Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton

Alexandra Constantin

Ducesa de Cambridge, mamă de trei copii, este un exemplu de eleganță și bun gust pentru multe femei, aşa că ne-am hotărât să ne uităm la ţinutele pe care le-a purtat pe parcursul sarcinilor. Iată cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton!

Nu de puţine ori ţinutele lui Kate Middleton au fost pe placul chiar şi celor mai riguroşi critici de modă. Iar asta s-a întâmplat şi atunci când ducesa a purtat haine de designer, dar şi când acestea erau cumpărate de la magazine accesibile tuturor. Iar alegerile au fost la fel de frumoase şi de elegante şi pe parcursul sarcinilor. Descoperă în rândurile de mai jos doar câteva dintre cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton, arată www.netmums.com.

Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton: Mulberry

În luna martie 2015, ducesa era însărcinată cu Charlotte şi a purtat o haină roz Mulberry în timpul vizitei de la Centrul The Stephen Lawrence din Deptford din Marea Britanie.

Hobs

Atât pe parcursul sarcinii cu Prinţul George, cât şi cu Prinţesa Charlotte Ducesa a purtat haina cu imprimeu de dalmaţian de la Hobbs.

Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton: Catherine Walker

În timpul paradei anuale de St. Patrick’s Day Ducesa a purtat haina de culoare maro Catherine Walker şi o pălărie Lock&Co. Asta s-a întâmplat în martie 2015, în timp ce era însărcinată cu Prinţesa Charlotte.

Emilia Wickstead

La una dintre petrecerile de la Palatul Buckinghan Kate a purtat o haină de gravidă de culoarea galbenă Emilia Wickstead, dar şi o pălărie Jane Corbett.

Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton: MaxMara

Ducesa de Cambridge a purtat o frumoasă haină de culoare crem MaxMara Studio Gilles în timpul unei vizite în Portsmouth.

Emilia Wickstead

Kate a purtat o rochie de cocktail foarte elegantă Emilia Wickstead în timpul vizitei la National Portraits Gallery.

Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton: Tara Jarmon

La cea de-a doua aniversare a nunţii, Ducesa de Cambridge a purtat o haină de culoarea piersicii Tara Karmon peste o rochie făcută de croitorul ei personal.

Alice Temperley

Kate şi-a arătat burtica de gravidă într-o rochie Alice Temperley, iar asta cu ocazia vizitei la Spinnaker Tower din Porthmouth.

Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton

Ducesa a purtat o frumoasă rochie cu imprimeu Erdem în timpul uneia dintre vizitele pe care le-a făcut la şcolile elementare.

MaxMara

Kate Middleton a apelat din nou la ţinutele de gravidă MaxMara, de această dată când a vizitat centrul de recuperare Hope House.

Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton: Mulberry

Ducesa a purtat o altă haină elegantă Mulberry când i-a vizitat pe cercetaşii de la castelul Windsor. Ea a completat ţinuta cu pantofi LK Bennett şi cu o pălărie Whiteley.

Alexander McQueen

Ducesa a fost foarte elegantă în ţinuta Alexander McQueen când a participat la dineul organizat în onoarea aniversării a 60 de ani de la încoronarea Reginei.

Cele mai frumoase ţinute de gravidă ale lui Kate Middleton: Topshop

Şi ţinutele de la magazinele accesibile tuturor sunt de multe ori pe placul Ducesei de Cambridge. Ea a purtat o rochie Topshop când a vizitat Warner Bros. La scurt timp după apariţie rochia nu mai era pe stoc atât în magazine, cât şi online.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa