Cei mai sexy tați intră în acțiune

TOTUL DESPRE MAME
Hugh Jackman se întoarce de la școală cu fiica sa, Ava
Hugh Jackman se întoarce de la școală cu fiica sa, Ava

De cele mai multe ori, mamele celebre au întâietate în presă în ceea ce priveşte relaţia pe care o au cu copiii lor, în detrimentul partenerilor de viaţă. Dar în ultima vreme lucrurile s-au schimbat radical şi vedem cum tăticii sunt la fel de căutaţi de paparazzi şi, surprinzător, mai puţin criticaţi decât consoartele lor. Cine-ar fi crezut că la Hollywwod sunt atâţia taţi de pus la rană şi în ramă?

 

Doamnelor și domnilor, Hugh Jackman!

Hugh Jackman (inspiraţi, doamnelor, acum expiraţi încet) este unul dintre taţii faimoşi care se implică cel mai mult în viaţa copiilor săi. Căsătorit cu actriţa, regizorul şi producătorul Deborra Lee Furness şi tată al unui băieţel în vârsta de 12 ani, Oscar, dar şi al unei fetiţe de șapte anişori, Ava, starul din Mizerabilii aproape că te face să îţi doreşti să beneficiezi non-stop de serviciile lui de părinte. Motivul? Jackman e văzut cât e ziulica de lungă în compania celor doi puştiulici ai săi, alături de care face tot felul de plimbări, se distrează prin parcuri, face surfing sau se lăfăie pe plajă ori bate mingea cu ei pe terenurile de sport. Ca să nu mai spunem că îşi duce copiii la şcoală ca orice alt părinte necelebru și normal, iscând, totuşi, numeroase discuţii în sânul mamelor colegilor celor mici (bănuim noi).

 

Adam Sandler și Ben Affleck, în cursa pentru cel mai implicat tătic

Cine nu s-ar distra cu Adam Sandler?

La fel de copilăros ca cele două fetiţe ale sale, Sadie şi Sunny, este şi Adam Sandler, căsătorit cu o frumoasă doamnă, Jackie pe numele ei. În permanenţă jovial şi pus pe şotii, Sandler face tot felul de ghiduşii în compania celor mici, care par că se distrează de minune. Mai mult că sigur că buna sa dispoziție permanentă se datorează caracterului său relaxat și faptului că nu duce lipsă de simțul umorului, motive care l-au şi ajutat să facă o frumoasă carieră la Hollywood.

Un alt tată model este actorul şi regizorul Ben Aflleck. Căsătorit cu actriţa Jennifer Garner şi tată a trei copilaşi zglobii, Affleck este unul dintre taţii din Cetatea Filmului care se ocupă foarte mult de copiii săi, împărţind sarcinile casnice cu soţia sa, care este la fel de implicată. Departe de a fi un star cu nasul pe sus, Ben face piaţa, duce şi aduce copiii de la şcoală, iese în oraş la cofetărie sau restaurant doar el şi fetele lui, Seraphina şi Violet, ba mai cumpără şi flori pentru minunata sa soţie care îşi ia uneori un răgaz şi rămâne acasă cu micul Samuel.

Ben Affleck, Seraphina și Violet

Preocupat în permanenţă de familia sa, Affleck, al cărui multi-premiat film Argo este în cursa Oscarurilor, a declarat recent că va face tot posibilul pentru a-i impiedica pe copiii săi să urmeze o carieră la Hollywood, considerând că sunt deja extrem de expuşi şi de vulnerabili datorită presei de scandal.

 

Mark Wahlberg șquality time-ul

Tot în aceeaşi direcţie non-artistică vrea şi Mark Wahlberg să-i îndrepte pe cei patru copii ai săi, băieţeii Michael şi Brendan şi fetiţele Ella Rae şi Grace. Îngrozit de mizeriile din lumea artistică şi de evoluţia acestei branşe în care activează, starul din The Fighter a afirmat că încearcă să le canalizeze atenţia copiilor săi către alte domenii, pentru a nu fi şi ei prinşi de microbul celebrităţii. Pe de altă parte, Wahlberg este extrem de devotat că tată şi încearcă pe cât de mult posibil, la fel ca soţia sa, Rhea, să fie alături de fiecare dintre cei patru copii ai săi.

Mark Wahlberg și familionul

Astfel, actorul îşi face timp pentru fiecare în parte, deoarece consideră că este minunat să petreci timpul în formulă completă, dar la fel de minunat este şi să ai câteva activităţi cu câte unul dintre copii, pe rând. De aceea pe fete le scoate la câte o îngheţată în oraş, iar cu băieţii merge la piscină sau la mare, încercând să le ofere tuturor quality time.

 

Orlando, Miranda și Flynn

Nu putem să-l omitem din ecuaţia taţilor model pe actorul Orlando Bloom, star al seriei de succes Piraţii din Caraibe, care face faţa cu brio rolului de tată, chiar dacă uneori cariera îl tine departe de micuţul Flynn. Atunci când, însă, în peisaj nu mai apare şi soţia sa, mult prea frumoasa Miranda Kerr, manechin, care trebuie să-şi respecte obligaţiile contractuale ce o poartă în diferite locuri ale globului, Orlando e perfect stăpân pe situaţie şi face un duo formidabil împreună cu fiul său în vârstă de doi ani. Cei doi călătoresc foarte mult în tandem, merg la plajă, ies în oraş să ia masă împreună sau fac drumeţii însoţiţi de câinele familiei.

Flynn și Orlando la plimbare

Văzând ce bine li se potriveşte partitura de tată acestor părinţi celebri, mărturisesc că sunt un pic invidioasă. Nu în mod special pe soţiile lor (bine, bine, un pic sunt), ci pe o societate în care taţii sunt pe picior de egalitatate cu mamele şi în care, cu excepţia alăptatului, bărbații pot să facă şi sunt încurajaţi să facă tot ce face o mamă. Ceea ce, din nefercire, la noi nu se prea întâmplă. Încă.

 

Acum, că am văzut cât de sexy sunt tăticii de peste Ocean, vă invităm să vă lăudați cu partnerii voștri (cel puțin la fel de sexy) și să participați la concursul nostru, Mister Mamaloo

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa