Cate Blanchett se pregătește să ia pauză un an, pentru copiii săi

Raluca Dumitrică
cate-blanchett-totul-despre-mame

Una dintre vedetele momentului, Cate Blanchett, va sta pe tuşă o perioadă

Auzim din ce în ce mai des că este îngrozitor de dificil să rămâi în eșalonul întâi la Hollywood şi să bifezi câte un rol excelent după alt rol excelent, care să-ţi facă CV-ul de neclintit, să-ţi asigure nu doar nenumărate premii, ci şi succes de neegalat în box-office-urile de pe glob. Cate Blanchett, în schimb, una dintre cele mai apreciate, căutate, versatile şi populare actriţe ale momentului, a anunţat că îşi va lua un an de pauză profesională, pentru a se dedica în totalitate copiilor săi.

Vestea a fost făcut public de vedetă într-un interviu care va apărea în numărul de februarie al revistei Harper’s Bazaar, ediţia din Marea Britanie, pe a cărei coperta este chiar Cate. Actriţa a declarat în cadrul acestuia că nu plănuieşte să facă prea multe din punct de vedere profesional în 2016, aşadar va avea mai mult timp pentru familia să numeroasă. Cate Blanchett este mamă a patru copii, trei băieţi, Dashiell, 14 ani, Roman, 11 ani, şi Ignatius, 8 ani, şi o fetiţă în vârstă de 9 luni, ultima nou-venită în familie fiind adoptată la începutul acestui an de starul australian şi de soţul său, producătorul Andrew Upton.

Ce ne facem fără Cate?

Nu se ştie în ce măsură această decizie îi va afecta pe regizorii care se pregăteau să o distribuie pe oscarizata Cate în filmele lor şi nici dacă rolurile avute în minte pentru australianca vor fi puse la naftalină, până la întoarcerea sa, sau redistribuite altor blonde şi talentate actriţe. Ce vedem pe imdb.com, însă, este că în planurile de viitor ale lui Cate se înscriu, totuşi, pentru 2017 şi 2018 filmele Cartea Junglei, respectiv Cum să-ţi dresezi dragonul 3, ceea ce înseamnă că nu-şi va dezamăgi fanii de tot.

O decizie considerată inspirată şi de alte vedete

Cate Blanchett nu ar fi prima vedetă care s-a hotărât să ia o pauză de la cariera sa prodigioasă pentru a se dedica complet familiei. Actriţele Katherine Heigl, Elizabeth Hurley, Meg Ryan, actriţa şi cântăreaţa Lauryn Hill şi cântăreața Adele sunt doar câteva dintre starurile în toată puterea cuvântului pentru care jobul a intrat într-o perioadă de hibernare, timp în care acestea s-au ocupat de copiii lor. Din fericire pentru noi, publicul iubitor de frumos, aceste staruri s-au întors pe câmpul muncii şi au făcut-o cu bine. Meg Ryan a apărut în acest an alături de Tom Hanks în filmul Ithaca, Elizabeth Hurley joacă începând cu acest an în serialul The Royals, Katherine Heigl filmează pentru un nou serial de televiziune şi pentru încă un lung metraj, în timp ce Lauryn Hill n-a stat deloc anul acesta, activând pe partea de scenarist şi interpret în câteva producţii televizate. Iar despre Adele ce-ar mai fi de spus? S-a întors dupa câţiva ani de la naşterea băieţelului său şi a bătut toate recordurile cu noul ei album, lansat recent!

Foto: harpersbazaar.co.uk.

Citeşte şi:
Best Dressed 2015: Top 15 mame celebre şi cu stil în acest an
Sandra Bullock este mamă pentru a doua oară
Kate Winslet recunoaşte că suferă de incontinenţă urinară
Familia Jolie – Pitt se extinde!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa