Ducesa Kate Middleton: „Ca mamă, de multe ori te simți singură și izolată”

TOTUL DESPRE MAME

  Ducesa Kate a dezvăluit astăzi că și ea, asemeni altor părinți, a suferit din cauza singurătății de când a devenit mamă.

  Confesiunea ducesei, mamă a unui băiețel de 3 ani, prințul George, și a unei fetițe de 2 ani, prințesa Charlotte, a fost făcută astazi într-o școală din Londra care a inclus SĂNĂTATEA MINTALĂ în programa școlară.

  „Ești singură de multe ori și te simți destul de izolată, însă o mulțime de alte mame trec prin exact aceleași trăiri”, a spus Kate, în vârstă de 30 de ani, unor tinere mame care au început o aplicație pentru a naviga mai usor prin nevoile parentingului. ”Este ceva foarte curajos să ceri ajutor celor din jurul tău”, a mai spus Kate.

  Ducesa, care a participat la deschiderea școlii alături de prinții Harry și William, a încurajat elevii și părinții să folosească suportul oferit de școală pentru că mulți părinți se simt depășiți de situație de multe ori. ”Conștientizarea problemelor de sănătate mintală ar trebui să înceapă foarte devreme”.

  Prințul Harry, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit recent că a fost nevoit să apeleze la consiliere psihologică și că a fost în punctul unei căderi nervoase după ce s-a străduit ani de zile să depășească momentul morții tragice a mamei lui, prințesa Diana, în 1997.
  „Am început să discut despre asta și dintr-o dată, toată durerea asta pe care nu am procesat-o niciodată a ieșit la suprafață și mi-am dat seama că sunt multe lucruri cu care trebuie să mă descurc”, a povestit Harry. Și fratele lui, William, a admis faptul că încă se străduiește să treacă de șocul morții mamei lui. De asemenea, prințul William a vorbit despre modul în care el și Kate își cresc cei doi copii: „Vrem ca George și Charlotte să se simtă confortabil să își împărtășească emoțiile și sentimentele”.

  Kate Middleton, dezvăluiri haioase despre prințesa Charlotte

  William, Kate and Harry s-au implicat în campania Heads Together care are ca scop prioritizarea subiectului sănătații mintale și eliminarea tabuu-rilor și stigmei care persistă în jurul celor care suferă de tulburări mintale.

  7 fotografii în care mame celebre demonstrează că parentingul poate fi minunat

  Campania va culmina cu un maraton care are loc în acest weekend la Londra, unde zecii de mii de alergători vor atrage atenția asupra subiectului. „Așa cum avem sănătate fizică, avem și sănătate mintală. Împreuna putem face oamenii să vorbească despre asta”, spune prințul Harry într-un clip dedicat evenimentului.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa