Bucurie maximă în Monaco: în toamnă se va naşte moştenitorul tronului!

Raluca Dumitrică
Charlene si Albert | Totul despre mame
Charlene şi Albert vor deveni părinţi în acest an

  Prinţesa Charlene şi Prinţul Albert au anunţat că vor deveni părinţi

  Charlene si Albert | Totul despre mame
  Charlene şi Albert vor deveni părinţi în acest an

  Imposibilul se va realiza! Prinţul Albert de Monaco, cel care s-a lăsat greu convins de Charlene Wittstock să îmbrace costumul de ginere în 2011, pe când avea 54 de ani, va avea un moştenitor la tron!

  Un comunicat de presă lapidar emis recent de micul principat a anunţat fericita veste, nelăsând niciun alt detaliu să scape celor mai curioşi dintre supuşi. Spre deosebire de comunicatul puţin mai vivace pe care Casa Regală Britanică l-a emis cu prilejul sarcinii Ducesei de Cambridge, biroul de presă monegasc s-a limitat la a spune că prinţesa este însărcinată şi că va naşte la finalul anului.

  Charlene Wittstock, o fostă înotătoare de performanţă din Africa de Sud, s-a căsătorit cu alesul inimii sale în iulie 2011, după o logodnă oficială de doi ani de zile şi la 10 ani de la prima întâlnire cu cel care avea să-i devină soţ. Ceremonia a durat trei zile şi trei nopţi, ca în poveşti, iar rochia de mireasă a viitoarei prinţese a purtat semnătura celebrului Giorgio Armani. Încă de la nuntă, mireasa părea uşor melancolică şi foarte stresată, ceea ce i-a făcut pe jurnalişti să creadă că era deja însărcinată în momentul festivităţilor. Cu toate astea, de-abia acum atletica Charlene va deveni mamă, iar supoziţiile trecutului au fost date uitării.

  Unul sau doi bebeluşi?

  Pentru că Derek Watts, un realizator tv din Africa de Sud şi un bun prieten al lui Mike Whittstock, tatăl prinţesei Charlene, a anunţat cu entuziasm pe Twitter că acesta i-a spus că fiica să nu e însărcinată cu un singur bebeluş, ci cu doi, speculaţiile cu privire la posibilitatea ca prinţesă să aducă pe lume gemeni au explodat. La aceasta a contribuit şi faptul că în textul micului comunicat de presă nu era specificat niciun fel de detaliu, ci doar o perioada preconizată a naşterii. Pe de altă parte, deoarece aceasta este prima sarcină a lui Charlene, gurile rele s-au lansat în zvonuri referitoare la problemele de fertilitate pe care le-ar fi întâmpinat prinţesa până atunci, iar sarcina gemelară ar fi, de fapt, rezultatul unei fertilizări în vitro.

  Ce se ştie, însă, cu siguranţă este că, la fel că Ducesa de Cambridge, sarcina lui Charlene a debutat cu greţuri matinale şi stare de rău, lucruri care au împiedicat-o să ia parte la câteva acţiuni oficiale alături de soţul său. Cum vara de-abia a început, iar evenimentele se vor ţine gârlă, toată lumea aşteaptă, însă, să-i vadă noile forme rotunjite ale prinţesei din Monaco.

  Albert, la a treia experienţă de tată

  Deşi sarcina lui Charlene a fost aşteptată cu sufletul la gură de iubitorii caselor regale de pe mapamond şi cu atât mai mult de locuitorii din Monaco, acesta nu este primul copil al prinţului Albert. Viaţa amoroasă a fiului lui Grace Kelly a fost una destul de captivantă şi de imprevizibilă, ca de altfel şi a celorlalţi doi copii ai familiei Grimaldi şi, deşi acesta a aşteptat până aproape de vârsta a treia să devină mire, a intrat în teritoriul paternităţii mult mai devreme. În urmă cu 22 de ani, Albert a devenit tatăl lui Jazmin Grace Grimaldi, născută în urma unei relaţii avute cu Tamara Rotolo, o americancă care a făcut în 2006 unui test ADN, prin care s-a dovedit că prinţul este într-adevăr tatăl copilului ei. Prinţul este și tatăl unui băiat, Alexandre Coste, născut în 2003. Deşi cei doi copii nu sunt fizic lângă tatăl lor, Prinţul Albert i-a susţinut financiar pe amândoi, iar pe fiica sa cea mare a şi invitat-o să îşi facă studiile universitare în Monaco.

  Pentru că potrivit Constituţiei monegasce copiii născuţi în afară căsătoriei nu beneficiază de drept de succesiune la tron, dar beneficiază de drepturi la moştenire financiară, toţi copiii lui Albert vor avea la un moment dat parte de o suma frumuşica din averea acestuia, avere estimată la peste un miliard de dolari.

  Ploaie de copilaşi în Principatul Monaco

  De la căsătoria Prinţului Rainier cu frumoasa şi faimoasa actriţa Grace Kelly, rămasă definitiv în istorie drept Grace de Monaco, micul principat s-a putut lăuda periodic cu bebeluşii săi. Aceştia au apărut constant în arborele genealogic, arătându-le celorlalte case regale europene că perla Rivierei Franceze nu e cu nimic mai prejos la capitolul urmaşi. Astfel, pe lângă copiii lui Albert, ceilalţi doi descendenţi ai lui Rainier şi Grace, Caroline şi Stephanie, au fiecare câte patru, respectiv trei copii, în timp ce Caroline este deja bunica de două ori. Băiatul său cel mare, Andrea, a devenit tată de băiat în luna martie a lui 2013, în timp ce Charlotte Casiraghi, fiica sa, este mama unui băieţel născut în iarna anului trecut. Să aşteptăm, aşadar, finalul anului şi să vedem ce alt bebeluş sau bebeluşi vor mai sosi în faimoasa şi neobosită familie princiară din Monaco!

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa