Cele mai frumoase 8 poze cu copii celebri

Raluca Dumitrică
parinti-celebri-totul-despre-mame
Elizabella şi Milo, copiii Alyssei Milano şi ai lui David Bugliari

Cele mai frumoase 8 fotografii postate de părinţi celebri au făcut înconjurul www-ului

Ştim cu toţii că multe vedete sunt destul de secretoase cu viaţa lor privată şi nu-şi doresc să dezvăluie presei şi admiratorilor amănunte din familia lor. De aceea nici nu prea vedem în publicaţiile reale sau online imagini cu bebeluşii lor, decât atunci când părinţii înşişi se hotărăsc să-i scoată la iveală, aşa cum nu demult a făcut şi cuplul Jessica Biel – Justin Timberlake. Alţi părinţi faimoşi, însă, merg pe principiul că dacă ai intrat în horă, trebuie să joci, şi le pun la dispoziţie fanilor de pe întreg globul cele mai drăgălaşe imagini cu drăgălaşii lor copilaşi. Haideţi să vedem care au fost cele mai iubite fotografii cu copii celebri postate în ultima perioadă:

1. Estelle, fiica Prinţesei Victoria a Suediei şi a Prinţului Daniel

parinti-celebri-totul-despre-mame

Când mama ta este prinţesa moştenitoare a tronului Suediei, trebuie să dai dovadă de cea mai mare seriozitate în momentele importante, aşa cum sunt portretele oficiale de familie. Nu şi dacă te cheamă Estelle şi ai numai 3 ani, iar cea mai mare distracţie personală este joaca. Aşa şi-a zis şi mica prinţesă Estelle în cadrul unei şedinţe foto efectuate alături de părinţii săi, şedinţă la care puştoaica, asortată cromatic atât cu mama, cât şi cu tata, a ţopăit şi a râs cu gura până la urechi, făcându-şi antrenamentul pentru rolul de soră mai mare şi ghiduşă pe care o să-l pună în practică începând cu primăvara anului viitor.

2. Everly, fiica actorilor Jenna Dewan-Tatum şi Channing Tatum

parinti-celebri-totul-despre-mame

Cu o jucărie într-o mână şi o acadea în cealaltă, îmbrăcată cu un tricou cu căţel şi încălţată cu nişte cizme cu zâne şi cu urechi, era de aşteptat ca Everly, în vârstă de 2 ani, să facă deliciul fotografilor, încântaţi că cei doi părinţi ai săi nu se tem să iasă cu cea mică pe stradă. Şi, pentru că mama sa a declarat recent că micuţa este mare fan Frozen, ne aşteptăm ca urmatoarele ipostaze ale acesteia să fie desprinse din celebrul desen animat!

3. Future Zahir, băieţelul Ciarei şi al rapper-ului Future

parinti-celebri-totul-despre-mame

O fi Future încă mic (are doar un an şi patru luni), dar este deja iubitor de modă. Acesta este motivul pentru care, plecat cu mama sa, Ciara, la o sesiune de shopping prin New York, s-a îmbrăcat la fel ca ea, arătând că aşchia nu sare departe de trunchi. Nu ştim dacă lista de cumpărături a fost bifată până la capăt, dar cert e că puştiul s-a distrat de minune la cumpărături.

4. Penelope, fiica lui Kourtney Kardashian şi a lui Scott Disick

parinti-celebri-totul-despre-mame

Trei ani e o vârstă tocmai bună de a-ţi demonstra calităţile de fashionistă moştenite de la mama ta, iar micuţa Penelope, fiica cuplului Kourtney Kardashian şi a lui Scott Disick, ne arată perfect acest lucru. Cea mai nouă ipostază în care a fost surprinsă de paparazzi fetiţa a fost una în care puştoaica era îmbrăcată într-o rochiţă cu motive tradiţionale, la care a asortat nist cizmuliţe alb cu ciucuri roşii şi două codiţe împletite.

5. Moroccan şi Monroe, gemenii lui Mariah Carey şi ai lui Nick Cannon

parinti-celebri-totul-despre-mame

Nick Cannon, gazda show-ului de televiziune America’s Got Talent şi fostul soţ al lui Mariah Carey, a fost vizitat în culise de cei doi copilaşi ai săi, gemenii Moroccan şi Monroe în vârstă de 4 ani, care i-au urat succes în cel mai simpatic mod cu putinţă. N-ar fi prima dată când urările sunt atât de poznaşe, ultima apariţie publică a micuţilor demonstrând acest lucru.

6. Keeva, fiica actorilor Alyson Hannigan şi Alexis Denisof

parinti-celebri-totul-despre-mame

Ghiduşiile sunt la ordinea zilei şi pentru Keeva, mezina familiei actorilor Alyson Hannigan şi Alexis Denisof, care, la cei trei ani ai săi, se află la vârstă descoperirilor. O poză postată de mama sa pe Instagram în care micuţa îi analiza cu maximă atenţie telefonul mamei e o dovadă bună, nu? 🙂

7. Elizabella şi Milo, copiii Alyssei Milano şi ai lui David Bugliari

parinti-celebri-totul-despre-mame

Cei mai bucălaţi obrăjori şi cele mai în vânt năsucuri de pe Instagram le aparţin copiilor Alyssei Milano şi ai lui David Bugliari, copii în vârstă de 1, respectiv 4 ani. Cei doi au stârnit suspine în online datorită unei fotografii postate de mama lor în care îşi demonstrau marea dragoste frăţească.

8. North West, fetiţa lui Kim Kardashian şi a lui Kanye West

parinti-celebri-totul-despre-mame

Când tata îşi prezintă (neinspirata) colecţie de haine în cadrul Săptămânii Modei de la New York, nu poţi să nu fii prezentă în primul rând şi să nu iei parte la (in)succesul său. Aşa s-a gândit şi micuţa North West, fiica celui mai mediatizat cuplul al planetei la această oră, care a luat cuminte loc în primul rând, la mama în braţe şi alături de faimoasa Anna Wintour de la revista Vogue, de unde a admirat în tăcere creaţiile tatălui său.

Foto: celebritybabyscoop.com, newmyroyals.com.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa