Cupluri celebre care au rezistat împreună 15 ani și peste

Cristina Călin, redactor
cupluri celebre
Victoria și David Beckham sunt aproape de 20 de ani împreună și au patru copii. Sursă foto: Shutterstock

Reflectoarele de la Hollywood au fost puse nu doar pe scene regizate, ci și pe povești de iubire cât se poate de reale. Unele au durat cam cât un clip publicitar, dar altele își scriu povestea de zeci de ani. Sunt cupluri celebre la care toți fanii se uită cu admirație.

Annette Bening și Warren Beatty – 28 de ani

cupluri longevive

Annette Bening și Warren Beatty par să fie căsătoriți de o viață. S-au cunoscut în 1990 când Beatty căuta o actriță pentru rolul feminin din drama Bugsy. De Annette Bening s-a îndrăgostit de cum a văzut-o, dar nu a început să o curteze decât după ce s-au terminat filmările la producția la care lucrau. Ea era încă măritată cu J. Steve White de 13 ani, fără să aibă copii. Din căsătoria cu Warren Beatty s-au născut 3 fete și un băiat.

Denzel și Pauletta Washington – 35 de ani

Denzel si Pauletta Washington

După ce a fost ales cel mai arătos bărbat al anului 1996 de către revista People, Denzel Washington a început să fie curtat de tot mai multe femei. Surpriza mare a fost că el era deja căsătorit încă din 1983, cu Pauletta pe care o cunoscuse în 1977. Au 4 copii.

Michelle Pfeiffer și David E. Kelley – 26 de ani

Michelle Pfeiffer și David E. Kelly s-au cunoscut la o  ”întâlnire oarbă” în 1993 când au mers la bowling. 10 luni mai târziu s-au căsătorit. Cei doi au un băiat și au înfiat o fată pe care au botezat-o chiar în ziua nunții lor, în 1994.

Victoria și David Beckham – 19 ani

Cuplul David și Victoria Beckham au fost în atenția presei încă de la începutul relației lor. S-au căsătorit în 1999, la doi ani după ce s-au cunoscut. De atunci, presa a tot anunțat că divorțează sau că în cuplu există probleme, iar cei doi au dezmințit de fiecare dată. Au 4 copii și pare că se iubesc mai mult ca niciodată.

Ozzy și Sharon Osbourne – 37 de ani

Sharon și Ozzy Osbourne reprezintă unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood. Au început relația când ea avea 18 ani și lucra pentru tatăl ei, care la acea vreme era managerul trupei Black Sabbath. S-au căsătorit în 1982 și au 3 copii: Aimee, Kelly și Jack.

Barbra Streisand și James Brolin – 22 de ani

Barbra Streisand și James Brolin formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood. S-au cunoscut la o petrecere și s-au remarcat imediat unul pe celălalt. Prima întâlnire au avut-o în 1996 și s-au căsătorit doi ani mai târziu, în 1998. Nu au copii împreună.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas – 20 de ani

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 la Festivalul de Film Deuville. Danny DeVito este cel care le-a făcut cunoștință. În 1999 s-au logodit, iar în 2000 a avut loc nunta despre care BBC a scris că este ”căsătoria anului”. În 2013 s-au separat, dar s-au împăcat în 2014 și de atunci par un cuplu mai sudat ca niciodată.

Michael J. Fox și Tracy Pollan – 30 de ani

Michael J. Fox și Tracy Pollan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului ”Family Ties”, unde au avut și câteva scene în care se sărutau pasional. Totuși, nu acesta a fost momentul în care s-au îndrăgostit. Au trebuit să mai joace în câteva filme împreună până să își dea seama că trebuie să formeze un cuplu. S-au căsătorit în 1988 și au împreună 4 copii.

Julia Roberts și Danny Moder – 16 ani

Julia Roberts este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, iar povestea ei de viață poate face subiectul unui film. Înainte de Danny Moder a fost în mai multe relații, mai lungi sau mai scurte. Cu Kiefer Sutherland avea nunta pregătită, dar ea a renunțat cu trei zile înainte de eveniment, în 1991. În 1993 s-a căsătorit cu cântărețul Lyle Lovette, de care a divorțat doi ani mai târziu. Pe soțul ei l-a cunoscut pe platoul de filmare de la ”The Mexican”. El era căsătorit, dar a divorțat în scurt timp pentru a se căsători cu Julia Roberts. Împreună au 3 copii: un băiat și o fată gemeni, născuți în 2004 și un alt băiat născut în 2007.

Alan și Arlene Alda – 61 de ani

Pe Alan Alda îl cunoaște toată lumea din serialul M*A*S*H. Ce știu puțini este că este căsătorit cu Arlene din 1957, pe care o iubește atât de mult încât a scris și o carte despre relația lor.

În 1956, în timp ce studia la Fordham, Alda a cunoscut-o pe Arlene Weiss, care participa la Hunter College. S-au cunoscut la cina unui prieten reciproc. Când o prăjitură cu rom a căzut accidental pe podeaua bucătăriei, au fost singurii doi invitați care nu au ezitat să o mănânce. La un an de la absolvirea școlii aceștia erau căsătoriți. Au trei fiice: Eva, Elizabeth și Beatrice. Doi dintre cei opt nepoți ai săi sunt actori aspiranți. Într-un interviu, Alda a dezvăluit că Arlene îi spune uneori „Fonzi”, cu referire la numele său de naștere „Alphonso”.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa