Coafuri lejere la top 10 mame cu stil

Raluca Dumitrică

Cele mai frumoase ţinute, însoţite de cele mai simple coafuri

Chiar dacă evenimentele la care participă mamele celebre sunt importante, iar ţinutele alese pentru aceste ocazii sunt elegante, ba chiar sofisticate de-a dreptul, intrând în zona de couture, iată că hair stylingul pentru care optează vedetele este unul teribil de simplu.

Se pare că traversăm o perioadă în care la mare căutare sunt acele coafuri lejere, care nu ştirbesc cu nimic din frumuseţea ţinutei alese, ci, dimpotrivă, accentuează tocmai ceea ce trebuie subliniat.

Nu trebuie să uităm, însă, că aceste coafuri sunt doar în aparenţă simple şi că pentru realizarea lor a muncit o echipă competentă de stilişti, experți care au reuşit să transforme naturalul în accesoriul perfect pentru o seară elegantă în oraş.

Haideţi să vedem care au fost cele mai frumoase 10 ţinute ale săptămânii, dar şi coafurile alese de mamele celebre!

January-Jones-totul-despre-mame
January Jones, în Prabal Gurung

 

1. Actriţa January Jones (stânga sus) a îmbrăcat cu prilejul balului organizat în Los Angeles în cinstea ultimului sezon al serialului Mad Men o rochie Prabal Gurung roşu cu negru, accentuată printr-o serie de paiete atât pe top, cât şi pe fustă. O coafură lejeră şi un machiaj discret au întregit look-ul vedetei.

hatie-holmes-totul-despre-mame
Katie Holmes, în Zac Posen

2. La premiera din New York a filmului Woman in Gold, actriţa Katie Holmes a ales să poarte o rochie Zac Posen din brocart, cu decupaje pe talie. O pereche de pantofi negri cu vârful ascuţit şi nişte cercei aurii au întregit look-ul vedetei.

jordana-brewster-totul-despre-mame
Jordana Brewster, în Vionnet

3. Actriţa Jordana Brewster a participat la 2015 Mid-Winter Gala din San Francisco îmbrăcată într-o ţinută Vionnet, căreia i-a asortat nişte sandale Stuart Weitzman, un plic tip casetă şi nişte cercei aurii cu pietre.

regina-maxima-a-olandei-totul-despre-mame
Regina Maxima a Olandei

4. Roşu din cap până-n picioare a fost alegerea Reginei Maxima a Olandei cu prilejul unei vizite oficiale efectuată în Germania. Ținuta acesteia a fost alcătuită dintr-o rochie, o capă, o pereche de mănuşi, o pălărie tip turban, un plic şi o pereche de pantofi, toate roşii, cărora le-a spart monotonia printr-o broşă argintie şi o pereche de cercei în aceeaşi culoare.

charlize-theron-totul-despre-mame
Charlize Theron, în Dior

5. Pe lista participanţilor la premiera din Paris a filmului Dark Places s-a aflat şi actriţa Charlize Theron, care a îmbrăcat pe covorul roşu o rochie neagră Dior Couture cu un detaliu interesant în zona spatelui. La capitolul accesorii, vedeta a ales o pereche de sandale şi un plic Dior, dar şi nişte bijuterii Jessica McCormack.

elizabeth-banks-totul-despre-mame
Elizabeth Banks, în Monique Lhuillier

6. Cu prilejul unui eveniment organizat de compania American Greetings în New York, actriţa Elizabeth Banks a îmbrăcat o rochie florală Monique Lhuillier, căreia i-a asortat o pereche de sandale pastelate Stuart Weitzman.

michelle-obama-totul-despre-mame
Michelle Obama, în Zac Posen

7. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, a luat parte la evenimentul Black Girls Rock! din localitatea americană Newark îmbrăcată într-o rochie albă Zac Posen cu umerii goi şi un detaliu paietat pe decolteu. O pereche de pantofi Jimmy Choo cu vârful ascuţit şi nişte bijuterii argintii au întregit ţinuta acesteia.

charlotte-casiraghi-totul-despre-mame
Charlotte Casiraghi, în Chanel

8. Anualul Bal de la Rose din Monaco a adus-o dn nou în lumina blitzurilor pe Charlotte Casiraghi, care a ales să poarte la acest eveiment fastuos o rochie roz cu negru Chanel Couture. O pereche de pantofi negri şi un plic în aceeaşi culoare au completat ţinuta acesteia.

 

zoe-saldana-totul-despre-mame
Zoe Saldana, în Roland Mouret

9. Prezentă la un eveniment organizat de Samsung, actriţa Zoe Saldana a ales să îmbrace o inedită rochie Roland Mouret în care se regăseau culorile alb, roşu şi negru şi căreia i-a asortat o pereche de pantofi Christian Louboutin cu vârful ascuţit şi nişte bijuterii simple.

salma-hayek-totul-despre-mame
Salma Hayek

10. O combinaţie inedită de verde aprins şi fuchsia a fost alegerea actriţei Salma Hayek cu ocazia lansării flagship store-ului Christopher Kane din Londra. O coafură simplă şi un ruj ciclam au definitivat imaginea vedetei.

Foto: hawtcelebs.com, wwd.com, instyle.com.

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa