Copii celebri, în primul rând al prezentărilor de modă

Raluca Dumitrică
Harper si David Beckham
David Beckham, atent la podium, dar şi la Harper

  Copiii de celebrităţi s-au distrat cot la cot cu familiile lor la Săptămâna Modei de la New York

  Jackie Fraser-Swan
  Jackie Fraser-Swan, designerul Emerson, cu cei 4 copii ai săi

  „Gustul trebuie format de mic” pare să fi fost principiul după care s-au ghidat câţiva părinţi celebri, care şi-au dus micuţii la cele mai recente prezentări de la Săptămâna Modei de la New York.

  Dacă unii copii au venit cu mama, doar pentru că invitaţia era pe numele acesteia, dar nici ei nu ar fi vrut să piardă ceva din acest domeniu amuzant şi simpatic cum e moda, alţii au ajuns acolo cu stomacul ghem de emoţie, pentru că pe podium defilau manechine îmbrăcate cu cele mai noi realizări ale lui mami sau ale lui buni.

  Da, da, nu numai copiii de desigeneri au luat cu asalt primele rânduri ale prezentărilor, ci şi nepoţii lor!

  Faceţi cunoştinţă cu Harper Beckham

  Harper si David Beckham
  David Beckham, atent la podium, dar şi la Harper

   

  David Beckham e în mod sigur un gentleman, însă Harper, fetiţa sa, se pare că nu prea dă doi bani pe regulile de politeţe la cei doi anişori ai săi, chiar dacă se află la o prezentare deosebită, cea a mamei sale, Victoria.

  Glumim, bineînţeles, dar pe parcursul show-ului, micuţa Harper, care a stat în braţele tatălui ei, a făcut ce face cel mai bine un copil aflat la adorabila vârstă de doi ani şi s-a fâţâit încontinuu, atentând la ţinuta înţepatei colege de scaun, celebra Anna Wintour, the Mother and the Father of the USA Vogue Magazine, cum s-ar spune.

  Însuşi David a declarat că a fost extrem de stresat că fiica sa i-ar putea trage câteva şuturi bune Annei şi a cam stat ca pe ghimpi la show. Cu toate astea, Harper n-a deranjat-o deloc pe Anna the Great, zâmbetul de pe chipul acesteia ne-a arătat şi latura umană a Doamnei de Fier a Modei, iar totul a fost captat de Victoria însăşi într-o fotografie postată pe cu mândrie pe Twitter cu descrierea „toţi ochii pe bebe Harper”.

   

   Bucle şi par roşu că focul

  Skyler Berman
  Skyler și mama lui, în culise

   

  Adorabilul Skyler, fiul lui Rachel Zoe, designer şi stilist cu lipici la Hollywood, a topit inimile multor participanţi la show-ul din New York al mamei lui, nu doar cu buclele sale, ci şi cu zâmbetul de milioane şi pălăria aruncată ştrengăreşte pe cap.

  Skyler va deveni în curând frate mai mare, căci stilistul preferat al vedetelor a anunţat de puţin timp că este însărcinată cu cel de-al doilea bebeluş, iar toată lumea speră că genele bune ale lui Rachel şi ale soţului sau, Rodger Berman, care s-au trasmis perfect la Skyler, să se repete şi la bebeluşul cu numărul 2.

  Julianne Moore
  Julianne Moore şi fiica sa, Liv

   

  Iar, dacă e să vorbim de gene, acesta au mers mână-n mână la familia roşcatei actriţe Julianne Moore, care are o mândreţe de faţă în vârstă de 11 ani, ce-i seamănă leit.

  Minunea miniaturală cu păr roşu poartă numele de Liv şi a însoţit-o pe mama sa la prezentarea primăvară-vara 2014 Reed Krakoff de la Săptămâna Modei de la New York.

  Pe lângă pletele şi tenul aproape identice, cele două au îmbrăcat şi ţinute asemănătoare, în alb şi negru.

  Să luăm cu asalt podiumul!

  Betsey Johnson
  Betsey Johnson, alături de nepoata ei

  Aşa s-au gândit nepoatele efervescentului designer Betsey Johnson, Layla şi Ella, care şi-au însoţit bunica pe podium şi au executat şi un şpagat ca la carte, aidoma zveltei şi sportivei bunicuţe. În preajmă a fost şi mama lor, Lulu, care nu le-a însoţit la şpagat, probabil din pricina rochiei scurte cu care era îmbrăcată.

  Johnson nu a fost singurul designer care a avut companie pe podium, Nanette Lepore, cu fata sa Violet, Heidi Middleton, designerul Sass & Bide, cu cele două fete ale sale, India şi Elke, şi Jackie Fraser-Swan, designerul Emerson, cu toţi cei patru copii ai săi, Lucy, Reagan, Aubrey şi Sydney, îmbrăcaţi în dungile simbol ale acestui brand, au fost cireaşa de pe tort la NYFW.

  Aila Wang
  Aila Wang, un nou fashion icon?

  N-am copii, dar am nepoţi!

  La NYFW nimeni nu a epatat la fel de mult ca Aila Wang, în schimb. La numai 4 ani, nepoata talentatului designer Alexander Wang, este deja o mică fashionistă.

  Îmbrăcată cu un tricou din ultima colecţie Wang, pe care se afla inscripţionat Parental Advisory, o fustă de piele şi nişte sandale negre cu şosete albe, Aila a făcut din nou furori la show-ul unchiului său, după ce a mai fost văzută în front row şi la colecţia precedentă.

  Accesoriul cel mai valoros al puştoaicei? O geantă mică Balenciaga, de parcă ar fi fost concepută special pentru copii, în valoare de aproximativ 1300 de dolari. N-ar fi prima care poartă o geantă atât de scumpă, Suri Cruise fiind de mult timp celebră pentru accesoriile sale extrem de costisitoare cu care apare în public. Cam cât de costisitoare? Dacă ne gândim ca Suri are o colecţie vastă de genţi cu preţuri cuprinse între 200 şi 1700 de dolari, putem zice că destul de costisitoare, nu?

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa