Cele mai frumoase 10 ţinute purtate de Ducesa de Cambridge în turneul din India şi Bhutan

Raluca Dumitrică
ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

Ducesa de Cambridge a strălucit prin ținutele abordate în turneul întreprins în Asia alături de Prințul William

Rochii care mai de care mai minunate, păr coafat lejer și accesorii discrete, cam acestea au fost atuurile pe care Ducesa de Cambridge le-a adus cu ea în turneul intreprins alături de soțul său, Prințul William, în India si Bhutan. Singura dezamăgire pe care a provocat-o a fost aceea că nu a venit însoțită de copiii ei, asa cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani, când micul Prinț George a fost alaturi de parintii sai în turneul efectuat de aceștia la Antipozi. Dar, cum cele două altețe regale au promis că data viitoare vor veni în formulă completă, așteptăm cu nerăbdare următorul turneu pe care îl vor întreprinde Catherine, Ducesa de Cambridge, și Prințul William, ca să vedem nu numai rochiile ducesei, ci și pe drăgălașii copii ai cuplului regal!

Până atunci, iată cele mai frumoase 10 ținute purtate de Ducesa de Cambridge în acest turneu!

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

1. La petrecerea organizată în New Delhi în cinstea Reginei Angliei (care împlinește 90 de ani săptămâna viitoare) Catherine, Ducesa de Cambridge a ales un top şi o fustă Temperley London, confecţionate din organza brodată. Ca accesorii, ducesa a ales o pereche de sandale negre Gianvito Rossi şi un plic Prada.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

2. O rochie Tory Burch cu broderie colorată a fost alegerea ducesei pentru o cină de gală derulată în palatul Lingkana din Thimphu, Bhutan. O pereche de sandale negre Gianvito Rossi şi o pereche de cercei de la brandul scoţian Bora au completat look-ul lui Kate.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

3. În ultima zi a turneului, care a coincis cu vizita cuplului britanic la Taj Mahal, aflat în localitatea Agra, Ducesa de Cambridge a ales să poarte o rochie creată de designerul american de origine indiana, Naeem Khan, Rochia a fost accesorizată cu o pereche de cercei în valoare de 6 lire, pe care îi cumpărase cu o zi înainte, şi cu o pereche de pantofi L.K. Bennett, modelul Fern.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

4. Catherine, Ducesa de Cambridge, a ales pentru recepţia organizată în Thimphu, Bhutan, în cinstea prieteniei britanico-bhutaneze, o rochie roşie cu mânecă lungă, din şifon de mătase, de la brandul londonez Beulah. Ca accesorii, ducesa a ales o pereche de sandale negre Gianvito Rossi şi nişte cercei aurii Cassandra.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

5. Ultimul popas al cuplului regal în Delhi, care a coincis cu întâlnirea cu premierul indian Narendra Modi, a adus-o în faţa fotografilor pe Ducesa de Cambridge îmbrăcată într-o rochie Temperley London din dantelă. Plicul L.K. Bennett Natalie, o pereche de cercei Kiki McDonough şi pantofii L.K. Bennett Fern au întregit ţinuta ducesei.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

6. Combinaţia câştigătoare pentru o vizită la mânăstirea budista Thimphu Dzong, din Bhutan, a fost dată de o capă brodată Paul and Joe şi de o fustă handmade confecţionată dintr-un material țesut manual de Kelzang Wangmo, o artizană din Thimphu. Ţinuta a fost asortată cu o pereche de cercei Kiki McDonough şi nişte pantofi L.K. Bennett, modelul Floret.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

7. Ducesa de Cambridge a fost o apariţie la gala din Mumbai organizată în cinstea cuplului, îmbrăcând cu această ocazie o rochie albastră Jenny Packham, cu trenă şi capă. O pereche de cercei Amrapali, nişte sandale Prada şi un plic din acelaşi material cu rochia au fost detaliile care au întregit ţinuta ducesei.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

8. Prima apariţie oficială din cadrul acestui turneu a avut loc la Mumbai, prilej cu care ducesa a îmbrăcat o rochie Alexander McQueen de culoare roşie, la care a asortat o pereche de pantofi L.K. Bennett, modelul Fern, o pereche de cercei Cassandra şi un plic Russell & Bromley.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

9. O rochie Emilia Wickstead din crep de lână a fost alegerea ducesei pentru un eveniment în Mumbai. Un plic Mulberry nişte pantofi Rupert Sanderson, model Calice, şi o pereche de cercei Cassandra au întregit imaginea lui Kate.

ducesa-de-cambridge-totul-despre-mame

10. O haină Emilia Wickstead, cu croială de rochie, a fost îmbrăcată de ducesă la sosirea în Bhutan. Pantofii L.K. Bennett Fern şi un plic L.K. Bennett Natalie au completat ţinuta lui Catherine.

Foto: zimbio

Despre viața fascinantă a Ducesei de Cambridge și a copiilor ei am mai scris aici:

Wonder Woman trăieşte în Marea Britanie?

Lume, lume, faceţi cunoştinţă cu prinţesa Charlotte a Marii Britanii!

Botezul regal al Prinţesei Charlotte

Prima zi de creşă Montessori pentru Prinţul George

Nu uitați să ne dați like pe Facebook, dacă nu ne-ați dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa