Cele mai frumoase felicitări de Crăciun de la casele regale europene

Raluca Dumitrică
felicitari-de-Craciun-totul-despre-mame

Aceste felicitări de Crăciun îi au în mijlocul lor pe membrii familiilor regale din Europa

Pentru mulţi dintre noi a cam pierit vremea trimiteri felicitărilor clasice, cu imagini hibernale şi scris de mână, atent caligrafiat de cel din casă care se pricepea cel mai bine la acest lucru. Nu şi pentru familiile regale de pe bătrânul continent, care nu renunţă în niciun an la tradiţia acelor felicitări de Crăciun şi a însoţirii lor de o fotografie emblematică de grup.

Iată cele mai proaspete felictări de Crăciun de la figurile regale eurpopene. Şi da, în ele sunt muuulţi copii!

felicitari-de-Craciun-totul-despre-mameUna dintre aceste familii este cea a Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge, care, în urmă cu câteva zile, a dat publicităţii o felicitare de Crăciun în care apărea în formulă completă. Adică mama, tata şi cei doi copii, Prinţesa Charlotte şi Prinţul George. Inutil să mai spunem că imaginea a făcut furori pe internet! Concepută ca o felicitare de Crăciun, fotografia cu întreaga familie regală britanică a topit inimile fanilor şi i-a făcut să declare în online că aceasta arată exact cum ar trebui să arate o imagine a unei familii fericite. În afara acestei frumoase felicitări mai sunt alte câteva exemple la fel de simpatice şi de calde, care ne fac pe toţi să aşteptăm cu nerăbdare sărbătorile de iarnă din acest an.

Bucurie la Monaco

Chiar dacă anul trecut, pe 10 decembrie, Prinţesa Charlene de Monaco i-a adus pe lume pe gemenii Gabriella şi Jacques, iar felicitarea de Crăciun a fost trimisă din maternitate, acolo unde proaspătă mamă a mai stat o perioadă, anul acesta decorul pentru felicitarea de Crăciun a fost mai bine pus la punct şi mult mai festiv. Astfel, cei doi blonzi urmaşi ai Prinţului Albert de Monaco au fost imortalizaţi în reşedinţa lor din Roc Agel de fotograful american Christopher Morris, lângă un şemineu în funcţiune, un brad de poveste şi o Charlene tunsă scurt şi foarte feminină.

Felicitări cu brad

La fel ca la Monaco, bradul nu putea lipsi din felicitările de Crăciun ale altor familii regale. În Norvegia, Prinţul Haakon şi Prinţesa Mette Marit s-au pozat alături de cei trei copii ai lor şi de Regele Harald şi Regina Sonja lângă un frumos brad, pe care l-au şi împodobit pe loc, în timp ce erau fotografiaţi. Tot cu un brăduţ, dar mai ales cu un Moş Crăciun uriaş a fost fotografiat micul prinţ Nicolas al Suediei, în vârstă de aproape 6 luni, care, probabil, a preferat sa nu o aibă alături şi pe sora sa, Prințesa Leonore.

Felicitări fără brad

Pe lângă aceste felicitări au mai apărut şi altele fără brad, dar cu oameni veseli şi frumoşi, care nu au stat în loc de prezenţa pomului de Crăciun ca să le facă urări de bine celor din jurul lor şi din depărtări. Aici se înscriu familia regală a Belgiei şi cea din ţara vecină, Olanda, care au postat, ambele pe Twitter, câte o frumoasă poză cu fiecare în parte, însoţite de clasicele urări de final de an. Din nefericire, internauţii au sesizat instant lipsa decorului festiv şi şi-au manifestat online nemulţumirea, trimiţându-şi aprecierile către restul familiilor regale care au folosit accesoriile tematice pentru a marca Nasterea Domnului.

Vouă care felicitare de Craciun vă place cel mai mult?

Foto: mynewroyals.com

Citeşte şi:
Trei idei distractive de Crăciun, din materiale reciclate
Cadouri cool pentru bunici, create de nepoţi
Noile imagini cu Prinţesa Charlotte topesc inimile publicului
Bucurie maximă în Monaco: în toamnă se va naşte moştenitorul tronului!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa