Copiii celebri şi sumele uriaşe plătite de presă pentru primele lor fotografii

Raluca Dumitrică
Celebra Suri Cruise pe coperta Vanity Fair
Un trio faimos, pe coperta revistei Vanity Fair

Nimic nu stă în calea revistelor atunci când vor să pună mâna pe fotografii cu copiii starurilor de la Hollywood!

Celebri gemeni Jolie-Pitt pe coperta People Totul despre mame
Angelina şi Brad, fericiţi alături de gemenii lor

Toţi părinţii se mândresc cu bebeluşii lor, iar unii reuşesc să fructifice la maxim venirea pe lume a copiilor.

La acest capitol se înscriu starurile din lumea muzicii şi a filmului, care au ştiut să profite financiar de situaţia extrem de fericită din familia lor. Cât au primit şi ce au făcut cu banii vedetele de peste Ocean? Să vedem:

 

Cuplul Brangelina conduce detaşat

Cei mai productivi părinţi din showbiz la acest capitol au fost Angelina Jolie şi Brad Pitt, care i-au vândut revistei People primele fotografii oficiale ale copiilor lor, pentru sume de-a dreptul impresionante.

Cel dintâi copil al familiei care apărut pe coperta People a fost primul copil biologic al cuplului, Shiloh Nouvel, a cărui poză a zărit lumina tiparului în anul 2006. Privilegiul a fost răsplătit de publicaţie cu suma de 4.1 milioane de dolari.

La un an după aceasta, fratele său, Pax Thien, băieţelul adoptat din Vietnam de cele două staruri pe când avea trei ani, a fost şi el protagonistul unei coperte la aceeaşi revistă People, familia Jolie-Pitt obţinând pentru exclusivitatea fotografiilor post-adopţie 2 milioane de dolari. Dar cea mai mare sumă pe care au primit-o cele două staruri de la Hollywood pentru fotografii în pemieră cu copiii lor a fost cea acordată primelor imagini cu gemenii Knox şi Vivienne în 2008. Pentru publicarea primei fotografii cu cei doi bebeluşi, revista People a scos din buzunar nu mai puţin de 15 milioane de dolari, un record care se pare că nu va fi doborât prea curând.

Probabil că vă întrebaţi de ce nişte oameni deja înstăriţi şi pe picioarele lor au avut nevoie de atâţia bani şi mai ales de ce au preferat să obţină aceste sume cu ajutorul copiilor lor.

Ei bine, aflaţi că inimile mari se ascund şi în spatele unor aparenţe strălucitoare, iar familia Jolie-Pitt a donat toţi banii obţinuţi unor fundaţii de caritate care se ocupă de copiii din Africa, dar şi către fundaţia ce le poartă numele.

Aproape de podium

Jennifer Lopez si gemenii sai celebri pe coperta People Totul despre mame
Jennifer Lopez, împreună cu gemenii săi, Max şi Emme

Nu departe de performanţa cuplului Brangelina se află Jennifer Lopez şi fostul său soţ, cântăreţul Marc Anthony, care au primit pentru publicarea exclusivă a fotografiilor cu gemenii Max şi Emme suma de 6 milioane de dolari. Cei doi bebeluşi au apărut în martie 2008, unde altundeva decât pe coperta revistei People, deja renumită pentru astfel de obiceiuri.

În continuarea clasamentului îi găsim pe actorul Matthew McConaughey şi pe soţia sa Camila, al căror prim copil, Levi, a fost tot în 2008 protagonistul unei coperte a revistei OK! pentru suma de 3 milioane de dolari, pe Larry Birkhead, care a primit 2 milioane de dolari pentru pozele de pe coperta revistei OK! cu Dannielynn, fetiţa sa şi a Annei Nicole Smith, Christina Aguilera, care a pozat în ediţia de februarie 2008 a revistei People alături de Max, băieţelul său, pentru 1,5 milioane de dolari, sau pe Jessica Alba, care a încasat un cec de 1 milion de dolari pentru a-şi vedea prima poză oficială cu Honor Marie pe coperta OK! din 2008.

În coada topului se află Nicole Richie, ce a primit 1 milion de dolari pentru pozele cu Harlow Winter Kate Madden din ianuarie 2008, Jamie Lynn Spears, sora mai mică a lui Britney Spears, care a primit tot 1 milion de dolari pentru pozele cu fetiţa sa, Maddie Briann Aldridge, sau Jessica Simpson, care i-a vândut prima fotografie cu Maxwell Johnson pentru 800.000 de dolari, tot revistei People, în 2012.

 

Bebelus celebru North West
Adorabila North West

Reţelele de socializare, emisiunile TV şi iscusinţa paparazzilor, la concurenţă cu printul

Monopolul deţinut de revista People pare să fi luat sfârşit, căci ultimele vedete care au făcut publice fotografiile copiilor lor au preferat să facă acest lucru pe reţelele de socializare.

Celebra Beyonce, a cărei sarcină a fost extem de controversată, a postat prima poză a fetiţei sale, Blue Ivy, la începutul anului 2012, la câteva săptămâni de la naşterea sa, pe reţeaua Tumblr.

Actorul Channing Tatum, încoronat chiar de revista People cu titlul de cel mai sexy bărbat din lume, şi soţia sa, Jenna Dewan-Tatum, s-au folosit şi ei de reţelele de socializare şi au postat prima fotografie oficială a micuţei Everly chiar pe Facebook.

Suri, pe coperta Vanity Fair
Un trio faimos, pe coperta revistei Vanity Fair

Kanye West, în schimb, a preferat să dezvăluie prima imagine cu micuţa North West, fetiţa sa şi a logodnicei sale, Kim Kardashian, în emisiunea tv a mamei lui Kim, Kris, spre deliciul audienţei, dar şi al bunicii.

Iar dacă nici reţelele de socializare şi nici sumele oferite de reviste nu vor să îi înduplece pe părinţii celebri să îşi arate lumii întregi realizările, atunci o mâna de paparazzi poate face asta.

Aşa a fost cazul actriţei Sarah Michelle Gellar, suprinsă pe stradă alături de băieţelul sau Rocky, în vârstă de 9 luni pe atunci, sau cel al actriţei Anna Paquin, care a fost la rândul sau imortalizată de fotografi în timp ce-i ascundea de privirile indiscrete ale publicului pe gemenii săi, Poppy şi Charlie.

Spre final vă las în compania unei coperte foarte frumoase, realizată de Annie Leibovitz, în care se regăsesc Suri Cruise şi părinţii ei, Katie Holmes şi Tom Cruise, copertă pentru care revista Vanity Fair n-a scos nici măcar un cent din portofel.

Mişcarea extrem de înţeleaptă a publicaţiei americane i-a adus acesteia o creştere a vânzărilor cu peste 60%, iar celebritatea de care a ajuns să se bucure Suri e deja istorie.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa