De ce îi iubim pe acești tați celebri

Raluca Dumitrică
Chris Hemsworth şi familia sa

Iată o listă cu tați celebri şi simpatici, care sunt un model pentru lumea întreagă!

Vorbim de ceva vreme (şi destul de mult) despre mamele celebre şi copiii lor minunaţi, care sunt de multe ori sursă de bună dispoziţie şi de încântare pentru noi, părinţii aflaţi de partea cealaltă a ecranului calculatorului.

Nu am vorbit suficient de mult, însă, despre taţii la fel de minunaţi ai acestor copii, care se dovedesc a fi nişte părinţi dedicaţi atât celor mici, cât şi partenerelor de viaţă. Iată şase exemple de tați celebri şi plini de calităţi, la care nu ne mai săturăm să ne uităm! 🙂

1. Chris Hemsworth

chirs

Actorul australian Chris Hemsworth, fratele mai mare al lui Liam Hemsworth, a topit multe inimi la viaţa lui şi şi-a lăsat şi el inima topită de soţia sa, frumoasă actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky. Dar credem că nici nu bănuia vreodată că cineva va putea să-i înmoaie inima în aşa fel, precum a făcut-o fetiţa lui, India.

Chris este, de altfel, şi un tată exemplar pentru toţi copiii săi, pe lângă India el mai având doi copii, gemenii Sasha şi Tristan. Încă de când s-au născut aceştia, Chris i-a purtat cu mândrie, i-a îmbrăţişat, ţinut aproape, hrănit, pupat şi smotocit, i-a însoţit în parcuri, a petrecut numeroase vacanţe cu ei şi, mai nou, le-a şi gătit la scară de maestru cofetar. Numai în weekend-ul trecut chipeşul actor s-a apucat de făcut torturi simpatice în formă de dinozaur pentru febleţea sa, mica India, în cinstea aniversării sale de patru ani.

2. Channing Tatum

channingChanning Tatum este un alt tată celebru (ok, şi chipeş) care e mort-copt nu numai după soţia lui, frumoasă actriţa Jenna Dewan-Tatum, ci mai ales după prichindica lor, Everly Cei doi fac un duo de milioane prin parcuri şi locuri de joacă, iar tatăl se vede că este absolut topit după fetiţa lui drăgălaşă şi zulufată.

3. Carey Hart

carey-hartDiscret, calm, blând şi înţelept, cu simţul umorului şi o persoană în compania căreia îţi face plăcere să stai, aşa poate fi descris Carey Hart, soţul cântăreţei Pink. Şi pentru că toate aceste atribute meritau descoperite, Carey tocmai a primit un elogiu public din partea soţiei sale, şi nu oriunde, ci la faimoasa emisiune a şi mai faimoasei Ellen DeGeneres, acolo unde Pink era invitată. Luată la întrebări de Ellen cu privire la secretul mariajului său destul de longeviv pentru lumea de la Hollywood, respectiv 10 ani, Pink a dat câte ceva din casă, dar a şi accentuat că soţul ei este un tată incredibil, foarte implicat în creşterea fiicei lor, Willow, şi foarte ataşat de aceasta.

4. Justin Timberlake

Justin+Timberlake

Justin Timberlake este un alt tată talentat şi care nu se teme să-şi etaleze calităţile de părinte, nu numai cele de artist desăvârşit. În urmă cu câteva zile, când în Statele Unite ale Americii s-a celebrat Ziua Mamei, vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu soţia sa, actriţa Jessica Biel, care îl ţinea în braţe pe Silas, băieţelul lor, a cărei descriere era o declaraţie de dragoste pentru jumătatea sa. “Alertă de M.I.L.F. La mulţi ani de Ziua Mamei pentru ACEASTĂ FANTASTICĂ FEMEIE ŞI MAMĂ! Dar şi tuturor mamelor de pretutindeni… Voi  faceţi lumea să se mişte! (pentru necunoscători, vă rugăm să nu căutaţi pe Google chiar în acest moment ce semnifică acronimul de la începutul frazei.)

5. Ryan Reynolds

Ryan+Reynolds

Gata să devină tată pentru a două oară, soţia sa, frumoasă actriţă Blake Lively fiind din nou însărcinată, Ryan Reynolds este unul dintre cei mai guralivi părinți din showbiz cu privire la beneficiile paternităţii. Ryan, care e deja un tată cu experienţă, fiica sa, James, având un an şi jumătate, e convins că, deşi a fi tată este cel mai banal lucru din lume, este, totodată, şi cel mai plin de semnificaţii. Actorul nu a uitat să spună pentru publicaţia Men’s Health că e atât de captivat de rolul de tată, încât noaptea mai are momente în care verifică dacă fiica lui respiră, punându-i un deget sub nas. În plus, e suficient să o audă cum spune „tati” şi e în stare să dărâme pereţii ca să ajungă la ea!

6. Ryan Gosling aka domnul „Hey, girl!”

ryan-gosling

Nu în ultimul rând, îl menţionăm pe Ryan Gosling, care tocmai a devenit tată pentru a doua oară, partenera să de viaţă, Eva Mendes, aducând pe lume a două fetiţa a cuplului. Uber discreţi şi de această dată, la fel cum s-a întâmplat cu prima sarcină a Evei, când nici vântul, nici pământul nu au ştiut că frumoasă cubaneză este însărcinată, cei doi părinţi îşi trăiesc viaţa departe de tumultul Hollywood-ului, ceea ce îi permite lui Ryan să fie un tată foarte atent la copii şi la nevoile lor. Nevoia de protejare a vieţii lor private este unul dintre lucrurile la care Ryan se gândeşte cel mai mult, aşa că nu va miraţi dacă nu veţi găsi în presă fotografii cu fetele lui.

Foto: zimbio.com, celebritybabyscoop.com, justjared.com, babyrazzi.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa