Divorțul Brangelina. Brad Pitt se declară trist și îngrijorat de soarta copiilor lui

TOTUL DESPRE MAME
angelina si brad

  Brad Pitt a acordat un scurt inteviu revistei People la puțin timp după ce Angelina Jolie a depus actele de divorț. Ea și-a acuzat soțul de răbufniri la adresa copiilor și de faptul că este consumator de marijuana.

  Brad Pitt le-a spus jurnaliștilor de la People că este foarte trist și că ”în aceste momente contează doar binele copiilor noștri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”. Angelina Jolie a cerut în instanță custodia celor șase copii (trei biologici și trei înfiați), cu menținea că îi permite actorului să îi viziteze. Ea nu a solicitat pensie alimentară și nici de întreținere pentru copii.

  angelina si copiiiConform surselor jurnaliștilor americani, atât Brad, cât și Angelina țin foarte mult la copiii lor și ”în această perioadă există multă tristețe în ambele tabere”. Conform acelorași surse, cei doi se certau frecvent din cauza diferențelor de atitudine față de copii. ”Brad Pitt este mai strict și voia ca fiii și fiicele lui să aibă parte de o educație structurată, așa că era mai înclinat spre adoptarea unor reguli”. Actorul nu și-a lovit copiii, însă, în momentele tensionate ”devenea frustrat și țipa la ei”, susțin sursele. Angelina, în schimb, avea o abordare mult mai calmă.

  angelina-si-copiii2Publicația Daily Mail scrie că Brad s-a declarat furios pe Angelina și o acuză că ”a dezlănțuit iadul”. Casa familiei este înconjurată acum de paparazzi, iar polițiștii sunt nevoiți să asigure patrulă în zonă.

  De la apariția veștii privind divorțul, Angelina a scris două mesaje pe contul ei de Twitter. În unul dintre ele roagă lumea să nu mai vorbească despre copiii ei și să îi lase în pace, iar în altul scrie: „Tot ceea ce trebuie să faci uneori este să uiți ceea ce simți și să-ți amintești ceea ce meriți”.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa