Cei mai simpatici şi cool 11 tați celebri ai momentului

Raluca Dumitrică
tati-celebri-totul-despre-mame
Tom Hardy și soția lui

  Mamele celebre sunt întotdeauna un model pentru noi, iar energia și jovialitatea lor ne pot umple și pe noi de mai mult elan. Dar nu ar trebui să îi neglijăm nici pe acei tați celebri la fel de energici și de joviali. Ei ne dovedesc mereu că au resurse nebănuite în ceea ce privește relația cu cei mici. Iată care sunt cei mai simpatici și cool tați celebri ai momentului!

  1. Jamie Oliver

  jamie-oliver

  Cum sa nu-l simpatizezi pe chef-ul Jamie Oliver? El tocmai a devenit tată pentru a cincea oară şi a postat cu aceasta ocazie un mesaj pe Facebook în care îşi arată admiraţia pentru extraordinara sa soţie. Șarmant ca întotdeauna, Jamie nu le-a uitat pe mamele din întreaga lume cărora le-a transmis și lor virtual că sunt şi ele extraordinare. Iar, pentru că e nu doar șarmant, ci și un tată foarte dedicat, care… hmmm, găteşte nevoie mare şi care nu şi-a pierdut zâmbetul poznaş şi gropiţa din obraji nici după atâţia ani, recunoaştem că merită un loc în clasamentul nostru.

  2. Jamie Dornan

  jamie dornan

  Azi, numele lui Jamie Dornan e legat cu o sfoară puternică de imaginea personajului Christian Grey, pe care îl interpretează în faimoasa serie 50 Shades of Grey. Nu toată lumea ştie, însă, că, atunci când Jamie nu e sex-simbolul acestui blockbuster, este un soţ şi un tată devotat. Împreună cu partenera sa de viaţă are două fetiţe mici şi foarte drăgălaşe. Despre ele nu are decât cuvinte dintre cele mai frumoase şi emoţionante.

  3. Tom Hardy

  Tom Hardy

  Despre Tom Hardy noi am mai scris. Dar, ce să facem, nu puteam să îl lăsăm pe dinafară şi să nu îi trecem numele în rândul celor mai simpatici şi cool tați celebri ai momentului. Tom a frânt multe inimi la viaţa lui, se știe. Însă cea care îi stă alături şi împreună cu care are un băiețel, pe care îl iubește ca ochii din cap și căruia i-a dedicat și un tatuaj, este actrița Charlotte Riley.

  4. Sam Claflin

  Sam Claflin

  Cea mai nouă figura în galeria taţilor celebri este cea a foarte șarmantului actor britanic Sam Clafin. Cunoscut publicului din filme de top precum Hunger Games și Pirații din Caraibe, Sam a ajuns şi mai popular în acest an datorită filmului Me Before You. Acolo joacă alături de Emilia Clarke aka mama dragonilor din faimosul serial Game of Thrones. Sam este proaspătul tată al unui băiețel, pe care îl are cu soţia sa, frumoasa actriţă Laura Haddock.

  5. Jared Padalecki

  Jared Paladecki

  Cine nu ştie serialul smart şi amuzant The Gilmore Girls, în care tandemul mamă-fiică compus din actriţele Lauren Graham şi Alexis Bledel făcea deliciul telespectatorilor? În acest serial s-a făcut remarcat şi  actorulJared Padalecki. De-atunci, el a ajuns să apară nu numai pe afişul unor filme mari, ci și să devină tatăl a doi copii și să intre în topurile celor mai simpatici tați celebri.

  6. Vin Diesel

  Vin Diesel

  Oh, well. Despre Vin Diesel s-ar putea vorbi mult şi bine, şi numai despre calităţile sale fizice evidente. Dar azi vom vorbi despre faptul că eroul filmelor de acţiune moderne este şi tatăl a trei copii. Adică o fetiţă născută în 2008, un băiat născut în 2010 și încă o fetiţă care a venit pe lume în luna martie a acestui an.

  7. David Beckham

  David Beckham

  E clar că nu putea lipsi de aici marele sportiv David Beckham, tată de trei băieţi şi o fată şi soţul designerului Victoria Beckham. David nu pare să fie decât un gentleman perfect în ceea ce priveşte relaţia cu membrii familiei sale. Iar imaginile care au circulat pe internet în care face gesturi drăgălaşe cu mezina lui au topit inimile tuturor.

  8. Ashton Kutcher

  Ashton Kutcher

  După un mariaj tumultos cu Demi Moore, Ashton şi-a regăsit iubirea în fosta partenera de platou de filmare, actriţa Mila Kunis. Cei doi sunt, deja, părinţii unei fetiţe şi urmează să mai primească un bebeluş în familia lor în curând.

  9. Christian Bale, pe lista celor mai cool tați celebri ai momentului

  Christian Bale

  După ce ai văzut câteva filme mai violente ale lui Christian Bale (mai ales American Psycho), n-ai zice că actorul american ar putea fi altfel în viaţă reală. Dar adevărul este cu totul altul. Împreună cu soţia sa, Sibi Blazic, Christian Bale este tatăl a doi copii, iar asta credem că îi prieşte. Altfel nu ar bifa rol după rol şi premiu după premiu, nu-i aşa?

  10. John Krasinski

  John Krasinski

  De curând tată de doi copii, actorul John Krasinski este foarte, dar foarte simpatic. Punem pariu că reuşeşte să îi aducă mereu zâmbetul pe buze soţiei sale, actriţa Emily Blunt.

  11. Matthew McConaughey

  matthew mcconaughey

  Considerat unul dintre cei mai hot actori ai momentului, Matthew McConaughey este şi unul dintre cei mai simpatici tați celebri ai acestor zile. Împreună cu soţia sa, modelul Camila Alves, are trei copii dulci foc. Alături de ei care petrece foarte mult timp şi despre care a declarat că sunt totul pentru el.

  Dacă ți s-a părut util acest articol despre tați celebri, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

  Foto: Hellomagazine, Zimbio, CelebrityBabyScoop.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa