rămas fidelă acestui brand şi a ales de la el plicul roz, dar şi bijuteriile, completând ţinuta cu o pereche de sandale negre, cu barete fine.

top-10-mame-cu-stil-totul-despre-mame

10. Prietenă cu designerul Gabriela Cadena, actriţa şi modelul Jaime King a fost prezentă la New York în primul rând al prezentării de modă primăvară-vară 2016 a acestuia. Vedeta a ales pentru eveniment o rochie modernă semnată chiar de tânăra ecuadoriană, la care a asortat o geacă neagră de piele, nişte sandale îndrăzneţe, un accesoriu de păr şi o geantă neagră cu ţinte.

Foto: hawtcelebs.com, zimbio.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa