Cum a devenit Mark Zuckerberg părintele clasic de pe Facebook

Raluca Dumitrică
facebook-totul-despre-mame

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, nu putea să stea departe de pozele dulcege pe care părinții le știu atât de bine

Expresii precum “Ooo, primii paşi ai bebeluşului!”, “Iată, a reuşit să mănânce singur toată supa!”, “Când doarme pe pieptul meu simt că trăiesc cel mai frumos vis!”, “Surpriză-surpriză, aseară a venit Zâna Măseluţă!” nu sunt deloc rare pe Facebook, spre disperarea celor mai puțin paisonați de lumea copiilor, ca să ne exprimăm elegant.

Sunt sigură că vă sunt cunoscute toate aceste descrieri de la pozele pe care le postează prietenii voştri pe net. Îmi sunt cunoscute foarte bine şi mie, nu doar din lista mea de prieteni, dar şi pentru că am postat ceva poze de genul asta la rândul meu şi nu mi-e ruşine să recunosc. Dar ştiu oameni care, până să aibă copii, şi-au jurat şi le-au jurat tuturor că n-o să-şi umple contul de Facebook cu postări despre copiii lor, pentru că le considerau deloc interesante pentru ceilalţi. Dar şi pentru că erau exasperaţi de ceea ce vedeau în news feed de la prietenii şi cunoscuţii lor care erau părinţi.

Citește și: Fetiţa Salmei Hayek îşi va dona părul copiilor bolnavi de cancer

Dar ce credeţi că fac aceşti oameni acum, de când au devenit părinţi? Exact! 🙂

Mark Zuckerberg nu se abate de la postările părinteşti de pe Facebook

În acelaşi spirit de mai sus se află şi Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai faimoase reţele de socializare din lume, Facebook. Mă rog, nu ştim exact dacă Mark şi-a făcut sieşi aceleaşi promisiuni sau dacă îşi dădea şi el ochii peste cap la vederea mutriţelor drăgălaşe ale copiilor prietenilor săi, dar cert este că de când a devenit tată, adică de două săptămâni, contul său de Facebook s-a cam schimbat. Tot ce a fost afişat în timeline-ul lui Zuckerberg, ale cărui postări erau până la naşterea fiicei sale, Max, serioase, pline de semnificaţii şi pătrunse de spirit civic şi iniţiativă, este acum legat de fiica sa şi de surprizele pe care le aduce prezenţa ei pe lume.

Un scutecel, un şerveţel şi un căţel

Astfel, după o primă postare care a anunţat naşterea copilaşului său, dar şi mult discutatul gest caritabil ce a lăsat în urmă sa nedumerire şi controverse, Mark a postat o fotografie în care stă întins pe jos, lângă bebeluşa lui scumpă. Descrierea fotografiei este chiar aceasta: “Plin de bucurie cu micuţa mea Max”. Două zile mai târziu Mark a postat o altă fotografie cu bebeluşul său, dar şi cu soţia sa, Priscilla, în care cei doi părinţi zâmbesc şi par să îi citească celei mici dintr-o carte care îi iniţiează pe copii în tainele fizicii :).

Iar ultima postare îl arată pe proaspătul tată, într-o delicată cameră a bebeluşului în care pe un perete se află o hartă a lumii alcătuită din copaci şi animale vesele şi colorate, schimbându-i scutecul micuţei Max, pe o masă în care se regăseşte şi un urs mare de pluş. Descrierea pozei? “Un scutec schimbat, alte câteva mii de scutece pe listă”.
Din postările lui Mark nu lipsesc, însă, nici cele cu simpaticul şi flocosul căţel al familiei, Beast, care ar putea fi declarat cel mai simpatic câine de pe Facebook.

Dacă nu sunteţi la curent chiar cu toate veştile din familia Chan – Zuckerberg, aflaţi că magnatul american, un om cu picioarele pe pământ, de altfel, şi-a luat două luni de concediu de paternitate, iar acum stă acasă cu bebe. Suntem curioşi dacă ritmul postărilor legate de micuţa Max se va schimba după ce tata se va întoarce full time la muncă. La voi cum a fost?

Foto: Facebook

Citește și:
Proaspătul tată Mark Zuckerberg, între admiraţie şi critică
Noile imagini cu Prinţesa Charlotte topesc inimile publicului
Fara social media în casă la Kate Winslet!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa