Cum s-a schimbat Ioana Ginghină după ce a devenit mamă

Delia Grigoroiu
Ioana Ginghina, Ruxandra si Alexandru Papadopol/Totul despre mame

6 lucruri care s-au schimbat definitiv în viața Ioanei Ginghină după ce a devenit mamă

Pe actrița Ioana Ginghină, mama Ruxandrei, de aproape 6 ani, și soția actorului Alexandru Papadopol, o putem vedea în producții de televiziune sau în piese de teatru pentru copii, la teatrul „Ion Creangă”.

În ultima vreme, Ioana a mai crescut un copil, despre care vorbește cu mândrie. Compania de ateliere și educație timpurie MiniArtShow este preocuparea Ioanei de aproape doi ani, locul unde lucrează, joacă și se joacă cu copiii de cel puțin două ori pe săptămână. Atelierele și spectacolele au loc în fiecare week-end, în diferite locații child friendly din București, și sunt create și puse în scena chiar de Ioana care, împreună cu echipa ei de actori și psihologi, aduce bucurie în viața celor mici.

Aflați din rândurile de mai jos care sunt cele șase lucruri care s-au schimbat în viața Ioanei Ginghină după ce a devenit mamă.

6 lucruri care nu vor mai fi niciodată la fel în viața Ioanei

1. Programul zilnic. De când am devenit mamă s-au schimbat multe lucruri în viața mea. În primul rând, programul meu de zi cu zi. Dacă înainte obișnuiam să mă culc la 2 noaptea și să mă trezesc la 10:00, acum, indiferent în ce zi a săptămânii suntem, mă culc la 22.00-22:30 și mă trezesc la 7:00.

2. Alimentația. De când am născut am încercat să mânânc sănătos, ca să nu fiu un exemplu negativ pentru Ruxandra. Nu se găsește nimic nesănătos la noi în casă, tocmai pentru ca tentația să nu existe.

3. Gusturile cinefile. Până la nașterea Ruxandrei obișnuiam să văd aproape toate premierele de film, însă acum nu ratez nicio premieră de film de desene animate. Recunosc, altfel de filme greu mai apuc să văd.

4. Cariera. MiniArtShow există datorită Ruxandrei, deci pot spune că mi-am schimbat și cariera. Aveam nevoie de un proiect care să îmi permită și participarea ei, mai ales în week-end când este tot timpul cu noi. Așa că am început să gândesc un proiect artistic pentru copii.

5. Vacanțele. Acum, vacanțele noastre sunt gândite în funcție de Ruxandra, de la condițiile de cazare, până la ce putem face acolo în trei, deci și aici o mică schimbare mare.

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghina
Ruxandra, la începuturile MiniArtShow

6. Emoțiile. Până să fiu mamă lucram într-un proiect în care făceam terapie prin teatru în spitale pentru copii bolnavi și foarte bolnavi. După ce am născut nu am mai putut face acest lucru pentru că mă emoționau mult prea tare cazurile pe care le întâlneam acolo. Nu mai puteam lucra pentru că îmi venea să plâng tot timpul.

Da, acum sunt o super plângăcioasă. De aproape șase ani sunt mult mai emotivă și plâng la filme. Până să nasc nu plânsesem în viața mea la un film, acum mă emoționează orice.

 

Pe 1 martie, compania MiniArtShow împlinește 2 ani de distracție educativă gândită pentru copii. Evenimentul aniversar are loc la București Mall, de la ora 17.00 și este organizat în beneficiul campaniei lansate  de Salvați Copiii România, „Bun venit pe lume!”.

Campania  a debutat în 2012 cu scopul de a strânge fondurile necesare dotării cu echipamente medicale a maternităților și secțiilor de nou-născuți din țară. 

Puteți ajuta această campanie donând 2 euro prin sms la 8833.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa