Crăciunul printre stele

TOTUL DESPRE MAME
Copiii familiei Spelling-McDermot în căutarea bradului de Crăciun
Copiii familiei Spelling-McDermot în căutarea bradului de Crăciun

Cum așteaptă starurile și capetele încoronate Crăciunul

 

„O, Christmas Tree! O, Christmas Tree! Thy leaves are so unchanging” se aude de câteva săptămâni în Cetatea filmului, loc în care spiritul Crăciunului este la fel de prezent ca în alte părţi de pe mapamond. Celebrităţile se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Sărbători, iar în casele în care sunt copii agitaţia este şi mai mare. Singurul neajuns pentru cei mici este faptul că în partea de vest a Americii nu este deloc zăpadă acum, căci soarele e un pic prea prietenos cu localnicii din Los Angeles. Ei, dar asta nu le va strica copiilor bucuria de a-şi aştepta, cuminţi, rândul la cadouri.

În aşteptarea Moşului sunt membrii familiei actorilor Tori Spelling – Dean McDermot. Cei patru copilaşi ai cuplului, împreună cu părinţii lor, şi-au ales, deja, brăduţul de Crăciun, pe care l-au achiziţionat dintr-un loc special, şi anume Santa Paula Christmas Tree Farm. Experienţa alegerii bradului care le va împodobi casa de Crăciun a fost una cu adevărat plăcută pentru familia celor doi actori, care au povestit pe blogul lui Tori că au mers până la fermă cu un tren retro, plin de decoraţiuni vintage, şi că, pe lângă un simpatic conductor, au fost însoţiţi pe parcursul întregii călătorii de Moş Craciun în persoană. Drumul a fost unul încântător, din meniul traseului nelipsind colindele care au răsunat din difuzoarele din vagoane şi ceştile cu ciocolată caldă, spre deliciul celor mici.

Selma Blair și coronița de Crăciun

Şi fetiţa cea mică a Jessicăi Alba s-a arătat a fi nerăbdătoare în ceea ce priveşte sosirea Moşului, aşa încât a decorat brăduţul de Crăciun alături de familia ei şi şi-a îmbrăcat deja ţinuta de petrecere în aşteptarea cadourilor de sărbători. Camden, în schimb, băieţelul actriţei Kristin Cavallari, n-a fost prea impresionat de Moş Crăciunul în braţele caruia l-a pus mama, şi a tras un bocet de zile mari, la cele trei luniţe ale sale. Şi tot în spiritul sărbătorii Naşterii Domnului, actriţa Busy Phillips, cea pe care o ştim din serialul Dawson’s Creek şi care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, a lăsat pentru mai târziu împachetatul cadourilor de Crăciun pentru familia sa şi s-a ocupat de ambalarea mai multor daruri pentru copiii ce provin din familii cu dificultăţi financiare. Implicată în stabilirea ultimelor detalii decorative pentru sărbători a fost şi actriţa Selma Blair, care a fost fotografiată în timp ce cumpăra o coroniţă de Crăciun, pe care să o împodobească alături de fiul sau, Arthur Saint.

Felicitarea familiei Kardashian

Savurând până la ultima picătură frenezia Sărbătorilor şi prins complet în euforia generată de acest moment solemn al anului este clanul Kardashian-Jenner. Cea mai celebră imagine de Crăciun din lumea starurilor de peste Ocean îi aparţine, ca în fiecare dintre ultimii ani, acestei numeroase familii, care s-a îmbrăcat la ţol festiv, de data asta în alb complet, şi a arborat o mină ultra-surâzătoare şi pe alocuri provocatoare pentru felicitarea de Crăciun 2012.

Evident că din ecuaţia haine de designer – fotograf profesionist – make-up artist – hair-stylist nu putea lipsi oleacă de Photoshop, care a fost tuşa finală în portretul de grup. Khloe Kardashian şi soţul său, Lamar, n-au fost prezenţi la sesiunea foto, la fel cum n-a fost de faţă la eveniment nici Kendall, sora mai mică a lui Khloe. Cu ajutorul tehnologiei, însă, cei trei au fost adăugaţi la montaj, asta după ce tuturor celor din poza li s-a retuşat câte un detaliu din chip sau din trup. Iar dacă nu mă credeţi că ceva-ceva s-a modificat în fizionomia protagoniştilor, atunci e suficient să vedeţi această galerie cu felicitări de Crăciun din anii anteriori ca să vă daţi seama că nu exagerez deloc.

Casa Regală a Greciei

La polul opus se numără felicitările de Crăciun emise anual de casele regale din Europa, care nu emană atât de mult sex-appeal sau fast vestimentar, dar îţi dau sentimentul de familie împlinită. Printre acestea se numără felicitarea făcută publică de Casa Regală a Greciei, în care nu e nici urmă de zăpadă, dar sunt multe dovezi de bună dispoziţie şi fericire, care sunt transmise, mai mult că sigur, de Regele Constantin şi de Regina Ana-Maria, a căror poveste de iubire este demnă de un film de Oscar.

Cu pompă sau cu mai multă discreţie, părinţii faimoşi ai acestei lumi se pregătesc şi ei de sărbători. Chiar dacă nu au prea multe sfaturi să ne dea în aceste zile de final de an, imaginile oferite publicului vorbesc de la sine: Crăciunul este o sărbătoare a familiei, în care ne regăsim pe noi şi pe cei dragi. Şi în care, după exemplul altora, ne împodobim nu doar casele, ci şi sufletele. Crăciun fericit!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa