Cine este tatăl?

TOTUL DESPRE MAME
Mda, nu știm cine este tatăl lui Xander…

Mda, nu știm cine este tatăl lui Xander...

Mistere celebre din jurul mamelor şi mai celebre

 

Când eşti vedetă, te aştepţi ca lumea să scormonească adânc în viaţa ta privată pentru a afla cele mai picante detalii despre stilul tău de a trăi, intimităţi nedeclarate de pe platoul de filmare sau din studioul de înregistrare şi, cel mai important, veşti din propriul pat. Unele vedete şi-au asumat această invadare a teritoriului personal din partea publicului (alimentată de presă şi de paparazzi, bineînţeles) şi nu s-au mai ferit deloc în a-şi trăi viaţa cu intensitate şi fără perdea. Altele, în schimb, au preferat să pună un lăcat mare pe poarta personală, făcând o separare clară între profesie şi domeniul privat.

La aproape un an şi jumătate de la naşterea băieţelului sau, Xander, actriţa January Jones, care a devenit cunoscută datorită personajului Betty Draper/Francis din serialul hit Mad Men, păstrează încă secretul paternităţii copilaşului sau. Deşi pe seama acestei paternităţi s-au făcut nenumărate speculaţii, posibilii taţi fiind numiţi Jason Sudeikis, actualul iubit al altei actriţe de la Hollywood, Olivia Wilde, sau Matthew Vaughn, regizorul peliculei X-Men şi soţul celebrului model Claudia Schiffer, January n-a făcut nicio confirmare, lăsând să plutească în aer un mare mister.

La fel de secretoasă cu dezvăluirea numelui celui cu care a zămislit un bebeluş a fost şi actriţa britanică Minnie Driver, care l-a adus pe lume pe fiul sau Henry în urmă cu aproape patru ani şi care a preferat să păstreze în sânul familiei acest amănunt. Deşi tabloidele s-au strofocat să afle cine este tatăl micuţului Henry, asaltând-o cu întrebări pe Minnie cu orice prilej, actriţa din Good Will Hunting s-a limitat în a da indicii mărunte despre acesta, de genul „e englez”, „e o persoană ocupată” sau „lucrează, oarecum, în acelaşi domeniu cu mine”.

Minnie Driver, o altă mamă secretoasă

Până la urmă, Minnie a risipit ceaţa care plutea deasupra acestui subiect arzător într-un interviu acordat revistei britanice The Observer, în care a mărturisit că mult căutatul tată este Timothy Jonathan Lea, co-producător al serialelor The Riches, CSI New York şi Law and Order. De ce a păstrat Minnie secretul atâta timp? Pentru că, aşa cum însăşi actriţa a declarat, relaţia de atunci cu producătorul a fost una scurtă şi complicată, ceea ce a făcut-o să fie rezervată în privinţa viitorului cuplului.

Pe urmele lui Minnnie Driver s-a aflat chef-ul american de origine indiană Padma Lakshmi (dar și actriță, model și autoare de cărți de bucate), fosta soție a mult mai vestitului scriitor Salman Rushdie. Deoarece sarcina vedetei a venit ca o minune în viaţa sa, după ani buni în care s-a luptat cu endometrioza, boală care poate da infertilitate, Padma s-a simţit obligată să se protejeze pe cât de mult posibil de intruziunea celor din jur şi nu a dezvăluit identitatea tatălui bebelușului său decât după naşterea acestuia.

Padma Lakshmi și fetița ei, Krishna Thea

Partea proastă a fost că Padma a început chiar de atunci un război acerb pentru custodia micuţei Krishna cu tatăl biologic al acesteia, afaceristul Adam R. Dell, război ce s-a încheiat după doi ani şi care a avut ca rezultat adăugarea numelui de familie al tatălui la finalul celui existent deja în certificatul de naştere al copilului.

Dacă atunci când a rămas însărcinată Adele s-a şi precipitat să anunţe cu mândrie că împreună cu prietenul sau, Simon Konecki, au plămădit o nouă viaţa, în ceea ce priveşte numele băieţelului sau, născut în luna octombrie a anului trecut, a preferat să tacă mâlc. Ce au declarat tinerii părinţi este că bebeluşul e alintat Little Peanut (Alună mică) şi că această problemă a numelui e o chestiune mult prea intimă că să poată fi făcută publică. Tăcerea a încins şi mai mult spiritele, fanii din întreaga lume fiind complet dezamăgiţi că nu li se spune chiar tot despre viaţa artistei lor preferate. Presa de scandal, pe de cealaltă parte, a lansat ipoteza cum că numele este unul ridicol şi că din pricina aceasta se evită divulgarea lui.

Adele și medalionul buclucaș

Dar se pare că pe cântăreața britanică a dat-o recent de gol un medalion pe care scria „Angelo” şi care a fost imortalizat de agilii fotografi, lăsând supoziţiile să-şi facă iar de cap şi cota la pariuri să crească vertiginos.

Voit misterioase sau enigmatice doar printr-un concurs de împrejurări, vedetele care au preferat să-şi protejeze intimitatea ar trebui să fie mai puţin criticate pentru ceea ce fac în timpul personal şi mai lăudate pentru munca lor. Chestiune pe care o putem extinde şi asupra prietenilor si cunoscuţilor noştri, mai ales că nu li s-a trecut în fişa postului prezentarea periodică a câte unui raport din propriul lor apartament.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa