Cele mai simpatice necuvântătoare și prietenii lor celebri

TOTUL DESPRE MAME
January Jones din Mad Men cu Xander și cățelușul Max
January Jones din Mad Men cu Xander și cățelușul Max

Majoritatea copiilor de vedete îşi împart timpul liber nu numai cu părinţii, cu fraţii sau cu alţi copii de staruri de care îi leagă amiciţii încă din burtă, ci şi cu o grămadă de animale de companie extrem de simpatice şi de prietenoase.

Printre animăluțele odraslelor de staruri se numără căţeluşi de toate formele şi dimensiunile, pisici torcătoare şi zvăpăiate sau ponei drăgălaşi ce se lasă mereu încălecaţi de copilaşi. Haideți să le cunoaștem pe aceste simpatice animăluțe!

 

Pisica, cel mai bun prieten al câinelui

Una dintre mamele celebre care şi-a declarat cu toate ocaziile dragostea pentru animale şi le-a transmis-o şi celor doi copii ai săi este Nicole Richie, actriţă, designer şi vedetă de reality show, dar şi fiică a cântăreţului Lionel Richie. Nicole o consideră pe pisicuţa Tabitha (pe numele său întreg Tabitha Jones Madden şi alintată Tabby) o membră cu drepturi depline în familie, fiind nu numai parteneră de joacă a celor doi copii ai săi, ci și a lui Nicole însăşi, care o adoră pe micuţa felină cu blăniţă vărgată. Cea mai recentă apariţie în familia Richie – Madden este, însă, un ciobănesc german pe nume Iro, cu care copiii s-au acomodat la finele anului trecut.

O casă în care buna dispoziţie este permanent la cote înalte este casa familiei Katherine Heigl – Josh Kelley, părinţii fetiţelor Naleigh şi Adalaide Marie Hope. În locuinţa lor din Utah se găsesc nu mai puţin de şapte câini şi trei pisici. Majoritatea căţeilor fac parte din rasa Schnauzer, iar numele lor este Romeo, Piper, Oscar, Stella, Wheezer, Flora May şi Tambour. Un aspect extrem de interesant este faptul că starul din Anatomia lui Grey, Katherine, a declarat că grija pentru animale şi convieţuirea alături de ele au pus baze reale pentru comportamentul său ulterior de părinte, învăţând-o să fie generoasă şi să le primească cu braţele deschise în familia sa pe cele două fetiţe adoptate.

 

Familia Affleck - Garner la plimbare

Nicio plimbare fără cuţu’

La plimbări lungi în gaşcă completă pleacă January Jones, fiul său Xander şi flocosul căţeluş Max, actorul Hugh Jackman cu soţia, cei doi copii, Ava şi Oscar, şi câinele Peaches, întreaga familie Jennifer Garner – Ben Affleck, cu cele două fete Violet, Seraphina, băieţelul Samuel şi splendidul exemplar canin din rasa Labrador Retriever denumit Martha Stewart şi care face casă bună cu un ciobănesc german recent introdus în familie, dar şi Matthew McConaughey, fiul său Levi şi căţelul Foxy. Tot cu unul sau mai mulţi patrupezi simpatici pot fi zăriţi în oraş copiii familiei Angelina Jolie – Brad Pitt, care au un buldog englez cu nume preţios, Jacques, Adam Sandler, fiica Sadie şi buldogul Babu, dar şi familia actriţei Kate Beckinsale, care deţine un căţeluş din rasa Maltese-Chihuahua, alintat Ingrid, şi un Labrador Retriever, numit Spinee.

Adam Sandler, buldogul Babu și Sadie

Nu la plimbare, neapărat, ci la cabinetul veterinar, unde se asigură că animalele sale de companie sunt sănătoase şi primesc tot ceea ce le trebuie, merg Britney Spears şi cei doi băieţi ai săi, Sean şi Jaden, care sunt extrem de grijulii cu cei doi căţeluşi adorabili din rasa Chihuahua pe care îi au. Interesant este că unul dintre ei a fost botezat Hannah Spears şi a primit şi un cont de Twitter în cinstea noului nume, la care oricine poate da follow pentru a afla ce năzdrăvănii mai pune la cale.

 

De la Zoo, acasă

În ograda familiei Tori Spelling – Dean McDermott, în schimb, se regăseşte o varietate de necuvântătoare, spre deliciul celor mici, evident. Cei doi actori nu au numai patru copilaşi simpatici foc, ci se pot mândri și că deţin legături strânse cu o capră pitică al cărei nume este Totes McGoat, cu porcuşorul Hank, cu o găină bantam pe nume Coco (Chanel), cu Mitzi căţeluşul şi, se pare, cu un şarpe de porumb, o iguană şi un porcuşor de Guineea.

Britney Spears și familia, în vizită la veterinar

Chiar dacă nu se află tocmai sub acoperişul lor şi nu pot fi trecuţi în actele familiei, poneii pe care îi întâlnesc des la orele de echitaţie Charlotte, fetiţa cea mare a familiei formată din actorii Sarah Michelle Gellar şi Freddie Prinz Junior, Sascha şi Kai, cei doi băieţi ai cuplului Naomi Watts – Liev Schreiber, Lily, fata cea mare a lui Denise Richards şi Charlie Sheen, sau Aviana, fetiţa actriţei Amy Adams, sunt extrem de importanţi pentru cei mici, care îşi petrec o mare parte a timpului liber la fermele locale sau la centrele specializate unde pot fi găsiţi aceşti cai miniaturali.

Cu siguranţă că în aceste familii distracţia este mereu în toi. Copiii sunt în culmea fericirii că au aşa prieteni, iar animalele sunt bucuroase că aduc mereu un zâmbet pe chipurile stăpânilor lor. Tocmai de aceea acest model de familie extinsă este preluat din ce în ce mai mult şi cu succes de oamenii obişnuiţi.

 

Și, pentru că tot a venit vorba de juniori celebri, aici citiți mai multe despre procedurile cosmetice la care sunt supuși copiii vedetelor.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa