Divorţuri celebre şi suprinzătoare

Raluca Dumitrică
divorturi-celebre-totul-despre-mame
Bennifer, un cuplu care părea de nezdruncinat

Vedetele nu sunt ocolite de tristeţea și complicațiile divorțurilor

Un val de divorţuri şi despărţiri celebre a zguduit în ultima perioadă lumea părinţilor celebri. Deşi nimic nu ar trebui să ne surprindă în ceea ce priveşte viaţa de familie a celor aflaţi în lumina reflectoarelor, statisticile arătându-ne că cele mai multe familii din showbiz nu ajung să fie împreună prea mult timp, tot ne cuprinde trisetea când din roata cuplurilor fericite mai cade câte o spiţă. Iar şocul este cu atât mai mare cu cât printre cei care îşi anunţă public separarea se numără cupluri pe care le credeam indisolubile şi a căror fericire aparentă părea a fi un model nu numai pentru restul perechilor celebre, ci şi pentru noi, oamenii de rând.

Bennifer, cea mai mare surpriză

Una dintre perechile care au surprins cel mai tare prin decizia de a o lua pe drumuri diferite este cea formată din actorii Jennifer Garner şi Ben Affleck, supranumită de public Bennifer (de fapt, ar trebui să fie Bennifer 2, căci primul Bennifer a fost format de Ben Affleck şi Jennifer Lopez). Cu un mariaj de peste 10 ani, 3 copii şi nenumărate apariţii publice în care îşi demonstrau afecţiunea reciprocă, cei doi au hotărât în luna iulie să pună stop poveştii lor de iubire. Printr-un mesaj oficial în care spuneau că decizia a fost luată după foarte multă cumpănire a tuturor aspectelor ce ţin de familia lor şi că se vor ocupa în egală măsură de creşterea copiilor, Violet, Seraphina şi Samuel, cei doi au confirmat zvonurile care planau din primăvară asupra lor, dar care, ca în orice situaţie în care sunt implicate vedete, nu sunt prea des crezute. Deşi mesajul oficial n-a făcut referire şi la motivele care au dus la divorţ, presa tabloidă a făcut propriile cercetări şi a pus pe prima pagină povestea bonei familiei, Christine Ouzounian, o atrăgătoare tânără de 28 de ani cu care se presupune că Ben ar fi avut o legătură amoroasă. Tot tabloidele au pus pe tapet şi problema dependenţei de alcool şi de jocuri de noroc a lui Ben, care ar fi adus-o în pragul exasperării pe Jennifer.

Muzica de-acasă păleşte ca intensitate faţă de cea de pe scenă

divorturi-celebre-totul-despre-mame
Gwen Stefani și Gavin Rossdale, alături de copiii lor

Dacă vă imaginaţi că vedetele din lumea muzicii au talentul nebănuit de a transpune în viaţa reală muzica minunată de pe scenă, aflaţi că nu e întotdeauna aşa. Cea mai recentă şi surprinzătoare veste despre un divorţ din lumea starurilor rock vine de la Gwen Stefani şi soţul său, cântăreţul Gavin Rossdale. Cei doi, care păreau un cuplu nu doar super-cool, ci şi foarte solid, au fost căsătoriţi timp de 13 ani, perioadă în care au devenit părinţii a 3 băieţi blonzi şi jucăuşi. Surprinzătoare a fost şi vestea divorţului faimosului cuplu format din actriţa Gwyneth Paltrow şi muzicianul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, părinţii a doi copii. După un an de la anunţarea separării lor, numită de vedetă „decuplare conştientă”, cei doi au finalizat divorţul în acest an și intra și ei in galeria de divorturi celebre.

divorturi-celebre-totul-despre-mame
Gwyneth și Chris, pe vremea când formau o familie

Alte vedete cu priză la public, alte despărţiri notabile deplânse de fani

divorturi-celebre-totul-despre-mame
Patrick Dempsey și gașca sa în vacanță

După ce a trecut printr-o adevărată tragedie în ultimul sezon al filmul Anatomia lui Grey (staţi fără grijă, că nu dezvăluim nimic în plus!) actorul Patrick Dempsey a anunţat că, după 15 ani de căsnicie, divorţează de Jillian, soţia sa. Cei doi au şi 3 copii împreună, la fel cum are şi un alt cuplu aflat în divorţ, designerul Steve Madden şi Wendy, cea care i-a fost alături timp de 10 ani şi care a fost cerută în căsătorie în… închisoare, acolo unde Steve ispăşea o pedeapsa de 31 de luni pentru evaziune fiscală.

divorturi-celebre-totul-despre-mame
Sienna și fostul său logodnic

Sienna Miller şi logodnicul său, Tom Sturridge, au anunţat şi ei recent că s-au despărţit, după trei ani de convieţuire, timp în care au devenit şi părinţii unei fetiţe. În asentimentul lor s-au aflat şi Kourtney Kardashian şi Scott Disick, care au fost împreună timp de 9 ani şi care au şi trei copii împreună. De vină pentru despărţirea furtunoasă au fost nişte fotografii surprinse în sudul Franţei de paparazzi cu Scott şi fosta sa prietenă în prim-plan, extrem de intimi pe un iaht.

divorturi-celebre-totul-despre-mame
Kourtney, Scott și doi dintre copiii lor

Nu e scutită de tot ceea ce implică divorţul nici actriţa Morena Baccarin, pe care publicul o cunoaşte din serialul Homeland şi care a luat decizia de a se despărţi de soţul său, Austin Chick, după aproape 4 ani de mariaj. Cei doi au un băiăţel de un an, pentru care Chick se luptă să obţină custodie comună, la fel cum face în cazul familiei sale şi actriţa Hilary Duff, aflată în proces de divorţ de soţul său, jucătorul de hochei Mike Comrie, cu care are un băieţel.

divorturi-celebre-totul-despre-mame
Și Hilary și Mike au fost odată fericiți

Foto: celebritybabyscoop.com, zimbio.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa